- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.301
Tebrik ederim. Kucağınıza almak nasip olsun inşallahCanım galiba hamileyim ilk haber benden geldi turuncu agac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim. Kucağınıza almak nasip olsun inşallahCanım galiba hamileyim ilk haber benden geldi turuncu agac
Amin canım darısı insallah sizlerin basınaTebrik ederim. Kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Kuzuumm çok mutlu oldumm ne güzel haberlerr bunlarrrCanım galiba hamileyim ilk haber benden geldi turuncu agac
Sagol kuzum yok olmadı regl sancım coktu ped taşıyodum cantamda kaç gündür bide mide ekşime agzıma geliyodu herşey ara ara kasıklarım pıt pıt atıyodu bide uyku kalkamıyodm
Kızlar bu mfk yöntemi nedir nasıl alınıyor yardımcı olur musunuz herkesten çok duydum bu durumu yakınlarda hsg çekilmiş miydiniz peki15 aydır olmuyordu canım eşimle bende problemde yoktu yasım 30 bu arada 3 çatlatma iğnesi denedik klomen letu femara kullandım olmadı doktor aşılama dedi bende mfkyla tanıstım mfknın ürünlerini kullandım eş paketi eşimle birlikte kullandık ilk ay olmadı ikinci ay olmadı son eş paketine advictor ve athenada ekledim regl bittikten sonra 3-2-3-2 kuralına uyduk cok doktora yazdım mfkya beklentisiz devam et olucak ddi sonunda oldu cok şükür
Sagol kuzum valla o kadar umutsuzdumkş aylarca topic topik gezdim hatta adımı yazdırırkwn içimden ddim tüh bir agustos ilk haberler bizden çarpıları yiyip baslıcak topik ddimKuzuumm çok mutlu oldumm ne güzel haberlerr bunlarrr
Yok canım yarın olur ama az kalmışEki Görüntüle 3104727
Kızlar sizce pik olmuş mu yoksa olmak üzere mi ?
Çok sevindim ya inşallah kucağına da sağsalim alırsınSagol kuzum valla o kadar umutsuzdumkş aylarca topic topik gezdim hatta adımı yazdırırkwn içimden ddim tüh bir agustos ilk haberler bizden çarpıları yiyip baslıcak topik ddim
Olmak üzereEki Görüntüle 3104727
Kızlar sizce pik olmuş mu yoksa olmak üzere mi ?
Teşekkür ederim. Peki bugünü değerlendirmelimiyim en son bir gün önce oldu ilişki. İlk kez ovulasyon testi yapıyroumdaYok canım yarın olur ama az kalmış
Teşekkür ederimOlmak üzere
Dün mü olmuştu ilişkiTeşekkür ederim. Peki bugünü değerlendirmelimiyim en son bir gün önce oldu ilişki. İlk kez ovulasyon testi yapıyroumda
Bir de belirtilerin neler var mı bir belirtimSagol kuzum valla o kadar umutsuzdumkş aylarca topic topik gezdim hatta adımı yazdırırkwn içimden ddim tüh bir agustos ilk haberler bizden çarpıları yiyip baslıcak topik ddim
Yapma şimdi. Bekle birkaç gün. Değerler biraz yükselsin. Ovulasyon testi yaptıysan yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti?Daha 7 gün var yapsam mı
Mide yanması ekşime uyku hali işten eve zor geliyodum sızıyodum hemen bide regl sancısı ped taısyodum cantamda hep dünde sağlı sollu kasıklarımda bir anlık batma ve pıt pıt atma durumu oldu canımBir de belirtilerin neler var mı bir belirtim
Dünden önceki gün 28 Temmuz yaniDün mü olmuştu ilişki
Anladım canım benimde ilk hamileliğimde çok ekşime olurduMide yanması ekşime uyku hali işten eve zor geliyodum sızıyodum hemen bide regl sancısı ped taısyodum cantamda hep dünde sağlı sollu kasıklarımda bir anlık batma ve pıt pıt atma durumu oldu canım
Bugünü değerlendirin canım akıntıyla da takip edebilirsin yumurta akı gibi yoğun oluyorDünden önceki gün 28 Temmuz yani
Akıntıyla nedense anlayamıyorum ya sanki benimki hep beyazmış gibi geliyor şeffaf olarak göremiyorumBugünü değerlendirin canım akıntıyla da takip edebilirsin yumurta akı gibi yoğun oluyor