- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.201
Yumurtlamadan dolayı olabilir bende de oluyor canımKızlar biz dün akşam temeli attık ama benim bugün kasıklarım patlıyor ağrıdan kabızlıkta var midem bulanıyor o yüzden acaba yumurtlama yaklaştı diyemi böyle üşütmüşte olabilirim heralde demi ya
hayırlısı olsuunnn inşallah sağlıkla kucağına alırsınnn
Aynen benim de öyle olmuştu ilk gün lekelenme oldu sonra geçti zaten, sadece kasıklarda hafif ağrılar olmuştu o gün içerisindeBen çektim ama anestezili çektim canım o an için bişey hissetmedim tabi ki kendime geldigimde o gün biraz ağrım oldu dayanilmayacak bı ağrı değil ama ilk gün kanama sonra ki iki gün de lekelenmem oldu rahat ol bence
Peki acaba bebiş tutmuşmudur 2 hafta nasıl geciçek çok heycanlıyımYumurtlamadan dolayı olabilir bende de oluyor canım
Ben iki kere çektirdim canım ilkinde idare ettim ama ikincisi çok zordu benim için imkanım olsa anestezili yaptırırdimKimler rahim filmi çektirdi arkadaslar sabah cektırıcem bana güç kuvvet yorumlar lazımanestesiz
İlk denemeniz mi:)Peki acaba bebiş tutmuşmudur 2 hafta nasıl geciçek çok heycanlıyım
2. Çocuk için ilk deneme ilkinde habersizdik beklemiyorduk süprizdi bize hiç belirtide olmamıştı sadece regl günü baktım belirti yok test yaptım çıkmıştı bu planlı oldu birazİlk denemeniz mi:)
Kuzum letuyu zaten adetin 2. Gunu basladim bugun 6. Günüm son letuyu icicemDoktora gitmedinmi regliyken peki? Bu tarz ilaçları kullanırken regl olursan eger doktora gitmen gerek kuzum kist olma ihtimaline karsı bende sorun olmamıstı benim ztn reglilerim 3. Gün biter hemen
CansınıznyaBen çektim ama anestezili çektim canım o an için bişey hissetmedim tabi ki kendime geldigimde o gün biraz ağrım oldu dayanilmayacak bı ağrı değil ama ilk gün kanama sonra ki iki gün de lekelenmem oldu rahat ol bence
Sknti yapma o kadar skntili bi islem değil. Yogun adet sancisi gibiKimler rahim filmi çektirdi arkadaslar sabah cektırıcem bana güç kuvvet yorumlar lazımanestesiz
Hadi yA ecomar da cektırıcem sure aynı dimi 5 10 dk sürüyormuşBen iki kere çektirdim canım ilkinde idare ettim ama ikincisi çok zordu benim için imkanım olsa anestezili yaptırırdim
Tamam kuzum onsancı dedigin sonrası mı işlem sırasında mınSknti yapma o kadar skntili bi islem değil. Yogun adet sancisi gibi
Hayırlısı olsun inşallah olur2. Çocuk için ilk deneme ilkinde habersizdik beklemiyorduk süprizdi bize hiç belirtide olmamıştı sadece regl günü baktım belirti yok test yaptım çıkmıştı bu planlı oldu biraz
biraz erken yapmışsın ama sanki var gibi güzel haberlerini alırız inşallah canımAdetime daha çok var ama bilemedim işte 8 gün falan var bugün yaptım bu şekilde şuan beklemiş hali ama
hangi değerlerine baktı canım dahiliye gidip hemen söyleyince baktılar mı hemen öyleSağlık ocağında bakmıyorlar hormonlara diye biliyorum canım ya
İnsallahhİnşallah olmayız hayatın bize güzel bir sürprizi vardır :)
Aminnnnnnnnİnşallah bu son regl olur kuzum
Nasildi tam olarak regl agrisi gibi derken? Mesela rahimdeki kasilmalari hissediyor muydunuz adet olmadan on dk oncesindeki gibi. Bu tarz miHemen kötü düşünme. Zaten gebelikle regl ağrıları benzer gibi. Benim ilk gebelik düşükle sonuçlandl ama ağrılarım regl ağrısı gibiydi. Hiç hamile kalıcaığımı düşünmedim. Birde kullandığın ilaç varsa oda belirti yapa bilir ve birde yumurta çatladığı zamanda kasıkta ağrı olur .
batına ne kadar zaman vardı canım ?Eki Görüntüle 3107506 Kuruma çizgisi mi sizce emin olamıyorum dünkü test ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?