Ağustos ayı gebelik planlayanlar 2022 (güncel )

Kızlar bugün 15. günüm 11 12 13 ve 14. günlerde akıntım vardı özellikle dün yani 14. gün en fazla olan gündü ama bugün hiç yok bende 10 12 ve 13. günleri değerlendirdim sizce tutma ihtimali var mı az mı olmuş

Kızlar bu mfk yöntemi nedir nasıl alınıyor yardımcı olur musunuz herkesten çok duydum bu durumu yakınlarda hsg çekilmiş miydiniz peki
Mfk doktorun kısaltılmıs adı canım instagramdan takip edebilirsin bir süre fikir amaçlı genelde eş paketi kullanıyorsun eşinle birlikte regl bitince ilk ilişkine giriyorsun sonraki döngülerin 3-2-3-2 şeklinde ve pcos varsa 21. Günde ilişki notlarını alıyorsun hergün düzenli ilaçları kullanıyorsunuz canım ilk aydan kalanlar var ikinci aydan benimki gibi geç kalanlar var 3 bittikten sonra

Mide yanması ekşime uyku hali işten eve zor geliyodum sızıyodum hemen bide regl sancısı ped taısyodum cantamda hep dünde sağlı sollu kasıklarımda bir anlık batma ve pıt pıt atma durumu oldu canım
Canım gözün aydın çok çok sevindim gerçekten. Dediğin gibi kaç aydır topiklerde hep vardın bu ay mesaj yazanlar hep yeni isimler gibi geldi herkeste bı bıkkınlık var diye düşünüyordum bende bu ay pek yazmadım bu şekilde aylardır bekleyenlerden böyle güzel haberler duymak ne kadar güzel bizede umut oluyor. Sağlıkla gelsin inşallah canım dualarında eksik etme

Amin canım benim sorma topic topic yoruldum rabbim sana da nasip etsşn kuzum dualarımdasınız

Satın alıyoruz değil mi bu paketleri

Bu mfk bitkisel yöntem mi canım

Ya ben anlamadım bu paketleri sana bi düzen bi program mı veriyorlar yani çok yüksek ihtimal kalınıyor mu bu mfk yla hangi paketi almıştın

Ya ben anlamadım bu paketleri sana bi düzen bi program mı veriyorlar yani çok yüksek ihtimal kalınıyor mu bu mfk yla hangi paketi almıştın
Hayıe kuzum her gebelik düşünene mfk eş paketine baslıyor eşinle birlikte doktor ztn 3 ay kullanın diyor vücudumuzun ztn bütün vitaminleri b12 d vitamini c magnezyum çinko folik asit hepsini tamamlattırıyo arı sütü propolis de var sonra 3-2-3-2 uyguluyorsun denemekte fayda var cok kişi kaldı doktoru takşp et istersen

3 2 3 2 nedir acaba? Onu anlamadım.

3 2 3 2 nedir acaba? Onu anlamadım.
Kuzum reglin bitti diyelim mesela dün bitti bugün ilk ilişki günün 30 u sonrasında 3 gün sonra ilişki yani 2 sinde sonra 2 gün sonra ilişki yani ayın 4 ünde sonra tekrar 3 yani ayın 7 sinde sonra tekrar 2 gün sonra ayın 9 unda tamamlıyorsun ilişki günlerini

Çok sağolun.

Bence yine yok . Birdaha Test yaptirmayin bana moralim Cok bozuluyor. Yasaklayin bana gercekten .
Zaten bu stresten hamile kalamiyorum
Canım hemen moral bozma daha adet olmadık kis
Canim senin cok erken daha. Sen gecen ay hangi gun adet olmustun? Ben 9 temmuzda adet oldum, 13. gunumde yumurtlamam oldu, dolayisiyla adet gununu takvim 5 Agustos verdi. Bu durumda 6 gunum var. Senin benden de gecti hatirladigima gore
Seninle günlerimiz aynı
Canım galiba hamileyim ilk haber benden geldi turuncu agac
hayırlı olsun canım

Takip ettim instagramdan mesaj üzerinden mi ulaşıcam

Bat 2 Ağustos beni de ekler misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…