- 1 Nisan 2022
- 12.527
- 15.402
- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.761
Belki bu ay bende gitdim doktora..artık kendim söylicem doktoraKlomenden daha iyi dedi bana doktor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki bu ay bende gitdim doktora..artık kendim söylicem doktoraKlomenden daha iyi dedi bana doktor.
Yumurtlamadan sonra 10. Gün canım. Amin inşallah, darısı isteyen herkese olsun inşallah
Neden baslamiyorki yaa en azindan klomen verseydi bunlar yumurta gelistiriciBelki bu ay bende gitdim doktora..artık kendim söylicem doktora
Klomen verdi 4 ay onu denedim..şimdi mfk ürünleri 2 ayım bitiyor..klomenle olmuyor .diyorum acaba femara yazsın banaNeden baslamiyorki yaa en azindan klomen verseydi bunlar yumurta gelistirici
Evet ctesi İdrar testi yaptım. Çok silik çıktı fotoyuda ekliyorumAminn inşallah, idrar testi yapmış mıydınız hiç acaba
Yap bence emin olursun en azindanKızlar bugün adet olmam lazımdı hala olmadım acayip bi gohus ağrım dışında bir belirtim de yok test yapmalimiyim ? Sizce
Masallah kizlar bu grup baya ugurlu herkesten bebis haberiEvet ctesi İdrar testi yaptım. Çok silik çıktı fotoyuda ekliyorum
Ben 1 ay kullandim klomen. Bu daha etkili dedi letu verdiKlomen verdi 4 ay onu denedim..şimdi mfk ürünleri 2 ayım bitiyor..klomenle olmuyor .diyorum acaba femara yazsın bana
İn şa Allah sana iyi gelir..Ben 1 ay kullandim klomen. Bu daha etkili dedi letu verdi
İnsallah hayirlisi olsun. Ama sen mutlaka doktorla konuş. Gerci mfk yla gebe kalan cok var belki yakinda seninde haberini alirizİn şa Allah sana iyi gelir..
Femara daha da mal ediyor ins ona geçiş yapmadan son bulur bu ayKuzu ya klomen bisey yapmadi hafif kilo aldirmisti sorun degildi oda hatta fazlasıyla verdim. Ama letu beni mutsuz uykusuz dikkatsiz yapti. Cocuklari aldim özdileğe gectim ciktim araba ariyorum nereye biraktim acaba arabayi diye demekki ciddi anlamda yan etkileri olan kuvvetli bi ilaç
Olabilir haklisin sen diyordun eve geliyorum işten koltukta uyuya kaliyorum diyeFemara daha da mal ediyor ins ona geçiş yapmadan son bulur bu ay
Ben seninle konuşmuştum..sonra bir ara yazmadım siteye..ama kızlarla kullanıyoruz..çok şükür kızın biri hamile..şimdi biz kaldık..hayırlısı artık ne deyim..regl bekliyorum şimdiİnsallah hayirlisi olsun. Ama sen mutlaka doktorla konuş. Gerci mfk yla gebe kalan cok var belki yakinda seninde haberini aliriz
Teşekkür ederim evet dün pik gördüm bugünü değerlendiricezEvet canim pik gorduysen catlamanda olmus. Silinmeye baslamis bugunu degerlendir
Kuzum hatirliyorum seni çok iyi hatta bikac kez diger kizlara sordum sen yazmayinca seni. İyi yaptin kullan bencede çünkü etkisini görenler varBen seninle konuşmuştum..sonra bir ara yazmadım siteye..ama kızlarla kullanıyoruz..çok şükür kızın biri hamile..şimdi biz kaldık..hayırlısı artık ne deyim..regl bekliyorum şimdi
Hadi hayirlisiTeşekkür ederim evet dün pik gördüm bugünü değerlendiricez
Yaaa..bende hep bakıyorum..kimler hamiş..ama yazmıyordum çoktan..Aynen bakıcam.Gelen ay bizim ayımız olsunKuzum hatirliyorum seni çok iyi hatta bikac kez diger kizlara sordum sen yazmayinca seni. İyi yaptin kullan bencede çünkü etkisini görenler var
Gülüm sende patlat inşallah buraları şenlendiririz Ağustos bize Uğur getirirKızlar bugün adet olmam lazımdı hala olmadım acayip bi gohus ağrım dışında bir belirtim de yok test yapmalimiyim ? Sizce
Bende yarın sabah yapacamGülüm sende patlat inşallah buraları şenlendiririz Ağustos bize Uğur getirir
Yine de umut var. Gebelik testleri biraz farklı çalışıyor. Idrarda gebelik hormonu hemen yükselmeyebilir. Kırmızılar gelene kadar umut var demektir.Test 6 gune kadar %99 sonuc veriyormus ama