- 1 Temmuz 2022
- 271
- 280
- 35
- Konu Sahibi turuncu agac
Clarkkent kuzu ben de geldim ağustosa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım kalırsın iğneyle rahat olZaten bende birdahaki ay iğne kullanıcam öyle de hamiş kalırım muhtemelen hahaha
Klomen kullandığnz ay adete 10 gün kala göğüs ağrısı ve kasık ağrısı yaptı mıYok canım ben doktora gitmeden 4 5 ay sonra tekrar hamile kalmıştım (tabi o da düşükle sonuçlandı ama) 2. Düşükten sonra gittim klomen kullandım sadece ondada olmadı sonra bidahada gitmedim klomenle olmazsa bidahakine çatlama iğnesi ile falan deneriz demişti doktorum ama gitmedim
Benide ekler misiniz 1 Ağustos diyekızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Inşallah burası son durak olur canım. Senin Kısmet olursa ikinci gebeliğin olacak değil mi?Clarkkent kuzu ben de geldim ağustosa
Evet canım ilkinde resmen nokta atışıyla olduğu için şuan çok kötü hissediyorum yaInşallah burası son durak olur canım. Senin Kısmet olursa ikinci gebeliğin olacak değil mi?
Bende aşırı şişkinlik ve göğüs ağrısı, kasıklarım falan ağrıyordu meğerse kiste çevirdiği için olmuştu canımKlomen kullandığnz ay adete 10 gün kala göğüs ağrısı ve kasık ağrısı yaptı mı
Yaaa banada çatlamada iğnesi vermedi. Adete Kaç gün kala başlamıştı göğüs ağrısı. O ay geçmi regl oldunBende aşırı şişkinlik ve göğüs ağrısı, kasıklarım falan ağrıyordu meğerse kiste çevirdiği için olmuştu canım
çatlama iğnesi vermemişti bana
Adetime bir hafta kala başlamıştı ve kesin hamileyim gözüyle bakıyordum ve 6 gün sonra adet oldumYaaa banada çatlamada iğnesi vermedi. Adete Kaç gün kala başlamıştı göğüs ağrısı. O ay geçmi regl oldun
Yaaaa benim de adetime 7 gün var işte ve ağrıdan ölecem yumurtlama günlerini değerlendirdk ama bence hamile değilm klomenden bu ağrılarAdetime bir hafta kala başlamıştı ve kesin hamileyim gözüyle bakıyordum ve 6 gün sonra adet oldum
Bazılarında adet gecikmesi falan yapmıyor bu kişiden kişiye göre değişiyormuş canm
Hiç bir zaman umudunu yitirme inşallah hamilesindir
Benim göğüs uçlarım çok ağrıyo beni ağlatacak derecede gözlerim doluyo bazen ağrsındanAdetime bir hafta kala başlamıştı ve kesin hamileyim gözüyle bakıyordum ve 6 gün sonra adet oldum
Bazılarında adet gecikmesi falan yapmıyor bu kişiden kişiye göre değişiyormuş canm
Hiç bir zaman umudunu yitirme inşallah hamilesindir
Öyle düşünme içini ferah tut canım bilemeyiz bu sabırla bekleBenim göğüs uçlarım çok ağrıyo beni ağlatacak derecede gözlerim doluyo bazen ağrsından
İlk ayda mı oldu.Evet canım ilkinde resmen nokta atışıyla olduğu için şuan çok kötü hissediyorum ya
İnş hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız canımÖyle düşünme içini ferah tut canım bilemeyiz bu sabırla bekle
Akıntı olmadan yumurtlama olaabiliyor evet.Kızçeler hiç akıntı olmadan belirti olmadan yumurtlama olur mu?
Düzenli adet olanlarda erken yumurtlama olabilr mi?
28 günde bir adet oluyorm 11. Gün biraz akıntım oldu afedersin böyle süt kesiği gibi sonra bidaa olmadı şuan 15. Gün (normalde yumurtlama günüm ) göğsüm acımay başladı yani emin olamadım erken yumurtala yaşamış olabilir miyim diyeAkıntı olmadan yumurtlama olaabiliyor evet.
Ader döngün kısaysa erken yumurtlama olur adet döngü sürene bağlı
Yumurtlama akıntısı daha çok yumura akı gibi şeffaf jelimsi oluyor canım olursaa28 günde bir adet oluyorm 11. Gün biraz akıntım oldu afedersin böyle süt kesiği gibi sonra bidaa olmadı şuan 15. Gün (normalde yumurtlama günüm ) göğsüm acımay başladı yani emin olamadım erken yumurtala yaşamış olabilir miyim diye
Hayırlısı canım bakalım 12 13 gün sonra görücez pek umudum yok zatenYumurtlama akıntısı daha çok yumura akı gibi şeffaf jelimsi oluyor canım olursaa
Hadi inşallah canım iyi haberlerini bekliyorum ümidimizi kaybetmeyelimHayırlısı canım bakalım 12 13 gün sonra görücez pek umudum yok zaten