- 9 Ağustos 2022
- 11
- 5
- 32
- Konu Sahibi turuncu agac
- #7.601
Ben elendim bu ay..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem de nasill. Sag kasiklarima vuran bir agriydi. Neredeyse iki gun surdu gittikce azalarak. Siskinlik sanki catlamadan hemen once vardi. Catlamayla indi karnimHenüz okudum,
Çatlama olmuştur o zaman oldu mu ağrın?
Şişkinlik bizde çatlama sonrası mı olmuştu?
Adetiniz geçti mi?Kızlar kan testi verdim beta hcg 41 gebelik oluyor mu bu durumda
Hayır daha adetime 5 gün varAdetiniz geçti mi?
Evet hcgya göre hamilesinizdaha yeni ama
Yok kizimdna önceki düşüğünde kullanmıştım biliyorum az çok aklımda kaldı belden aşağısı benim değil sanki ara ara gelen bir sızlama kasılma var hayırlısı diyelim Allah büyükAmin canım napalım beklicez sende mi ilk defa kullanıcaksın klomeni
Evet HCG ye gire hamilesiniz gözünüz aydınKızlar kan testi verdim beta hcg 41 gebelik oluyor mu bu durumda
Evet canım Allah büyük ama gerçekten çok zor dönemlermiş insan başına gelmeden anlamıyo heleki böyle bide insanların sormaları sürekli daha çok strese sokuyoYok kizimdna önceki düşüğünde kullanmıştım biliyorum az çok aklımda kaldı belden aşağısı benim değil sanki ara ara gelen bir sızlama kasılma var hayırlısı diyelim Allah büyük
Tebrik ederiiiiiim hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah,bu ay bir bereket var maşallah yumurtlama tarihiniz ne zamandı tahmini olarak ne kadarlık bir bebek oluyor hcg41 değer çıkması içinKızlar kan testi verdim beta hcg 41 gebelik oluyor mu bu durumda
O zaman çok iyi neticeRabbim sağlıkli evlatlar nasip etsinHayır daha adetime 5 gün var
Çok teşekkür ederim canım 28 ağustos doğum günüm bu ay güzel haberler alayım diye çok dua ettim 7 ağustos gözüküyordu yumurtlama tarihim uygulamada ama adetim düzensizdir normaldeTebrik ederiiiiiim hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah,bu ay bir bereket var maşallah yumurtlama tarihiniz ne zamandı tahmini olarak ne kadarlık bir bebek oluyor hcg41 değer çıkması için
Ya ne güzell harika bir hediyeniz olmuş.. doğum gününüz kutlu olsun ennn güzel yaşınız olsun 28 Ağustos'ta bende test yapmayı planlıyorum sabırsızlıkla o günü bekliyorumÇok teşekkür ederim canım 28 ağustos doğum günüm bu ay güzel haberler alayım diye çok dua ettim 7 ağustos gözüküyordu yumurtlama tarihim uygulamada ama adetim düzensizdir normalde
Bugün regl oldum maalesefecevekedileri bat aynıydı bizim test yaptın mı sen?? Takip edememiş olabilirim mesajını merak ettim
Sen yaptın mıııecevekedileri bat aynıydı bizim test yaptın mı sen?? Takip edememiş olabilirim mesajını merak ettim
turuncu agac bana çarpı koyar mısın adet oldumkızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Belki bizde onlardan oluruz kuzummmKızlarrrrr tatildeyim bi kaç kere lavaboya gittim ama şeffaf akıntı var idrarım da baya kopuk tatil dönüşü bata denk geliyor ins adet olmam hamıle kalanları tebrik ediyorum vallla ne agustos ayırmış hamıle kalan kalana o kadar çok duydum ki bu Ay
O belirti için çok erken bence ama bünyeden bünyeye değişirKızlar aranızda gebelik oluşumundan itibaren canı sürekli tatlı çeken var mı sanki böyle adet olacakmış gibi bata 8 gün var tatlı krizlerindeyim