- 17 Aralık 2020
- 1.353
- 1.040
- 32
- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EveetArkadaslar bu yumurtlama değil mi?
Yumurtlama canım pik olmuşArkadaslar bu yumurtlama değil mi?
Minnak kurabiyeler sayfasının sahibi bu akşam testi tekrarlamamı istedi ve dediği gibi artış olduHayır
bana sorarsan evet
Evet tam da öyle anlatmak istemiştimEvet canım ama yumurtlama tarihini bilen biri haftasını da hesaplayabilir bence. Mesela sat 25 Haziran bende. Ama düzenleme yapıp 6 temmuz yaparsam tarih tam oluyor. Çünkü 20 temmuzda yumurtlama gördüm ben bildiğim için geç döllenme olarak adlandırmıyorym galiba :) ama bilmeyen biri daha erken tarihte bekleyebilir mesela reglini işte o zaman da geç döllenme olduğunu düşünebilir
Canım tutabilir tabi ama ihtimali artar ne kadR sık olursa o aradakızlar çatlama gününü değerlendirmesek döllenme olmaz mı acaba çünkü çok hastayım kolumu kaldıracak halim yok dünü değerlendirmiştik
Kırmızı iplik gibi şey yerleşmedese oluyor amaGaliba ilk çarpı benden gelecek sanki akıntımın içinde kırmızı iplik gibi şey gördüm hayırlısı diyeyim
Ya üzülüyorum valla ama değerlendiremicez sanırımCanım tutabilir tabi ama ihtimali artar ne kadR sık olursa o arada
Stress sokma canım kendini olur inşallah nasipseYa üzülüyorum valla ama değerlendiremicez sanırım
İnşallahStress sokma canım kendini olur inşallah nasipse
Evet baby fitil de yapa bilir,bu ay çok ilaç kullandin o yüzden de gecike bilir,benim adetim kendi isteyimle gecikti eş paketi gelene kadar bekledi )))
Ahhh kelin ilacı olsa kendi kafasina sürermişbiz de senin gibiyiz o yüzden yapma, sabr et diyemiycemKızlar bata 11 günüm var bir yanım sal düşünme diyor ama ne mümkün çatlıyorum meraktan. Adet günümden önce test yapmayacağım diye de söz verdim kendime. Nasıl geçecek bilmiyorum
Ah sorma ben burayı okumadan önce tek kendimi böyle sanıyordum ama toplu delirmişizAhhh kelin ilacı olsa kendi kafasina sürermişbiz de senin gibiyiz o yüzden yapma, sabr et diyemiycem
daga minicik de ondan tebriklerCanım kızlaaarrr beta HCG değerim 12.6 çıktı çok düşük değil değil mii ??
Yaptım ama maalesef hiç gölge bile yok. Olsa çıkardı diye düşünüyorumçok teşekkür ederimmm çok sağoluunn patlat gitsin bir tane bakalım benim daha 5 günüm vardı bata ona rağmen hemen belirdi :):)