- 26 Aralık 2019
- 336
- 266
- 29
- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.821
Tamam kuzum yarından sonra tekrar gideceğim inşallah haber veririm hemenKuzum benim adetime 6 gün vardı 17 çıkmıştı iki gün sonra tekrarla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzum yarından sonra tekrar gideceğim inşallah haber veririm hemenKuzum benim adetime 6 gün vardı 17 çıkmıştı iki gün sonra tekrarla
Evet ya insalalhyarın inşallah ikimizde pozitif atarız büyük gün
Amin inşallah sen nezamandandan beridir deniyorsun veya çocuğun varmıBenimde yok yarın alacam Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Kaç aydır deniyorsunuz?İnsallah ya bakalim cok istiyorum ama hissetmiyorum da hic hamilelik
Beni de ekler misiniz bat 12 ağustoskızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Benim catlama 23unde aksam oldu 24 ile saymaya baslayinca bugun 9 oluyor aslinda. Yanlis mi yapiyorum?Canım biz seninle aynı günüz galiba ben kendimi bugün 11 diye sayıyorum nasıl 9 senin 21 pik gördüm 22 ya da 23 de çatlama
AminKuzum üzülmee bu son olur inşallah
Bana da öyle geliyo kuzum. Dün gece eşim çok sıcaksın ateşine baktın mı diye sordu bugünde göğüslerim sızlıyo ara ara süt doluyo gibi prolaktinim yükseldi sanırım karnım ağrıyo olcam gibi de ama olmıycam gibi de daha sivilcem pörtlemediİlac kullanimin cok oldu bu ay. Bence yapabilir
Ben pik gördüğüm tarihe göre sayıyordum 11 saymıştım o zaman ama bilemedim ben de şimdiBenim catlama 23unde aksam oldu 24 ile saymaya baslayinca bugun 9 oluyor aslinda. Yanlis mi yapiyorum?
Kürtajdan 1 yıl geçti zaten ilk 6 ay denemedik şimdi 6 aydır istiyoruz olmuyorOlur rahmimizin toplanması zaman alıyor kolay değil kürtaj, kimyasal fiziki olarak da ruhsal olarak da çok zor
Yapabilir canim
İnşallah canımEvet bakalım inşallah bu ay pozitif görürüm güzelce, inşallah sen de canım aminn
Bu ay ilkKaç aydır deniyorsunuz?
Ben pike göre sayıyorumKızlar yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün olduğunu pike göre mi saymak lazım yoksa silinmeye göre mi sayıyorsunuz
Aay olabilir miii olabilir valla :)))sag kasikta belli belirsiz bir kasik agrisi ve asiri uyku hali var. Acaba bu da gebelik belirtisi olabilir mi? Bundan once sivilcelenme oldu gecti (normal de olmaz), kabizlik vardi o da gecti. Bat 5 agustos daha 4 gun var
Olur inşallah sen stres yapma kimden duyduysam herkes stres çok etkiliyor dediKürtajdan 1 yıl geçti zaten ilk 6 ay denemedik şimdi 6 aydır istiyoruz olmuyor
Öyle Vala stres herşeyi etkiliyorOlur inşallah sen stres yapma kimden duyduysam herkes stres çok etkiliyor dedi
Ayy erken olcam sanırım çok ağrım var çokta sinirimYapabilir canim