- 13 Ekim 2020
- 417
- 546
- 53
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.681
Maşallah hayırlı olsun nasil degerlendirdiniz kullanıldığınız takviye varmiydi acabaMaşallah maşallah değerin çok güzellkeseyi de gör kalp atışlarını da duy inşallah senin adına çok sevindim. Çoğul gebelik düşüncesi bana da gelmedi değil hadi bakalım sağlıklı olsun da gönlünüzden geçen olsun
Aynen canim öyle tabi sende var mi biseylerNasip kuzum öyle deme ❤ zamanı vardır
Maşallah hayırlı olsun nasil degerlendirdiniz kullanıldığınız takviye varmiydi acaba
Direk 2022 yıli için açılsa benim için daha iyi olacak sanki nede olsa olmuyorEylül topigi açılmış kızlar
Daha regline var canım bu ay son olur senin için inşallahDirek 2022 yıli için açılsa benim için daha iyi olacak sanki nede olsa olmuyordaha bu ay bekliyorum ama şimdiden oraya da listeye ekletsem kendimi iyi olacak
İnşallah canım hepimiz için öyle olsunDaha regline var canım bu ay son olur senin için inşallah
Ben kendimi yazdirmicam bir kaç güne regl olurum çok kafaya takıyorum ya biraz uzak duracam buralardan daha iyi olacak benim için.Taşınma da olunca fazla aktif olamicam galiba.
Açılmış canlarHenüz açılmamış sanırım
Nerde aşko hemen etiketi çak bana❤Eylül topiği açılmış haberiniz olsun canlar
Var tabi bu sabah regli oldumAynen canim öyle tabi sende var mi biseyler
Ben bulamadım sen buldun mu Allah için benide alın aşkolaaar tek başıma kafayı yerimNerde aşko hemen etiketi çak bana❤
Dur aşko bulamadım ya bakamadım kiBen bulamadım sen buldun mu Allah için benide alın aşkolaaar tek başıma kafayı yerim
kızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Bu reglden 6. Gün önce olan testler var o testten yap canımKızlar merhaba bende pcos ve haşimato var ve döngüm normalde 37-38 gündü ama geçen ay 48.günde regl oldum bu ay 50.güne kadar bekleyeceğim test yapmayacağım diyordum ama psikolojik olarak mı bilmiyorum belirtilerim başladı bir haftadır aşırı halsizlik uyku hali iki üç gündür bel ve kasık ağrısı bu akşamdan beri de mide bulantısı başladı acaba 50. güne kadar beklemeden test yapsam mı bugün 41.gün oluyor test yapıp umutlanmak da istemiyorum ama çok da merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?