- Konu Sahibi turuncu agac
Merhaba beni de yazar misiniz 25 agustos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hepimize tez vakitte nasip olurBen de almadım açıkcası sperm sayısında bir sorun var mı onu da bilmiyoruz daha 2.denememiz olcak bakalım nasip olacakmı
Benim pek düzenli olmuyo bazı aylar yumurtlamadım da o yüzden bilmiyorumKaçıncı günler piki görüyordun?
Benimde değişiyor. 17, 18 bazen 13.
Canım üst üste yapmana gerek yok kalite acısından en azından gün aşırı deneyebilirsin bir gün ilişki bir gün bosluk yada adet bitiminden itibaren mfk yöntemi olan 3-2-3-2 dene cnku spermler içerde 3-5 güne kadar yasıyolar bosuna kaliteyi düşürmeBen de merak ediyorum bunu çünkü pik görene kadar ilişkiye devam ediyoruz e bide pik olduğunda yapıyoruz sanki ilişki çok sık oluyor gibi bu durumda kalitesiz sperm olabilir gibi
Vitamin destek almaısınız folik asit balık yağı avakado ceviz bol yeşillik arı sütü propolis tüketmeniz gerekiyor ki yumurtlama olsunBenim pek düzenli olmuyo bazı aylar yumurtlamadım da o yüzden bilmiyorum
Çok amin çokkkAmin kuzucum bende 30 yaşındayım insallah geçeriz bu ay valla hepimize dua ediyorum
İlk denememizi bu şekilde yaptık bu ay ovulasyon testi yapıcam yine pik görene kadar bir dolu bir boş yapmayı düşünüyorumCanım üst üste yapmana gerek yok kalite acısından en azından gün aşırı deneyebilirsin bir gün ilişki bir gün bosluk yada adet bitiminden itibaren mfk yöntemi olan 3-2-3-2 dene cnku spermler içerde 3-5 güne kadar yasıyolar bosuna kaliteyi düşürme
Merhaba öncelikle :) Doktora gittiğimde doktor denemelerin 2 gün en fazla 3 gün olsun arasında demişti. Bende ilk defa denedim valla değişik heyecanlarmış bu ay tutmazsa bi eşimi göndereceğim ilk işim :) sonra ovulasyona başlamayı düşünüyorumİlk denememizi bu şekilde yaptık bu ay ovulasyon testi yapıcam yine pik görene kadar bir dolu bir boş yapmayı düşünüyorum
Bu yolda her şey mübahO yastıkla nasil yatiyorsunuz ya ben hic koyamıyorum
Canım nerde çekildinKızlar dün rahim filmi çekildim ne kadar korkunç birşeymiş yaaaa şimdi 1 ay korunmam gerekiyomuş ben daha baştan elendim hahaha
Bir ayda iki defa yumurtlama olabilir. Bence koyu çizgiyi görünce değerlendirin.Bana da yardımcı olabilir misiniz
Ben 11 Temmuz da adet oldum 5 gün sürdü
Böylece ovulasyon testine başladım bitikten sonra .
Bir ara çift cizgi çıkarken 2 gün önce yine silindi ama bana 10. Günde çift cizgi erken geldi ve değerlendirmedim .
Şimdi dün gece yaptım ve tekrar 2 çizgi çıktı birisi daha hafifti. Tekrar mı yumurtlama olacak sizce ?
Bana acil yardım lazım
Bu denediğimiz ikinci ay ve ikimizde sorun yok
Bir döngüm 27-28 gün arası sürüyor düzenlidir Eki Görüntüle 3101385
İstanbul Ataköyde canım HSM Radyolojide çekildim gerçekten çok güzel ilgileniyorlar hemde çok uygundu fiyat olarakda. Baya ünlü biryerCanım nerde çekildin
Bende sonomed de çekilmiştim ama ağrım filan olmamıştı tüpler açık mıydıİstanbul Ataköyde canım HSM Radyolojide çekildim gerçekten çok güzel ilgileniyorlar hemde çok uygundu fiyat olarakda. Baya ünlü biryer
evet açıktı çok şükür hiçbir problem yoktu ama ağrım olduBende sonomed de çekilmiştim ama ağrım filan olmamıştı tüpler açık mıydı