- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.721
Günaydın askımm çok şükür iyiyiz kuzum cmtsi bizde keseyi gördük sen nasılsın asıl iyimisin ne durumdasınGünaydınnn beybilerne çok uzak kaldım burdan napıyosunuz nasıl gidiyor hayat
@miresl S sultansultan90 R Random3 A ad000 @Mucizemmm16 @venevv
Etiketleyemediğim diğer kızlar
Maden suyu neye yararlı ki acaba benimde eşim çok içer bana zorlar içmemFolik asit bile kullanmadım canımd vitaminim düşüktü bir ara 3—4 ay oluyor onu kullandım sadece ama son bir aydır maden suyu çok içtim bence o bütün ihtiyaçları karşılıyordur senin de içmeni tavsiye ederim bir de tatil en güzel öneri tatil başka bir yerde birlikte olmak sürekli evde olmaktan çok daha etkili bence
Farkında olmadan kimyasal gebelik de geçirebiliyoruz. Ondan adet döngümüz tuhaflaşıyor. Eskilerin bebek yerini hazırlıyor dedikleri de bence kimyasal gebelik.Kızlar ya benim adetim 1 gün geldi dünden beri hiç bi şey yok yine bide haziranda böyle olmuştumannem diyor ki bebek yerini hazırlıyor olabilir mi ki .her şeyi de bebeğe mi bağlıyoruz ay
Bilemiyorum aslında o kadar kafaya takıyoruz ki o bile etkileniyor benceFarkında olmadan kimyasal gebelik de geçirebiliyoruz. Ondan adet döngümüz tuhaflaşıyor. Eskilerin bebek yerini hazırlıyor dedikleri de bence kimyasal gebelik.
Sıkma canını Eylül ayı bizim olsun
Yaa çok güzeeel inşallah herşey yolunda gider canımEvet tatlım niye özlettin kendini?Ben bugün kalp atışını duyacağım minnoşun inşallah her şey yolunda. Sen nasılsın?
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım, bekliyoruz biz de sonucunu dört gözleKızlar bugün iğnenin 15. Günü doktor kan vermemi istedi kan testine gidyorum dua edin
Çok şükür bende iyiyim canım regl oldum ben yine işte 4. Günüm bu gün. Burda özelde bi doktorum vardı ona gittik histereskopi görüntülerini falan gösterdim sürecimi anlattım naboti kistlerini falan. İşte Diyarbakır'daki doktorun hemen tüp bebeğe geç zaman kaybetme dediğini falan söyledim hep. Bu doktor da aksine bana bekle diyor kistler falan hiç engel değil diyor 3 ay ovulasyon takibi yap demiş ben onu kaçırmışım eşim söyledi ovulasyon takibi yapıcam evde sonrasında bi aşılama daha deneyebilirsin diyor. Biraz moralimizi düzeltti kadın vallahi kendimize geldikGünaydın askımm çok şükür iyiyiz kuzum cmtsi bizde keseyi gördük sen nasılsın asıl iyimisin ne durumdasın
Evet olabilir kuzum işlemlerden sonra biraz dengeler şaşıyor.Yaa çok güzeeel inşallah herşey yolunda gider canımya ben fındık telaşesine düştüm kaç gündür. Bu gün de yola çıkıcaz Balıkesire hayırlısıyla regl oldum bu gün 4. Günüm normalden fazla kanamam var bu reglde sanırım histereskopiden dolayı öyle oldu
İnşallah canım benimSıkma canını Eylül ayı bizim olsun
Kaset test yapmışsınız regl gününüz gelmeden çıkmayabilir hemen umudunuzu kaybetmeyinİnşallah canım benim
hakkımızda hayırlısı canımBendede bu ay enfeksiyon oldu, gelecek aylara
Ben sizi tam etiketleyecektim baktım ortasınız bileDur aşko bulamadım ya bakamadım kibakayım bulursam etiketliycem kuzum sensiz yapamam birlikte kafayı yeriz orda
hadı kolayca geçsin kuzu :) zaten hıssetmeyeceksın cok kolaysimir şov yarın
B busemakilic S sultansultan90Niqu A ad000 Papatyamveben-Mavi hsg kraliçesi ilan ediyorum abi kendimi yaptırmayan varsa hemen gitsin yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?