- 3 Haziran 2022
- 3.928
- 7.747
- 88
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.701
Peki çok teşekkür ederimBu reglden 6. Gün önce olan testler var o testten yap canım
İnş. Güzel haberlerle dönersin canımPeki çok teşekkür ederim
Tabi olabilir iki güne tekrar testyap istersenAdetime 8 gün var ondan düşük çıkıyor olabilir mi acaba
Hadi inşallah hepimize uğurlu geleylül topiği senden olsun
topiği açınca hemen benide ekle kuzum bat 5 :):) Yeni umutlara artık :)
Folik asit bile kullanmadım canımMaşallah hayırlı olsun nasil degerlendirdiniz kullanıldığınız takviye varmiydi acaba
Bat ne zamanKızlar bugün birleşmeden sonraki 9. Gün. 3 gündür kasık ağrılarım vardı bazen tek bazen çift taraflı, gaz vardı. Kabızlık da var bugün. Ağzımın tadı hiç yok ama koku tat hassasiyeti de yok hep acı acı iştahım kesildi canım bi şey istemiyor. Sizce olabilir mi gebelik. İki tane test aldım ama erkendir diye yapmıyorum ne zaman yapayım ??
Sabah ilk idrarla evde idrar testi vardı ama bu çubuk testlerden onunla yaptım silik bir çizgi çıktı bugün kan vermeyi düşünüyorumİnş. Güzel haberlerle dönersin canım
33 gün benim döngüm bat 23 AğustosBat ne zaman
Allah güzel haberler duyursun inşallah kuzumKızlar bugün iğnenin 15. Günü doktor kan vermemi istedi kan testine gidyorum dua edin
Aşırı erken şu an33 gün benim döngüm bat 23 Ağustos
Evet tatlım niye özlettin kendini?Günaydınnn beybilerne çok uzak kaldım burdan napıyosunuz nasıl gidiyor hayat
M Mavimiresl S sultansultan90 R Random3 A ad000Mucizemmm16 bitliKedi
Etiketleyemediğim diğer kızlar
Bende buna inanıyorum koyulaşırsa vardır inşallahArkadaşlar yumurtlamadan hesaplarsam adetime 1 hafta var. Bu ayın 2 sinde yumurtlama gördüm. Elimde fazladan vardı yumurtlama testi vardı yapmak istedim. Şöyle silik çıktı. Bazı arkadaşlar gebe olduklarında yumurtlama testinde koyulaşma gördüklerini söylemişlerdi. Birkaç gün yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?