- Konu Sahibi turuncu agac
- #7.701
kat lat artsın ınslalah tebrık ederımArkadaşlar kan sonucum 37 çıktı. Bat yarın. Sanırım normal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kat lat artsın ınslalah tebrık ederımArkadaşlar kan sonucum 37 çıktı. Bat yarın. Sanırım normal
Bir haftadir oyle sicakliyorum oyle terliyorum ki anlatamam kac olması gerekiyorCanim vücut ısıni ölçsen anlarsin belki
Termometre varmi evde?
sabırsızlıkla bekliyoruz canım güzel sonuçlarınıHahahaa canim ya bende valla cok heyecanlandim bu aksam eşimde gelmicek işinden dolayı yoksa carsiya giderdik iki dakika bakalim en kisa zamanda gidip alicam paylasirim tabi paylasmam mi hemen
Onu anlaman için sabah yataktan kalkmamiş konuşmamiş ölçBir haftadir oyle sicakliyorum oyle terliyorum ki anlatamam kac olması gerekiyor
Cok teşekkür ederim canım bende sabirsizlandim fazlasiylasabırsızlıkla bekliyoruz canım güzel sonuçlarını
Aaaa bunu bilmiyordum canim teşekkürler bilgi icin deneyeceğimOnu anlaman için sabah yataktan kalkmamiş konuşmamiş ölç
Ben cıvalı termometreyle ölçüyorum, akşamdan silkeleyip yanima koyuyorum sabah yataktan kalkmamiş ya vajinal ya makattan ölçüyorum 37ve üzeri oldukta hamilelik çıkıyor
Ay ins cuma hayırlı haberlerle gelirsinCuma carsiya gidicez ancak o zaman alabilirim test hem biraz beklemiş olurum çünkü benim çikolata kistilerim var doktorlar beni tup bebege yönlendirmişti dogal yolla olma ihtimali dusuk diye ama biz esimle biraz beklemek istedik 6 ay felan deneme olarak bu 3cu ayimizdi bakalim bir yanim olmaz diyor bir yanim heyecanlandi
İki yumurtaligimda cikolata kisti var ve 5 cm ve 7 cm buyuklugunde amh iyi cikti hsg cekildim rahim ve tuplerdede sıkıntı cikmadi ama büyüklüklerinden dolayi doktorlar tup bebek dedi. Dogal yolla olma ihtimalini sordugumuzda Olabilirde olmayabilirde diyince Bizde esimle 6 ay denemek istedik bu ucuncu ayimizdi bakalım inşallahAy ins cuma hayırlı haberlerle gelirsin
Sıkıntı neydi Dr tüp dedi?
Ins canımİki yumurtaligimda cikolata kisti var ve 5 cm ve 7 cm buyuklugunde amh iyi cikti hsg cekildim rahim ve tuplerdede sıkıntı cikmadi ama büyüklüklerinden dolayi doktorlar tup bebek dedi. Dogal yolla olma ihtimalini sordugumuzda Olabilirde olmayabilirde diyince Bizde esimle 6 ay denemek istedik bu ucuncu ayimizdi bakalım inşallah
Yok canım bende kistin hic bir belirtisi yok. Ne adet doneminde nede iliski sırasında.Ins canım
Kist ağrı yapıyor mu?
Yumurtlama haftamdayım 3,4 gündür feci sancım var, once sağlı sollu yujurtamda oldu sonra vajina üstü, kabız gibinhissedersinde kramp olur ya gaz öyle.ins alakali değildir
Böyle ağrı olunca korktum kist mi diye.Yok canım bende kistin hic bir belirtisi yok. Ne adet doneminde nede iliski sırasında.
Benimde bu ay yumurtlamadan sonra baya siskinlik ve gaz oldu hala var biraz
Doktor kontrolleri onemli canim ben cok ihmal ettim gitmedim buyumusler gerci bu çikolata kistinin cozumu pek yokmus dogum kontrol hapi veriyorlarmis.Böyle ağrı olunca korktum kist mi diye.
Canım sen kadın doğumcuya gittin mi daha erken mi şuanBenim de 7 ağustos yumurtlama tarihim ama 7 sinde yumurtlama olduysa ayın 20 si bat tarihiniz, benm de hcg değerim 47 bugün
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Gitmedim canım, hcg 1000 olmadan kese görünmüyor zaten.Canım sen kadın doğumcuya gittin mi daha erken mi şuan
Ya o normal bir karin agrisi bas agrisi gibi degil tam cunku. Orda bir kasilma rahatsizlik oluyor ve kimi zaman o rahatsizliga iliski iyi gelebiliyorAğrı varken nasıl etkilemez kız:)
evet tesadüfen fark edildi çok belirgin bir şikayetim yoktu,yarayı soğuk nitrojen gazıyla donduruyorlar,ağrısız bir işlem 3 dk sıkıyorlar.rahim ağzı kendi kendine dökülüyor ölü derileri,yenileniyor o bölge.Ne güzel yaaaa senin adına çok sevindim. Herşeyi bıraktığın anda gelivermiş yani napalim şimdi sen söyle pilatesle beraber bide yüzmeye mi yazilalim rahim ağzındaki yara muayene sırasında rastgele mi görüldü yani sen bı ağrı sızı hissediyor muydun ? Bide dondurdugu neydi anlamadım yumurtlarin mi ?