- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.521
En azından olcammı olmıcammı stresi gitti üstümden rahatladmHadi gidelim kankacım eylül topiğine❤❤birazda orda deliririzinşallah ❤
Eylül topiği var mı bileHadi gidelim kankacım eylül topiğine❤❤birazda orda deliririzinşallah ❤
Açılmıştır herhalde elenenler olarak kaçalım dedik amaEylül topiği var mı bile
Henüz açılmamış sanırımAçılmıştır herhalde elenenler olarak kaçalım dedik ama
Yaa şu net çizgiyi bizde görsek keşke
Bat 6 ağustostu inşallah en hayırlı zamanda en güzeli olur senin için deYaa şu net çizgiyi bizde görsek keşkehayırlı olsun, bat ne zaman dı sizin
Bence kan ver, hatta kese bile gözüküyor olabilir çok koyu çizgi çünkü, dr kontrolünde kesinleşince ilk eşine söyle tabikiBat 6 ağustostu inşallah en hayırlı zamanda en güzeli olur senin için deŞuan elim ayağım titriyor hiçbir belirti yoktu bende. Ne yapacağımı kime ilk diyeceğimi düşünüyorum hastaneye mi gitsem ilk diye düşünüyorum bilemedim sence ilk ne yapılmalı
Haklısın hayırlısı olsun çok bekletmez umarımHayırlısı kuzum en azından üstümden adetin stresi kalktı rahatladım yahuay yok ya gitmem herhalde bi aksilik bişey olmazsa çok sıkıldım hastanelerden Zaten ilaçlar bana ağır yan etki yapıyo kullanamıyorum adam akıllı
Evet var gibiSelam kızlar, ilk idrarla değil ama bugün sanki birazcık da olaa belirginleşmiş gibi çizgi ne diyorsunuzadete 5-6 gün var
Var gibi görünüyor kaç dakika sonra böyle olduSelam kızlar, ilk idrarla değil ama bugün sanki birazcık da olaa belirginleşmiş gibi çizgi ne diyorsunuzadete 5-6 gün var
Gözün aydın canım bebiş ben buradayım diyorBat 6 ağustostu inşallah en hayırlı zamanda en güzeli olur senin için deŞuan elim ayağım titriyor hiçbir belirti yoktu bende. Ne yapacağımı kime ilk diyeceğimi düşünüyorum hastaneye mi gitsem ilk diye düşünüyorum bilemedim sence ilk ne yapılmalı
Bugün 10.gün oluyor ovülasyonda koyu çizgi göreliEvet var gibiyumurtlamadan kaç gün geçti sizin
Bende vallahi☺ bilmiyorum ki kuzum açılmış mı görürsem etiketlerim senide sende görürsen beni etiketle ❤En azından olcammı olmıcammı stresi gitti üstümden rahatladmEylül açılmış mı habern varmı
İnşallah hiç birimiz çok beklemeyelim kuzumHaklısın hayırlısı olsun çok bekletmez umarım
1-2 dakika içinde belirginleşti fotoda aşırı çıkmamış ama biraz daha belirgin gerçekte. İlk olacak o yüzden çok gergin ve heyecanlıyım neler yapmam gerek gerçekten olup olmadığını ne zaman öğreneceğim hiçbir fikrim de yokVar gibi görünüyor kaç dakika sonra böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?