- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.781
Tamam aşko bende burdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam aşko bende burdayım
Haydi yap yapp çok heycanlandıımmmKızlar bugün adet olmam lazımdı hala olmadım acayip bi gohus ağrım dışında bir belirtim de yok test yapmalimiyim ? Sizce
İnsallah artik hevesim kalmadi hic.Yaaa..bende hep bakıyorum..kimler hamiş..ama yazmıyordum çoktan..Aynen bakıcam.Gelen ay bizim ayımız olsun
Aslında bende öyle oldum..ama başka çarem yok..umutla devam ediyorumİnsallah artik hevesim kalmadi hic.
Kuzum bende 2 tane var Rabbim saglikli uzun ömür versin. Ama sen pes etme sakın hatta durumun varsa biraz daha dene ve tüp bebek icin basvuru yapAslında bende öyle oldum..ama başka çarem yok..umutla devam ediyorum
Biliyorum sende 2 tane var çok şükür.gelen ay olmazsa..aşılamayı denicem..Kuzum bende 2 tane var Rabbim saglikli uzun ömür versin. Ama sen pes etme sakın hatta durumun varsa biraz daha dene ve tüp bebek icin basvuru yap
Maşallah darısı başımızaEvet ctesi İdrar testi yaptım. Çok silik çıktı fotoyuda ekliyorum
Amin canım inşallahMaşallah darısı başımıza
Ağzınizdan bal damlıyor ay inşallahGülüm sende patlat inşallah buraları şenlendiririz Ağustos bize Uğur getirir
Elimde test yok yarın olmazsam gidip eczaneden alicamHaydi yap yapp çok heycanlandıımmm
İnsallah gerek kalmadan bebek haberini verirsinBiliyorum sende 2 tane var çok şükür.gelen ay olmazsa..aşılamayı denicem..
İlac kullanimin cok oldu bu ay. Bence yapabilirAşkolar bu fitil adet gecikmesi yaparmı sizce ? M Mavimiresl Childdevelopment G Gzmyts53 diğer güzellerim
Elimde test yok şuan bende yarın alıp yapicam hadi inşallah hamisiz dirBende yarın sabah yapacam
Amin canimhep birlikteİnsallah gerek kalmadan bebek haberini verirsin
İnsallah ya bakalim cok istiyorum ama hissetmiyorum da hic hamilelikYine de umut var. Gebelik testleri biraz farklı çalışıyor. Idrarda gebelik hormonu hemen yükselmeyebilir. Kırmızılar gelene kadar umut var demektir.
Evet tatlum biliyorum o yüzden bende peşinden geldim
O da geç döllenme oluyor yani şöyle kuzum, gebelik 28 günde 4 haftalık sayılıyor buna göre de 14.gün yumurtlama sayılıyor yani. Şöyle bir fark yaratabiliyor gebelikte. Sata göre hesaplandığında ultrasonda haftası farklı görülebilir. 5.haftafa kese görülüyorsa mesela senin 6.haftada görülebilir gibi gibi.. ona da geç döllenme diyorlar. Öyle bişey olursa tedirgin olma sağlıkla ilerlesin gözünüz aydınBence hayır. Mesela ben son üç aydır 40 gün e bir oluyorum. 26. Gün yumurtluyorum. Ve dün HCG baktırdım 52. Yani geç döllenme değil çünkü yumurtlama tarihini biliyorum.
yarın inşallah ikimizde pozitif atarız büyük günAğzınizdan bal damlıyor ay inşallah
Benimde yok yarın alacam Allah yüzümüzü güldürsün inşallahElimde test yok yarın olmazsam gidip eczaneden alicam