teşekkür ederim
umarım tüm bekleyenlerin yüreği ferahlar
evet regl olmam gereken ilk gün yaptığımda hiç silik çizgi bile yoktu.şöyle ki kışın eşim varikosel ameliyatı olmuştu,ilaç ve vitamin tedavisi görüyordu ben de 2 ay önce doktora gittiğimde rahim ağzında yaram olduğunu öğrendim,benimki çok büyükmüş gebelikten önce kendi sağlığın için doktor donduralım dedi,donduruldu 1 ay ilişki yasaktı,biz de 1 yıla yakındır deniyorduk,ama artık modumuz epey düşmüştü,dedim artık bu kafadan çıkalım ya hamile olursam diye spor bile yapmıyorum artık yapıcam dedim,3 haftadır atlaya zıplaya yüzüyordum,kilo vereyim diye 2 günde bir 10 bine yakın adım atarak yürüyüş yapıyordum akşamları,bilemiyorum onun mu etkisi oldu.hep okurdum bu sitede tam pes ettiğimiz zaman oldu diye,biz de o raddeye gelmiştik galiba onun etkisi oldu.hatta ben aylardır folik asit d vitamini c vitamini,probiyotik kullanıyordum 2 haftadır onları da bırakmıştım,yazın kesin hamile olurum diye gidip solantenin pregna güneş kremini almıştım,sonra kendime kızdım ne kafalara girmişim diye.eşim de önceden keçiboynuzu çakşır kökü suyu falan içiyordu hatta o da bıraktı içinden gelmiyordu onun da .2gün önce artık bebek kelimesini bile konuşmayalım diye anlaşmıştık