- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.481
İnşallah canım hamile arkadaşlarımızdan dua bekliyorumO zaman benim yumurtlama takvime göre bir gün geç oldu ve sanırım ilişki tam yumurtlama zamanına denk geldiben yumurtlama olmuştur diye düşünüyor o yüzden pek ihtimal vermiyordum tutmasına ama göreceğiz artık iki hafta sonra hayırlısı neyse o olmuştur inşallah teşekkür ederim canım cevabın için
Haydi hayırlısı olsun inşallah pozitifi görürsün sen de canım biz de heyecanla bekliyoruz
Ben ayın 3 ünden beri silik görüyorum ne koyulasiyor ne de tam negatif değil hahaBunda olmadığına eminmisin kuzum şaşı gözlerimle sanki görüyorum gibi geldi
Teşekkür ederim canımAllah kolaylık versin kuzum taşınmak zor ya kolaylıkla geçsin gitsin inşallah ❤❤
Haber ver mutlakaBen hep burdayım sizi takipteyimmmm inşallah hepinizin güzel haberlerini alıcambana da dua edin doktora gidiyorum herşey yolunda gitisn
Acıbedemi bilmiyorum ama benim arkadaşım ankarada otururken ahmet özek diye bir doktora gitti çok memnun kaldı tercih edebilirsinizArkadaşlar ankara acıbademde önerebileceğiniz bir doktor var mı
Canım belirtin var mıydı
Hadi gidelim kankacım eylül topiğine❤❤birazda orda deliririzCiddimisin yaaa bende sabah hastalandım seni etkilemeyim belki hasta olmazsın diye etiketlemedimneyse elele tutuşup gidelim azcıkta eylül topiğinde kafayı yeriz eylül son olur inşallah
Canım ben iğnemi olduğum gün akşamı sabahı bir de akşamı bir de ertesi gün değerlendiriyorum doktor öyle diyor sperm kalitesini sormuştum her gün taze spermler de göndermek çok etkili demişti bundna önceki hamileliğimde akşam ve sabah yapmıştımKızlar bu soruma cevap verecek olan yok mu ?
Çok teşekkürlerAcıbedemi bilmiyorum ama benim arkadaşım ankarada otururken ahmet özek diye bir doktora gitti çok memnun kaldı tercih edebilirsiniz
Yani iğneden önce birliktelik oldu mu? Bana iğneden sonra 36.saatte demişti ilk ilişkiyi ama öncesi hiç olmamıştı. Çarşamba doktora gideceğim ama öncesinde birliktelik oldu iğne de vurdurmayi düşünmüyorum açıkçası. Sen iğne ile mi gebe kaldın hangisini kullanmıştın ilaç +iğne ?Canım ben iğnemi olduğum gün akşamı sabahı bir de akşamı bir de ertesi gün değerlendiriyorum doktor öyle diyor sperm kalitesini sormuştum her gün taze spermler de göndermek çok etkili demişti bundna önceki hamileliğimde akşam ve sabah yapmıştım
İnşallah canım çok teşekkür ederim moral oldu yazdıklarınCanım sakın üzülmebiraz erken olmuşsun ama ne güzel yumurtlama günlerin ve diğer bat tarihin daha erkene alındı pozitif düşünelim hiç moralin bozulmasın diğer ay denersiniz Allah en hayırlı zamanda verecektir inşallah
Rica ederim canım burda birbirimize destek için varızİnşallah canım çok teşekkür ederim moral oldu yazdıkların❤ umarım isteyen herkes en kısa sürede bebişine kavuşurr
Üroloji canimArkadaşlar yardımenfeksiyon için kendime kadın doğumdan randevu aldım, eşim hangi bölüme gitmesi gerekiyor? Hem enfeksiyon hem gebelik için? Sperm kontrolü felan hangi bölümde yapılıyor?
Canım ben femara+fostimon iğne kullandım 5 gün sonrada ovitrelle çatlatma iğnesiyle hamile kaldımYani iğneden önce birliktelik oldu mu? Bana iğneden sonra 36.saatte demişti ilk ilişkiyi ama öncesi hiç olmamıştı. Çarşamba doktora gideceğim ama öncesinde birliktelik oldu iğne de vurdurmayi düşünmüyorum açıkçası. Sen iğne ile mi gebe kaldın hangisini kullanmıştın ilaç +iğne ?
Üroloji diye biliyorum canımArkadaşlar yardımenfeksiyon için kendime kadın doğumdan randevu aldım, eşim hangi bölüme gitmesi gerekiyor? Hem enfeksiyon hem gebelik için? Sperm kontrolü felan hangi bölümde yapılıyor?
Benim hiç belirtim yoktu normal adet bekliyordum zaten beta 0.10 çıkınca gebe olmadığımı kabullendiğim için belirti falan hissetmedim. Zaten önceleri de hep psikolojik belirtiler yaşıyordum. Mesela oğluma hamileyken de adet olcam sanırken hamile olduğumu öğrenmiştim.Canım belirtin var mıydı
Göğüs ağrısı kasıkta batma vs yok muyduBenim hiç belirtim yoktu normal adet bekliyordum zaten beta 0.10 çıkınca gebe olmadığımı kabullendiğim için belirti falan hissetmedim. Zaten önceleri de hep psikolojik belirtiler yaşıyordum. Mesela oğluma hamileyken de adet olcam sanırken hamile olduğumu öğrenmiştim.
Kızlar çıktım rahim kalınlaşmış gebeliğe hazırlanıyor. Beta artışında gayet iyi dedi tekrar beta ve progesteron istedi. Birde üçüz gebelik geçirmiştim ya biri boştu diğerlerinde kalp atışı falan duyulmamıştı önlem amaçlı coraspirin, oxapar iğne ve progestan başlıcam. Beta degerine gore de gun vericek keseyi görmeye gidicem inşallahHaber ver mutlaka
Ay maşallah kuzumKızlar çıktım rahim kalınlaşmış gebeliğe hazırlanıyor. Beta artışında gayet iyi dedi tekrar beta ve progesteron istedi. Birde üçüz gebelik geçirmiştim ya biri boştu diğerlerinde kalp atışı falan duyulmamıştı önlem amaçlı coraspirin, oxapar iğne ve progestan başlıcam. Beta degerine gore de gun vericek keseyi görmeye gidicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?