- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.461
Aynen canım perşembe günü tekrarlarsın inşallahBen yaptım negatifregl günü bekleyecem artik
Üzülme asko bu ay daha güzel degerlendirirsin ilaç da kullanmiyorsun
İnşallah kuzum ❤❤Üzülme asko bu ay daha güzel degerlendirirsin ilaç da kullanmiyorsun
Ya ben kendimden çok senden ümitliydimmmmm
Beni de bekle arkandan geliyorum
TakipteyimTeşekkür ederim canım cevabın için inşallah çok bekletmezler minikleryarın sabah test yapıyorum inşallah şimdiden heyecan bastıııı
Sağlık olsun kuzum napalim ya alıştım artık ☺❤ inşallah senden ve diğer arkadaşlarımızdan güzel haberler alırımYa ben kendimden çok senden ümitliydimmmmmneyse hayırlısı olsun canım benim hayaller eylülde gerçekleşecek inşallah
İnşallah canım sen gelme ama Eylül topigineAynen canım perşembe günü tekrarlarsın inşallahbende yarın yapmayı düşünüyorum bakalım hiç üzülme canım diğer ay deneriz yoksa eğer , burdan toplu bir göç olacak zaten Eylül topiğine orda da birbirimize tam destek olcaz inşallah çok daha fazla bebişli bir topic olur inşallah
O zaman benim yumurtlama takvime göre bir gün geç oldu ve sanırım ilişki tam yumurtlama zamanına denk geldiGenelde sperm uzayan şekilde olmuyor canım. benim ilk tuvalette akıyor biraz kalın kıvamlı ertesi sabah kalkınca da iç çamaşırıma su gibi akıyor. Zaten ilişkiden sonra 1 saat kalkmıyorum kalkınca da dökülüyor resmen
Haydi hayırlısı olsun inşallah pozitifi görürsün sen de canım biz de heyecanla bekliyoruzTeşekkür ederim canım cevabın için inşallah çok bekletmezler minikleryarın sabah test yapıyorum inşallah şimdiden heyecan bastıııı
Dur sana daha var aşko ❤❤Beni de bekle arkandan geliyorum
Bebeğim olsa çıkardı yumurtlama gününü tahmin edebiliyorum hayırlısı artık neyse benimde taşınma var bu ay sonu rahatlıkla işlerimi yapabilirim şimdiDur sana daha var aşko ❤❤
Bunda olmadığına eminmisin kuzum şaşı gözlerimle sanki görüyorum gibi geldiBen yaptım negatifregl günü bekleyecem artik
Hiç üzülme canım diğer ay denersiniz inşallah daha güzel olurSağlık olsun kuzum napalim ya alıştım artık ☺❤ inşallah senden ve diğer arkadaşlarımızdan güzel haberler alırım
Canım inşallah en hayırlı zamanda nasip olur dya edeceğim sizler için.Teste gerek kalmadıgeldi regli şimdi
Allah kolaylık versin kuzum taşınmak zor ya kolaylıkla geçsin gitsin inşallah ❤❤Bebeğim olsa çıkardı yumurtlama gününü tahmin edebiliyorum hayırlısı artık neyse benimde taşınma var bu ay sonu rahatlıkla işlerimi yapabilirim şimdi
Bu ay çok ilaç kullanmıştın zaten hayırlısı böyleydi demek
Hayatımdaki en güzel istenmeme olduİnşallah canım sen gelme ama Eylül topiginedoğru Nisan annelerine git sen
Sağol kuzum inşallah çok teşekkür ederim durumdan haberdar et etiketle inşallah güzel güzel ilerlesin gebeliğin bebişini sağlıkla kucağına al ❤❤Canım inşallah en hayırlı zamanda nasip olur dya edeceğim sizler için.
Ciddimisin yaaa bende sabah hastalandım seni etkilemeyim belki hasta olmazsın diye etiketlemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?