- 26 Aralık 2019
- 336
- 266
- 29
- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.801
Canim simdi gördüm bebisin seninle
Ayy inşallah canımmmCanim simdi gördüm bebisin seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim simdi gördüm bebisin seninle
Ayy inşallah canımmmCanim simdi gördüm bebisin seninle
Evet canım ama yumurtlama tarihini bilen biri haftasını da hesaplayabilir bence. Mesela sat 25 Haziran bende. Ama düzenleme yapıp 6 temmuz yaparsam tarih tam oluyor. Çünkü 20 temmuzda yumurtlama gördüm ben bildiğim için geç döllenme olarak adlandırmıyorym galiba :) ama bilmeyen biri daha erken tarihte bekleyebilir mesela reglini işte o zaman da geç döllenme olduğunu düşünebilirO da geç döllenme oluyor yani şöyle kuzum, gebelik 28 günde 4 haftalık sayılıyor buna göre de 14.gün yumurtlama sayılıyor yani. Şöyle bir fark yaratabiliyor gebelikte. Sata göre hesaplandığında ultrasonda haftası farklı görülebilir. 5.haftafa kese görülüyorsa mesela senin 6.haftada görülebilir gibi gibi.. ona da geç döllenme diyorlar. Öyle bişey olursa tedirgin olma sağlıkla ilerlesin gözünüz aydın
İnşallah pozitifleri görürsünüzzyarın inşallah ikimizde pozitif atarız büyük gün
İnşallahİnşallah pozitifleri görürsünüzz
Ayy maşallahhh Ağustos uğurlu geliyor vallaEvet ctesi İdrar testi yaptım. Çok silik çıktı fotoyuda ekliyorum
Canım kızlaaarrr beta HCG değerim 12.6 çıktı çok düşük değil değil mii ??
Hayır gülüm çokk yeni hayırlı olsun canım hiç üzülme ben regl olacağım gün 17 ile öğrendimCanım kızlaaarrr beta HCG değerim 12.6 çıktı çok düşük değil değil mii ??
9. Günüm canımBugün kaçıncı gündü canım yumurtlamadan sonraki
Bi muallakta kaldım canım bende çok teşekkür ederiimmm inşallah hepimiz için hayırlısı oluurrHayır gülüm çokk yeni hayırlı olsun canım hiç üzülme ben regl olacağım gün 17 ile öğrendim
Kuzum üzülmee bu son olur inşallahturuncu agac ben bugün adet oldum canım
Benim de 9.gunum ama benim test negatif ;(9. Günüm canım
Kuzum benim adetime 6 gün vardı 17 çıkmıştı iki gün sonra tekrarlaCanım kızlaaarrr beta HCG değerim 12.6 çıktı çok düşük değil değil mii ??
Bence normal kuzum o zaman ya maşallah hıxla artsın darısı başımıza amin bana da dua eder misin9. Günüm canım
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım hep dua ediyorum rabbim doğru zamanı sen biliyorsun sağlıkla doğru zamanda gelsin diyee sizin içinde çok çok dua ediyorum inşallah Rabbim çok aratmadan bebiş sahibi olursunuzBenim de 9.gunum ama benim test negatif ;(
Amiiinnn inşallah artışıda görürüm sizin için hep dua ediyorum gerçekten Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsinBence normal kuzum o zaman ya maşallah hıxla artsın darısı başımıza amin bana da dua eder misin
Olur rahmimizin toplanması zaman alıyor kolay değil kürtaj, kimyasal fiziki olarak da ruhsal olarak da çok zor6 aydır olmuyor işte kürtaj ve kimyasaldan sonra adet düzenim bile bozuldu
Benim de 9.gunum ama benim test negatif ;(