- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 29
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.221
Ben çektirdim canim,anestesizKimler rahim filmi çektirdi arkadaslar sabah cektırıcem bana güç kuvvet yorumlar lazımanestesiz
Benim 10 gün önceden başlayan zamanlarım bile olduAy sanırım ben de regl olucam, sabah öyle bir sancıyla uyandım kiama ovulasyona göre de salı günü olmam lazım, bu kadar erkenden regl sancısı çeken oldu mu
Ben 2 farklı doktora gittim biri 6 ay dene olmazsa gel dedi biri 1 sene dene olmazsa gel dediKızlar bir şey danışıcam biz mayıs ayından beri deniyoruz, gittiğim doktor 1 sene boyunca deneyin daha yeni başlamışsınız dedi. Her doktor böyle mi ben en azından yumurtlama takibi yapabiliriz diye düşünüyordumsiz gittiğiniz doktorlarda neler yaşadınız acaba?
canım ovulasyon testine başlamak istiyorum bu ay ama işten dolayı 17:30'da çıkıyorum 2 saat öncesinde sıvı alımını bırakmak yeterli olur mu gidince hemen yapsam nasıl kullanıyor bilgi alabilir miyim canım hiç bilmiyorum da ??Öğle saatlerinde sıvı alımını kestikten 2 saat sonra 2.idrarla net sonuç alırsın canım bir de öyle dene istersen
Bir daha bir daha diye diye 12 ay geçti 13. Aya girdik ben bu kısır döngüden cok yoruldum artık günlerim 2 gün gecikiyor hep seviniyorumBur dahaki ay daha güzel olur inşallahüzme tatlı canını.
Bende cok yoruldumYoruldum yıprandım bu süreçten bende
Kaçıncı aydasin canimErken gebelik testim bu sabahpazartesi bat dayanamadım
1 senedir evliyim ovülasyon yapmadan aylarca denedik ama nisanadan beri ovülasyon testiyle deniyorum sıfır. Dedigin gibi 26 günde bir oluyorum bir ara 31 gün gecikti ama yok. Sonuç hayal kırıklığıKaçıncı aydasin canim
Ohhh öyle mi diyosun ims benımde güzel geçer yaaaaBen çektirdim canim,anestesizpaşalar gibi uzanı verdim 5-10dakikalik işlem zaten,regl sancısı gibi oluyor
Kuzum hiç gebelik yaşadın mı bu süreçte pekiBir daha bir daha diye diye 12 ay geçti 13. Aya girdik ben bu kısır döngüden cok yoruldum artık günlerim 2 gün gecikiyor hep seviniyorum
Aslında doktora 1 seneye yakın korunmuyoruz diyebilirsin ama o zaman da hsg çekmeni öneriyorlar - ben 1 seneyi beklemiştim ama beklemeseydim de olurmuş- Bazı doktorlar da direkt tedaviye başlıyorlarmış. Eğer bunları istiyorsan söylersin karar senin. Yumurta takibine tedavi dışında bakıyorlar mi hiç bilmiyorum. Devlette zaten bu konuyla ilgileneceklerini hiç sanmam özel bi hastanede şansını deneyebilirsin. Adetin 2. veya 3.gunu çağırıyorlar hormon testleri ve alttan muaye için. Bugün kanaman yoğunsa yarın 2.gunun olacak bı görün istersen
Canım hsg hormonlar eşinin testi vs hepsini yaptırdın mı ben hsgden 2 ay sonra hamile kalmıştım1 senedir evliyim ovülasyon yapmadan aylarca denedik ama nisanadan beri ovülasyon testiyle deniyorum sıfır. Dedigin gibi 26 günde bir oluyorum bir ara 31 gün gecikti ama yok. Sonuç hayal kırıklığı
He kuzumm şimdi oldu :) ama bende regliyken kullandıgımda sorun yoktu canım hatta letu orta seviye yumurta geliştirici femara daha etkili mesela klomen de keza öle herkesde farklı etkiler gösteriyor o zaman kuzucumKuzum letuyu zaten adetin 2. Gunu basladim bugun 6. Günüm son letuyu icicem
Teşekkürler canımmmEvet canım küçücük bir leke gelse bile o gün başlamış oluyor reglin doktora sormuştum
Kanama başladığı gün birinci gün sayılıyor canım ilk gittiğim doktor öyle demişti
Allah kolaylık versin canım rahat ol dualarım seninle Benim rahim ağzı da darmış hatta doktor eşime demişti biraz zorlandim demiş hatta ona rağmen sonrasında o kadar rahatsız olmadimCansınıznyadua et bana
Suna kabil kucur kesinlikle ama kesinlikle harika bir doktor bende kadınlar kulübünden buldum benim derdimden anladı oturdum ağladım ben kadın doğum doktoruyum 2 aşılama 1 olumsuz tüp bebekte sonra hamile kaldım dedi 1.5 sene uğraştım dedi karşımızdaki bir doktor olarak bir kadın olarak yaklaşıyor hsg çektir sonomede git dedi kendisi de cekebilirdi ama beni çok daha iyi yere yönlendirdi polip vardı bende bak bu büyür dedi o sırada 5 tane doktora gidiyordum hiçbiri büyümez dedi polip 2-3 ayda 3 katı büyüdü histeroskopi yaptı beni ve 2 ay sonra hamile kaldım memleketime döndüm buradaki doktor histeroskopini kim yaptıysa çok güzel yapmış dedi öyle işte kuzum sana numarasını verebilirim istersenTeşekkür ederim cevap için, ya özele gidiyorum zaten aslında ama doktor ben 1 sene dolmadan müdahalede bulunmayı doğru bulmuyorum dedi, kafam karışık baya. Zaten tatile gidicez haftaya cuma akşamı bir sonraki adet olursa belki o zaman yeni doktor arayışına girerim ama bilmiyorum hiçözelde anadolu yakasında doktor önerebilecek var mı
Ben çektirdim canım anestezi almadım. 2 3 dakikalık hafif bir adet sancısı çektim sadece. Korkulacak bir şey yok.Kimler rahim filmi çektirdi arkadaslar sabah cektırıcem bana güç kuvvet yorumlar lazımanestesiz
Henüz yaptırmadım canım yakın zamanda düşünüyorumCanım hsg hormonlar eşinin testi vs hepsini yaptırdın mı ben hsgden 2 ay sonra hamile kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?