- 18 Temmuz 2022
- 515
- 474
- 29
- Konu Sahibi turuncu agac
- #7.621
Aslında tüm belirtiler için erken de adet dönemindeymişim gibi canım tatlı çekince acaba mı dedim Bir umutO belirti için çok erken bence ama bünyeden bünyeye değişir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında tüm belirtiler için erken de adet dönemindeymişim gibi canım tatlı çekince acaba mı dedim Bir umutO belirti için çok erken bence ama bünyeden bünyeye değişir
Henüz gebe miyim bilmiyorum ama inanılmaz çok akıntım oldu bu ay özellikle yumurtlama sonrasıYumurtlamadan 8 gün sonra aşırı akıntısı olup gebe olan var mı aramızda ?
bence daha var kuzum yumurtlamaya ama çok az kalmış gibiKızlar ben üç gündür ovülasyon yapıyorum böyle çıkıyor sizce hala yumurtlama mıEki Görüntüle 3117336
Bu ay hiç olmadı canım geçen aylarda kasıklarımda ağrı oluyorduCanim yumurtlama haftanda ağrı oluyor mu?
Devam çalışmalara o zamanbence daha var kuzum yumurtlamaya ama çok az kalmış gibi
aynen böyle devamDevam çalışmalara o zaman
bugün yine pembemsi geldi sabah , akşam üzeride saat 17 gibi şiddetli ağrı ile WC ye gittim 2 damla aşırı pembe kan. Ve sonra peçete ile sildim yine gitti. Ağrımda bi diniyor sonra yine başlıyor, anlayamadım. Bu yerleşme mi anlamdım. Ben böyle sökülme için hiç beklemezdim ağrım geldiği gibi sökülürüdm.Planlı olmayınca geliyor diyorlar bebiş yazarsın buraya da hadi hayırlısı
Bende aynı durumdayımHenüz gebe miyim bilmiyorum ama inanılmaz çok akıntım oldu bu ay özellikle yumurtlama sonrası
Bende siskinlik simdilik olmadı, gecen ay neydik be bomba gibi:)Hem de nasill. Sag kasiklarima vuran bir agriydi. Neredeyse iki gun surdu gittikce azalarak. Siskinlik sanki catlamadan hemen once vardi. Catlamayla indi karnim
Tebrik ederimHayır daha adetime 5 gün var
Benim de 7 ağustos yumurtlama tarihim ama 7 sinde yumurtlama olduysa ayın 20 si bat tarihiniz, benm de hcg değerim 47 bugünÇok teşekkür ederim canım 28 ağustos doğum günüm bu ay güzel haberler alayım diye çok dua ettim 7 ağustos gözüküyordu yumurtlama tarihim uygulamada ama adetim düzensizdir normalde
Ben piki söyledim kuzum 2 ağustos yumurtlama başlangıcı sizin de hayırlı olsun bahtları güzel olsun inşallahBenim de 7 ağustos yumurtlama tarihim ama 7 sinde yumurtlama olduysa ayın 20 si bat tarihiniz, benm de hcg değerim 47 bugün
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Tebrikler belirtileriniz neydi ?arkadaşlar,geçen hafta bat zamanı erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı bugün 6 gün gecikmeyle erken gebelik testi yaptım sonuç bu :) ilaç kullanacaktım sivilcem için dedim önce bir test yapayım içim rahat olsun,pozitif görünce çok şaşırdım çünkü 2 hafta önce pıhtılı kanamam olmuştu 4 gün ve doktorum başka bir probleme yormuştu hatta yumurtalıkların polikistik görünüyor demişti o nerden çıktı deyip şaşırmıştım,off şimdi de pcosum mu var diye ağlamıştım.Şuan şaşkın ördek gibiyim,daha kan testi vermedim.
Nasılda güzel bir sürpriz çok mutlu oldum adınıza. Mutlulugunuzu paylaşmanıza çok sevindim! Sağlıkla gelsin meleğiniz Bende sivilcelerle savaş halindeyim, yıllardır ilaç kullanıyorum ama hiç bir çözüm olmadı... vallahi bıktım nefret ettim artık daha da ilaç kullanmayacağım. Bebek fikrini de daha fazla ertelemeyecegim dedim korunmayı bıraktımarkadaşlar,geçen hafta bat zamanı erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı bugün 6 gün gecikmeyle erken gebelik testi yaptım sonuç bu :) ilaç kullanacaktım sivilcem için dedim önce bir test yapayım içim rahat olsun,pozitif görünce çok şaşırdım çünkü 2 hafta önce pıhtılı kanamam olmuştu 4 gün ve doktorum başka bir probleme yormuştu hatta yumurtalıkların polikistik görünüyor demişti o nerden çıktı deyip şaşırmıştım,off şimdi de pcosum mu var diye ağlamıştım.Şuan şaşkın ördek gibiyim,daha kan testi vermedim.
Tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerler. Erken testi adet günü mü yapmıştın ? Ekstra bişey yapmış mıydın bu ay ? Günleri nasıl değerlendirdin bize de söyler misinarkadaşlar,geçen hafta bat zamanı erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı bugün 6 gün gecikmeyle erken gebelik testi yaptım sonuç bu :) ilaç kullanacaktım sivilcem için dedim önce bir test yapayım içim rahat olsun,pozitif görünce çok şaşırdım çünkü 2 hafta önce pıhtılı kanamam olmuştu 4 gün ve doktorum başka bir probleme yormuştu hatta yumurtalıkların polikistik görünüyor demişti o nerden çıktı deyip şaşırmıştım,off şimdi de pcosum mu var diye ağlamıştım.Şuan şaşkın ördek gibiyim,daha kan testi vermedim.
Canim var gibi duruyor var sanki yaaMerhaba. Sabah bebetime testi atmıştım güvenilir mi diye. Bat 24 Ağustos. Şimdi gidip artımed erken gebelik aldım o da böyle çıktı