- 21 Haziran 2019
- 16
- 57
- 38
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.661
Bilmiyorum bende karşılaştırdığımda yüksek geldiMaşallah sonucun çok güzel erken döllenme felan mi baya yüksek çıkmış çünkü aklıma çoğul gebelik geldi
Hala inanmadık biz yarın kadın doğum doktoruna gidicez yavrummCanımmmm senin sonucunu bekliyordum dört gözle hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Maşallah darısı başımızaAde
Adetime daha 8 gün var kuzum değerin 30 çıktı
Bizim hekim de yapmıyorum dedi. O sadece yeni evlenecek çiftlere ücretsiz falan dedi . Ama biz de 14 ay oldu. Yapmak zorundalar mı yaniRica ederim canım, sen söyle doktoruna yapmak zorunda yapmıyorum derse de internette yazılar var bu konu hakkında onları gösterirsin yapar canım
Aaayy çok tebrik ederimmmmBelli oldu 4350 çıktıhala inanamıyorum burdan yazdıklarımın ulaştığı isteyen herkese Allah en hayırlı zamanda en güzelini nasip etsin
Hayırlısı olsun inşallahYarim doktora gidicem bakalım kuzum muhtemelen tekrardan veririm kan
Canım elimde bu vardı ondan bununla yapmıştım ama yarın ilk işim gidip kaset test almak yarın sabah yapacağım tekrar zatenKuzum bu strip testlere güvenmiyorum ben hamile olmadığım halde sürekli silik çizgi cikarirdi. Ama inşallah vardır başka testle dene strip testi tavsiye etmiyorum.
Merhaba canım çok teşekkür ediyorum inşallah vardır ya yarın sabah kaset test yapacağım bakalım belli olur olup olmadığıMerhabalarvalla bende gördüm çok hayali bir çizgi inşallah vardır
İnnovita canım minnakkurabiyeler var ya onun testi çok hassas bir test aslındaCanım ikinci bir çizgi var markası çok önemli açıkçası ne markası
Ayyy canıııımmm inşallah vardır ya yarın sabah tekrar yapacağım inşallah pozitiftirKuzum sanki var gibi inşallah bebeğin seninledir❤❤ testin markasını bilmiyorum ama benimki al bi idi bu bile yoktu ya neresiyle oynarsam oynıyim
Hakkında hayırlısı canım inşallah istediğin o çift çizgiyi görürsün net bir sekildeCanım elimde bu vardı ondan bununla yapmıştım ama yarın ilk işim gidip kaset test almak yarın sabah yapacağım tekrar zateninşallah vardır canım yaaa
Hayal gibi geliyordur şimdi size çok güzel bir mutluluk heyecan inşallah çok güzel ilerler herşey kuzum mutlaka haber verHala inanmadık biz yarın kadın doğum doktoruna gidicez yavrumminşallah güzel şeyler söyler buraya yazarım hemen bende
Canım biz 2.5 yıllık evliyken yaptık. Yapma zorunluluğu var internette yazıyorBizim hekim de yapmıyorum dedi. O sadece yeni evlenecek çiftlere ücretsiz falan dedi . Ama biz de 14 ay oldu. Yapmak zorundalar mı yani
Hepimiz görelim inşallah canım beniiimmHakkında hayırlısı canım inşallah istediğin o çift çizgiyi görürsün net bir sekilde
Benim çok yeni ya daha 2.ayımız inşallah çok bekletmez bizi. Yaptır tabi 6 ayda bakıyorlar mı ki sanki 1 sene dolmadan bakmıyorlar diye biliyorumÖyle Vala bu ay hormon testi falan yapacam rahim filmide istiyecem 6 ay oldu benim. Sen kaç aydır deniyorsn
Doktor dedi 1 yıl olsn ama ben beklemeyecem ne gerek var zaten kürtaj ve kimyasal varBenim çok yeni ya daha 2.ayımız inşallah çok bekletmez bizi. Yaptır tabi 6 ayda bakıyorlar mı ki sanki 1 sene dolmadan bakmıyorlar diye biliyorum
Maşallah maşallah değerin çok güzellBelli oldu 4350 çıktıhala inanamıyorum burdan yazdıklarımın ulaştığı isteyen herkese Allah en hayırlı zamanda en güzelini nasip etsin
Bendede bu ay enfeksiyon oldu, gelecek aylaraKızlar selam, yaklaşık bi 10 gündür kanlı vajinal akıntım vardı bugün doktora gittim yumurta büyüklüğünde kis oluşmuş, adetle gidebilir dedi bide smear testi verdim sonuçlar yarın çıkacakmış her ay gebelik bekliyorum ama olmuyor bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?