- 1 Temmuz 2022
- 271
- 280
- 35
- Konu Sahibi turuncu agac
Aynen kuzum ilk ayda ilk seferde reglme 2 3 gün vardı bide zaten olmaz diye takılıyodukİlk ayda mı oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kuzum ilk ayda ilk seferde reglme 2 3 gün vardı bide zaten olmaz diye takılıyodukİlk ayda mı oldu.
Ne güzel. Yine olur inşallah. Benim de geçen ay ilk denemeydi. Döllenme oldu ama tutunamadı gibi geliyor. Çok belirtim vardı. Çok heyecanlanmıştım. Bu ay kısmet bakalım.Aynen kuzum ilk ayda ilk seferde reglme 2 3 gün vardı bide zaten olmaz diye takılıyoduk
Selam kızlar beni de ekler misiniz 22 Ağustos tahmini bat umarım herkese uğurla gelir yeni ayımızkızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Ağustosta bat tarihim tam doğum günüm inş uğurlu gelecek bu ayNe güzel. Yine olur inşallah. Benim de geçen ay ilk denemeydi. Döllenme oldu ama tutunamadı gibi geliyor. Çok belirtim vardı. Çok heyecanlanmıştım. Bu ay kısmet bakalım.
Beni de ekler misiniz , fakat pco var ve regl düzenli değil bat tarihi belli değil malesefkızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Ayyy Hadi bakalım doğum günü hediyen geliyor muAğustosta bat tarihim tam doğum günüm inş uğurlu gelecek bu ay
Kullandığın bir ilaç falan var mı acaba ? Ondan mı oldu ki acep ? Çok özür dileyerek birsey sorabilir miyim zart gibi demek nasıl aklına geldi sabah sabah baya güldüm umarım kizmazsın3 gündür şiddetli adet oldum şimdi zart diye kesildi. Bu normal midir? Geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğimi düşünüyorum. Daha önce yaşayan oldu mu?
Ama gerçekten zart diye. Çok yoğun geliyordu. Afedersiniz koyu renkli koyu kıvamlı adet kabını taşıracak neredeyse bir baktım akşamdan beri bir damla gelmemiş.Kullandığın bir ilaç falan var mı acaba ? Ondan mı oldu ki acep ? Çok özür dileyerek birsey sorabilir miyim zart gibi demek nasıl aklına geldi sabah sabah baya güldüm umarım kizmazsın
beni de eklermisiniz :)) yumurtlama testiyle çalışmalar devam ediyor:) bat 12 ağustoskızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Peki o zaman eğer bir gün benim de zart diye kesilirse kesinlikle bu kelimeyi kullanacağımAma gerçekten zart diye. Çok yoğun geliyordu. Afedersiniz koyu renkli koyu kıvamlı adet kabını taşıracak neredeyse bir baktım akşamdan beri bir damla gelmemiş.
Kullnadığım ilaç yok. Folik asit takviyesi alıyorum sadede.
Normalde kaç gün sürüyodu kuzu reglin benim de geçen ay 3 günde kesilmişti ama yoğun da değildi gerçiAma gerçekten zart diye. Çok yoğun geliyordu. Afedersiniz koyu renkli koyu kıvamlı adet kabını taşıracak neredeyse bir baktım akşamdan beri bir damla gelmemiş.
Kullnadığım ilaç yok. Folik asit takviyesi alıyorum sadede.
Foling kullanıyorum. Içerisinde folat iyot ve b12 var.Peki o zaman eğer bir gün benim de zart diye kesilirse kesinlikle bu kelimeyi kullanacağım
Hangi folik asit kullanıyorsunuz acaba ? Ben de filim asit kullaniyorum
5 gün kadar sürer. Bu kadar yoğun yıllardır olmamıştı. Ve bir anda bitti.Normalde kaç gün sürüyodu kuzu reglin benim de geçen ay 3 günde kesilmişti ama yoğun da değildi gerçi
Merhaba 2 yıldır hatta yıllardır çikolata kisti ile uğraşan biri olarak yazmak istedim ben hiç gebe kalamadım ama gebe kalırsın kistin kaç cm olduğu çok önemli ve eger yapışıklıkların ile kanalların tıkanıklık yoksa gebe kalırsın amh değerin çok iyi çıkmış ben bu süreçte ameliyatta oldum ama hiç ekstra tedavi almadım çünkü gebe kalabilirsin kist varkende yumurtlaman bu amh değeri ile iyidir muhtemelen çok beklersen rahim filmi çektirirsin30 yasindayim canim 1 yillik evliyim. Korunmasiz sadece bir ay denemistim sonra ben kontrol icin doktora gittigimde ogrendim kistleri. Hsg cekildi tuplerim acik yapisiklik yapmamislar. Amh 4.35 cikti. Reglim gununde gelir hic bir sıkıntı yaratmadilar simdiye kadar bende o yuzden biraz denemek istiyorum cunku dediginiz gibi bütçe gerekli
Ben vicium d3 kullanıyorum canmkızlar bişey soracağım, bu ay gebe kalmayı planlıyor ve de istiyoruz da herhangi bir ilaç takviye falan kullanan var mı? Vitamin vb
doktor tavsiyesiyle mi canım yoksa tecrübelerle mi başladınBen vicium d3 kullanıyorum canm
Folactive (içinde b12 ve folikasit var ) ve coraspin (kan pıhtılaşması için) kullanıyorum