- 17 Aralık 2020
- 1.353
- 1.040
- 32
- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.861
Yumurtlama canım pik olmuş
Tamamdır. Teşekkür ederim. Peki bir şey daha sorsam silikleşene kadar değerlendirmek gerekiyor dimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama canım pik olmuş
Tatil güzel olmaz mı canom ya valla hemen bitti her güzel şey gibi. Döngümün bozulması canımı sıkıyordu ama bugün yumurtlama günümü gördüm şükür keyiflendim. Daha sık gelirm artık, bende durumlar karışıktı bahsetmiştim ancak normalleşiyorum Bat ne zaman?Evett bam gümlü geccek aşkooo Ama demen gibi ya son gunlerine yada eve dondugumuz gunlere denk geliyor yumurtlama. senin nasildi tatil kuzu eglendinmi? Kayipsin zaten ne zamandir
Evett mindik bir alamete gidiyozz kıyameteAh sorma ben burayı okumadan önce tek kendimi böyle sanıyordum ama toplu delirmişiz
Evet silikleşene kadar ve silikleştiğini günü de değerlendirmek gerekiyormuşTamamdır. Teşekkür ederim. Peki bir şey daha sorsam silikleşene kadar değerlendirmek gerekiyor dimi?
Hap ile içten tedavi olmaya çalış . Tekrarlanan mantar ancak öyle giderherkese merhaba, ben 2 ay denedim olmadı. Bu 3. Ay olcak. Vajınamda mantar var. Tekrarlıyor. Acaba ondan mı olmadı. Soğan kürü yapsam işe yarar mı?
Bende öyleydim bat yaklastikca bu ay da olmadığını anladimKızlar bata 11 günüm var bir yanım sal düşünme diyor ama ne mümkün çatlıyorum meraktan. Adet günümden önce test yapmayacağım diye de söz verdim kendime. Nasıl geçecek bilmiyorum
Canim 2 ay daga cok erkenherkese merhaba, ben 2 ay denedim olmadı. Bu 3. Ay olcak. Vajınamda mantar var. Tekrarlıyor. Acaba ondan mı olmadı. Soğan kürü yapsam işe yarar mı?
Döngünde problem yoksa yapma bende hormonlari bozduherkese merhaba, ben 2 ay denedim olmadı. Bu 3. Ay olcak. Vajınamda mantar var. Tekrarlıyor. Acaba ondan mı olmadı. Soğan kürü yapsam işe yarar mı?
Ben silinmeye göre 14. Gün oluyorumKızlar yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün olduğunu pike göre mi saymak lazım yoksa silinmeye göre mi sayıyorsunuz
Yerleşme umududur belki yaaaGaliba ilk çarpı benden gelecek sanki akıntımın içinde kırmızı iplik gibi şey gördüm hayırlısı diyeyim
Belli olmaz canim allah bilir tek iliskiyle gebe kalan var ben artik ovulasyon a inanmıyormkızlar çatlama gününü değerlendirmesek döllenme olmaz mı acaba çünkü çok hastayım kolumu kaldıracak halim yok dünü değerlendirmiştik
Evet canım pik duruyorArkadaslar bu yumurtlama değil mi?
Ama daha batın geçmedi değil mi canım hiç belli olmaz ki. Umutsuzluğa düşmeyelimBende öyleydim bat yaklastikca bu ay da olmadığını anladim
Değil annesi cook minikCanım kızlaaarrr beta HCG değerim 12.6 çıktı çok düşük değil değil mii ??
Çarşamba günü bat. Ama ağrım hafiften var ar ara sarı akıntı beni üzüyorAma daha batın geçmedi değil mi canım hiç belli olmaz ki. Umutsuzluğa düşmeyelim
Ben silinmeye göre 14. Gün oluyorum
Bende öyleydim bat yaklastikca bu ay da olmadığını anladim
Ben burda okumuştum o şekilde olup gebelik öğrenenleri. çarşambaya ne kalmış hem inşallah yüzün güler o günÇarşamba günü bat. Ama ağrım hafiften var ar ara sarı akıntı beni üzüyor
İnsallahhh hala umudumu kesmedimAay olabilir miii olabilir valla :)))
Ya bakalım inşallah doğru söylüyorsun Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeBelli olmaz canim allah bilir tek iliskiyle gebe kalan var ben artik ovulasyon a inanmıyorm