- 15 Şubat 2022
- 230
- 242
- 33
- 35
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Ben decavit kullaniyorum icinde folik asit a vitamini d vitamini magnezyum ...vb var hepsi bir arada yani doktorum vermisti.Kızçeler aranızda vitamin ilacı kullanan var mı folikasitin yanına ek olarak
Canım d3k2 , regenesis max (içerisinde balık yağı ve folik asit var ) , gynositol kullanıyorum bir deKızçeler aranızda vitamin ilacı kullanan var mı folikasitin yanına ek olarak
Bunları doktor mu verdi canım sen kendin mi aldınCanım d3k2 , regenesis max (içerisinde balık yağı ve folik asit var ) , gynositol kullanıyorum bir de
Canlar benim 10.07-17.07 de pik yapmış gibi görünüyordu o günleri değerlendirdik. Bata 7 gün var ve 3 gündür ovülasyon testim t çizgisi cok koyu tekrar mı yumurtluyorum. Nasıl oluyor
Doktor tahlil yaparak mı verdi bunları yoksa öyle iyi olur diye miCanım d3k2 , regenesis max (içerisinde balık yağı ve folik asit var ) , gynositol kullanıyorum bir de
30-33 günde bir oluyorum programa göre 7 gün var olmamaTekrar yumrtlama da görüyor olabilirsiniz testiniz bozukta olabilr ihtimaller arasında var
Umutlandırmak istemem ama benim bi tanıdığımında böyle olmuştu ve hamile olduğunu öğrenmiştisizin biraz yakın o kadarda belli olurmu bilemedim
Kaç günde bir adet oluyorsunuz
Balık yağı sipariş ettim. Balık tüketmiyorum pek. Sağlıklı yumurta gelişimini destekliyormuş. Möllers marka tercih ettim.Kızçeler aranızda vitamin ilacı kullanan var mı folikasitin yanına ek olarak
Arkadaşım üst üste 2 3 gün pik görmüştü bi öylesine yapayım demişti ve silik çizgi ile öğrenmişti30-33 günde bir oluyorum programa göre 7 gün var olmamaovülasyon pik yaptıktan kaç gün sonra öğrendi hamile olduğunu
inşallah bende arkadaşınız gibi hamileyimdirArkadaşım üst üste 2 3 gün pik görmüştü bi öylesine yapayım demişti ve silik çizgi ile öğrenmişti
Ama adetine 4 gün kala falan öğrenmiştiArkadaşım üst üste 2 3 gün pik görmüştü bi öylesine yapayım demişti ve silik çizgi ile öğrenmişti
Sizin yumrtlama 16 17 18 19. Günlerin birinde olması gerekiyor düzenli adet olanlar için genelde yumurtlamasıda düzenli oluyorinşallah bende arkadaşınız gibi hamileyimdir
Canım bana doktor verdi ama benimkinin içinde de magnezyum çinko Demir folat vs vs bir sürü mineral var yine de bi doktoruna sorBunları doktor mu verdi canım sen kendin mi aldın
Ben kendim vicium d3 (çinko, kalsiyum, magnezyum, d vitaminleri var ek takviye) aldım 2 gündür kullanıyorum bacaklarım falan çok ağrıyor pıhtılaşmadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum denemek için aldım ama eminde olamadım şimdi bebekin olup olmamasını etkiler mi diye düşünmeye başladım bu seferde
İnşallah hamilesindir o yüzde böyle çıkıyordurCanlar benim 10.07-17.07 de pik yapmış gibi görünüyordu o günleri değerlendirdik. Bata 7 gün var ve 3 gündür ovülasyon testim t çizgisi cok koyu tekrar mı yumurtluyorum. Nasıl oluyor
Ped kullanmaya gerek kalmayacak sildikçe peçeteye gelen kan gibi olurmuş baya araştırmıştım adet belirtinde olmayacak tabi burun kanı gibi düşünKızlar bu yerleşme kanamasi nasıl oluyor bilgisi olan yazabilirmi bugün adetimin 23. gunu az hafif pembe kan geliyor normalde 30.35 den aşağı adet olmam
İnşallahhhİnşallah hamilesindir o yüzde böyle çıkıyordur
Bebiş olana kadar gitmeyi düşünüyorum inan çok yoruldumCanım bana doktor verdi ama benimkinin içinde de magnezyum çinko Demir folat vs vs bir sürü mineral var yine de bi doktoruna sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?