- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 27
- Konu Sahibi turuncu agac
Kan vercektim baktim sağlık ocagi dolu , test aldim bende negatifCanim emin misin adet olduğuna 11 gün önceden yerleşme kanamasi olmasin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan vercektim baktim sağlık ocagi dolu , test aldim bende negatifCanim emin misin adet olduğuna 11 gün önceden yerleşme kanamasi olmasin ?
Yok hayır uyanıktım gerek yok dediler seni sakinleştiriyorlar zaten merkez cok temiz çok anlayışlılar benimkini Dr İclal ışıklar cekti sıvıyı veriyor zaten ben farketmemişim bile sol tüp açık dedi 1 dk sonra ama sağda geçiş yoktu bende izliyordum orda 15 dk uğraştı sağı da öyle açtı sağ açılırken birazcık çok hafif sancım olduSizde aneztezili şekilde mi çektirdiniz ?
Amin çiçeğim. Bu mfk ürünleri yumurtlamayi ve regli geciktiriyormus dikkat et günlerineAmin Allah canım.Allah hepimizi sevindirsin
Normal adet kanamasi gibi mi ? Yumurtlamadan kac gün geçtiKan vercektim baktim sağlık ocagi dolu , test aldim bende negatif
Yaa rahim filmi cektirmk zor mu bende mi cektirsem bu ayİkiside mi kapalıydı canım bir de nerde çektirdin ben 7 ay önce sonomedde çektirmiştim şimdi başka şehirdeyim doktorum çekicek ama tedirginim
Canim sen testi tekrarladinmiTabiisi deeee
Belli olmaz canim tek iliskide gebe kalan cok varBiz geçen ay sadece çatlama gününü değerlendirebildik evde kalmadığımız için.bu şekilde hamile kalınmaz değil mi birde adetlerim düzensiz
Tatlım yok bugün tekrar sağlık ocağında kan verecektim ama doktoruma mesaj attım sordum. 2 gün arayla olsun diye yarın tahlillerini yaptır Çarşamba bana gel dediCanim sen testi tekrarladinmi
Ne zaman kan verdin çiçeğimTatlım yok bugün tekrar sağlık ocağında kan verecektim ama doktoruma mesaj attım sordum. 2 gün arayla olsun diye yarın tahlillerini yaptır Çarşamba bana gel dedi
Birinci ayımda gecikme olmadı..bu ikinci kullanmam.Her şeye el atdım..bu artık sonAmin çiçeğim. Bu mfk ürünleri yumurtlamayi ve regli geciktiriyormus dikkat et günlerine
İnşallah Allah hepimizin kucağını biran önce doldursunBelli olmaz canim tek iliskide gebe kalan cok var
Ben çektirdim..ama ben anestezeli etdim..hiç ağrıya sabrım yokYaa rahim filmi cektirmk zor mu bende mi cektirsem bu ay
Şunu söyliyim canım eğer hiç çekilmediyse mutlaka çekilmesi gerektiğini düşünüyorum ben zor değil kesinlikle sadece insan sonucundan KorkuyorYaa rahim filmi cektirmk zor mu bende mi cektirsem bu ay
Biri tamamen kapalı dedi digerindede cok az sıvı gecisi oldu dedi. Düzcede cektirdim burda yasiyorum özel bi tıp merkezinde. Biraz agrili gecti kanamam vardi ilk 2 gün sonra rahatladim.İkiside mi kapalıydı canım bir de nerde çektirdin ben 7 ay önce sonomedde çektirmiştim şimdi başka şehirdeyim doktorum çekicek ama tedirginim
Ben Düzce de yasiyorum. Biraz agrili gecti dayanılmayacak degil. Anestezisiz cektirdim 5 dakikalik bi işlem toplamdaMerhaba
Bende rahim filmi istedi dr
Siz nerede çektirdiniz ve nasıldı ağrılarınız oldu mu ?
Gebelik gözüküyor canim. Adet gününde kan ver benceKızlar, herkese merhaba. Uzun zamandır nisan, mayıs, haziran, temmuz ve Ağustos topiklerini takip ediyorum öncelikle Allah tez zamanda herkese istediğini nasip etsin, ben bi kaç gündür hafif belirti gösterdiğim için bu sabah bata 4 gün kala erken gebelik testi yaptım, sonuç çok silik. sizin de bi fikrinizi sorayım istedim.
İkiside açıldı yani inşallah bir an önce hamile kalırsınBiri tamamen kapalı dedi digerindede cok az sıvı gecisi oldu dedi. Düzcede cektirdim burda yasiyorum özel bi tıp merkezinde. Biraz agrili gecti kanamam vardi ilk 2 gün sonra rahatladim.
Evet canım var gibi kan ver benceKızlar, herkese merhaba. Uzun zamandır nisan, mayıs, haziran, temmuz ve Ağustos topiklerini takip ediyorum öncelikle Allah tez zamanda herkese istediğini nasip etsin, ben bi kaç gündür hafif belirti gösterdiğim için bu sabah bata 4 gün kala erken gebelik testi yaptım, sonuç çok silik. sizin de bi fikrinizi sorayım istedim.