- 3 Haziran 2022
- 3.928
- 7.747
- 88
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.501
40 gün mü oldu kaç günde bir regl opv
Pcos var bende normalde 37-38 günde bir ama geçen ay 48. günde oldum o yüzden bekliyorum40 gün mü oldu kaç günde bir regl oluyosun
Geriye o iğneleri yapmak kaldiAy maşallah kuzumçok sevindim
Çok teşekkürlerÜroloji canim
Maşallah canım çok sevindimKızlar çıktım rahim kalınlaşmış gebeliğe hazırlanıyor. Beta artışında gayet iyi dedi tekrar beta ve progesteron istedi. Birde üçüz gebelik geçirmiştim ya biri boştu diğerlerinde kalp atışı falan duyulmamıştı önlem amaçlı coraspirin, oxapar iğne ve progestan başlıcam. Beta degerine gore de gun vericek keseyi görmeye gidicem inşallah
Gözün aydın tatlımKızlar çıktım rahim kalınlaşmış gebeliğe hazırlanıyor. Beta artışında gayet iyi dedi tekrar beta ve progesteron istedi. Birde üçüz gebelik geçirmiştim ya biri boştu diğerlerinde kalp atışı falan duyulmamıştı önlem amaçlı coraspirin, oxapar iğne ve progestan başlıcam. Beta degerine gore de gun vericek keseyi görmeye gidicem inşallah
Amiin canim amin inşallahMaşallah canım çok sevindimİnşallah çok sağlıklı bir şekilde ilerler canım
ayyy ne güzel çok sevindimmm hadi sağlıkla kucağına almak kaldı geriye inşallah canımKızlar çıktım rahim kalınlaşmış gebeliğe hazırlanıyor. Beta artışında gayet iyi dedi tekrar beta ve progesteron istedi. Birde üçüz gebelik geçirmiştim ya biri boştu diğerlerinde kalp atışı falan duyulmamıştı önlem amaçlı coraspirin, oxapar iğne ve progestan başlıcam. Beta degerine gore de gun vericek keseyi görmeye gidicem inşallah
Bebise ve sana iyi gelecekse yapacaksın tabi kaçmak yokGeriye o iğneleri yapmak kaldi
Amin canim inşallahayyy ne güzel çok sevindimmm hadi sağlıkla kucağına almak kaldı geriye inşallah canım
canım bendede vardı fitil kullanmıştım 3 gün ilişki yasaktı bi doktoruna danış yinede senKızlar bu enfeksiyonda kullanılan fitil hap krem felan gebeliğe engel mi bi bilgisi olan var mı? Yarın doktora gidicem ama yumurtlama günü de yaklaştı, bu ayı da kaçırıcam diye çok korkuyorum
Ayy mecbur olsun saglikla gelsin yeterkiBebise ve sana iyi gelecekse yapacaksın tabi kaçmak yok
Hayırlısı kuzum en azından üstümden adetin stresi kalktı rahatladım yahuBu ay çok ilaç kullanmıştın zaten hayırlısı böyleydi demekhastaneye gitmeyi düşünüyor musun
Tamam canım danışıcam saolcanım bendede vardı fitil kullanmıştım 3 gün ilişki yasaktı bi doktoruna danış yinede sen
Amin canım sımsıkı tutunsun minik sağ salim kucağına almak nasip olsunAyy mecbur olsun saglikla gelsin yeterki
Amin kuzum inşallah. Üzülmedim rahatladım çünkü aşırı stres yapıyo bana adet gelmeden önce sinir yapıyo oohh ruhum kendine geldiHiç üzülme canım diğer ay denersiniz inşallah daha güzel olurinşallah hepimiz güzel haberler verelim diğer aya da bu ay adet olan bütün arkadaşlarımızın hayırlı haberlerini alalım AMİİNNN
Normal adet olacağım zaman neler yaşıyorsam tamamen aynısını yaşıyordum. Hatta evde ped bitmişti geçen gittim kaç paket ped almıştımGöğüs ağrısı kasıkta batma vs yok muydu
Yaptım ilk ignemiAmin canım sımsıkı tutunsun minik sağ salim kucağına almak nasip olsun
Seni böyle mutlu görmek ne güzel inşallah diğer ay mutlu haberi alırız senden canımAmin kuzum inşallah. Üzülmedim rahatladım çünkü aşırı stres yapıyo bana adet gelmeden önce sinir yapıyo oohh ruhum kendine geldisenden de güzel haberler bekliyorum kuzum inşallah ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?