- Konu Sahibi turuncu agac
-
Ben yaşamıştım canımKızlar bu yerleşme kanamasi nasıl oluyor bilgisi olan yazabilirmi bugün adetimin 23. gunu az hafif pembe kan geliyor normalde 30.35 den aşağı adet olmam
Hayır çektirmedim. Doktor gerek görmedi. 6 ay deneyelim olmazsa hsg dedi. Bekliyoruz bakalımPeki kürtaj sonrası hsg çekildiniz mi yoğun iltihaptan dolayı
Sanmıyorum ama inşallah ya bukadar erken olmazdım adet hep geç olmamla meşhurumdur 55 bile gördümBen yaşamıştım canım
Çok hafif kanama oluyor ped koymayacak kadar az günlük pedler bile yetiyor genelde lavaboya gittiğinde peçete sildiğinde görüyorsun
Ayyyy inşallah hamilesindir
Bana 3. Ayım 3 kez femara kullandı diğer hsg dedi çok şaşırdımHayır çektirmedim. Doktor gerek görmedi. 6 ay deneyelim olmazsa hsg dedi. Bekliyoruz bakalım
Valla hemen hsg yada femara deseydide istemezdim yeterince yoruldum vücudumda öyle.. 6 ay kendi kendime bi deneyeyim stresten uzak sonra rabbim nasip etmezse girişirim artık. Yaş da ilerliyor çok da genç sayılmam ama kafamın rahat olması lazım stres mahvetti zaten beniBana 3. Ayım 3 kez femara kullandı diğer hsg dedi çok şaşırdım
Sağda mı/ solda mıydı batma ve adete kaç gün varken olmuştu?Kasıkta iğne batması gibi mi bir ağrı var hamilelikle adet belirtileri aynı bende kasıkta iğne batması vardı tek taraflı
5 gün kala başlamıştı sol taraf batıyorıdu elektrik cızrtısı gibiSağda mı/ solda mıydı batma ve adete kaç gün varken olmuştu?
28 ağustos olarak ekleyebilir misiniz beni deEkledim
Bu sol batmasını çok okudum, benzetmende tam olmuş daha iyi anlatılamazdı:)5 gün kala başlamıştı sol taraf batıyorıdu elektrik cızrtısı gibi
Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ama bebeğimi 2 aylıkken kaybettim şimdi tekrardan uğraşıyorum , hayır yumurtlama kanaması olmamıştı ama çok okudum nasıl olduğunu bilgi sahibiydimBu sol batmasını çok okudum, benzetmende tam olmuş daha iyi anlatılamazdı:)
Öncelikle miniğin hayırlı olsun annesi
Yumurtlama kanaması oluyor muydu sende?
Merhabalar, ağrılı mı oldu?bi problem çıkti mi peki?ben 3,, yıl önce çekildim bi sorun çıkmadi şimdi yine istiyorum ama korkuyorum daKızlar dün rahim filmi çekildim ne kadar korkunç birşeymiş yaaaa şimdi 1 ay korunmam gerekiyomuş ben daha baştan elendim hahaha
Zaten bende birdahaki ay iğne kullanıcam öyle de hamiş kalırım muhtemelen hahahaAyyyy bu kadar olur bende taşınıyordum taşındığım ay hsg çekilmiştimondan sonraki ay hamile kalmıştım işte ama tabi iğne kullandım ben
Ya tabiki ağrısı var oluyo ben o gün çok zorlandım gün içerisinde otururken vs. ama gerekli yani. Herşey yolunda çıktı çok şükkürMerhabalar, ağrılı mı oldu?bi problem çıkti mi peki?ben 3,, yıl önce çekildim bi sorun çıkmadi şimdi yine istiyorum ama korkuyorum da
Merhabaaa, Bu konu için üye oldum :). Beni de ekler misin bat 6 Ağustos :)kızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Bence 10. günden sonra çatlama olmuş 15. gün yaptığında herhangi bir koyulaşma çok gözükmüyor aslında tek çatlama gibi görüyorum ben. O silik çizgi hemen hemen çoğunda çıkmış çünküMerhaba arkadaşlar. Yine ben
Bugün 15.günüm ve adete 13 gün var . 10. Günde test pozitif çıkmıştı ancak değerlendirme yapamamıştım . Bugün tekrar test yaptım ve dün 2. Cizgi hiç yoktu bugün tekrar bu şekilde çıktı .
Hiç başka belirtim yoktu 10. Günde . Bugün hafif sıvı akıntım başladi diğer günlerde kuruydum.
Şimdi size sorum. 2. Yumurtlama mı geliyor yada iilki yumurtlama değili miydi bu ilk mi ?
Bana yardım esin nolur Eki Görüntüle 3102213
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?