- 6 Temmuz 2022
- 2.275
- 1.596
- 63
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.181
Benim de adet gunum bugun. Bakalim. Ama ben olacak gibi hissediyorum. Agresiflik, vucut sicakligi, belli bir hassasiyet bunlarin hepsi mevcut.benim adet günüm yarın. Normalde bir gün önceden lekelenirdim ben ama hiç bir şey yok. Düzensiz de regl olmam. Ara ara sol tarafımda kasık ağrım oluyo ve gaz şişkinliğim var. Heyecan var korku var yarın olmazsam bakıcam artık :)
Aslında doktora 1 seneye yakın korunmuyoruz diyebilirsin ama o zaman da hsg çekmeni öneriyorlar - ben 1 seneyi beklemiştim ama beklemeseydim de olurmuş- Bazı doktorlar da direkt tedaviye başlıyorlarmış. Eğer bunları istiyorsan söylersin karar senin. Yumurta takibine tedavi dışında bakıyorlar mi hiç bilmiyorum. Devlette zaten bu konuyla ilgileneceklerini hiç sanmam özel bi hastanede şansını deneyebilirsin. Adetin 2. veya 3.gunu çağırıyorlar hormon testleri ve alttan muaye için. Bugün kanaman yoğunsa yarın 2.gunun olacak bı görün istersenKızlar bir şey danışıcam biz mayıs ayından beri deniyoruz, gittiğim doktor 1 sene boyunca deneyin daha yeni başlamışsınız dedi. Her doktor böyle mi ben en azından yumurtlama takibi yapabiliriz diye düşünüyordumsiz gittiğiniz doktorlarda neler yaşadınız acaba?
Evet canım küçücük bir leke gelse bile o gün başlamış oluyor reglin doktora sormuştumÇarş kahvemsi gelmişti dün de kahveler geliyodu bugün kanamam başladı, reglim çarşamba başladı saymalıyım di mi bu durumda ben
Beklemek çok zor. Bir yanım gidip test alıp yapmak istiyor. Bir yanım gecikmeden yapma diyor. Ne biliyim herkeste o kadar farklı ki belirtiler kendimde manyak gibi arıyorum. Geçen haftadan beri var bende adet sancısı gibi ağrı kramplar normalde olmaz. off bilemedim :/Benim de adet gunum bugun. Bakalim. Ama ben olacak gibi hissediyorum. Agresiflik, vucut sicakligi, belli bir hassasiyet bunlarin hepsi mevcut.
Ben de tam tersi kanamanın geldiği gün 1.sayılır diye biliyorumEvet canım küçücük bir leke gelse bile o gün başlamış oluyor reglin doktora sormuştum
Bilmiyorum canım ama mantık olarakta leke geldiği gün namaz kılamıyorsun adetli sayılıyorsunBen de tam tersi kanamanın geldiği gün 1.sayılır diye biliyorum
oh superrr, saglıkla ılerlesın canım ınsallaahhhhAksam vericem canım tam 48 saat olsun dedim. Ama idrar testlerim koyulaşıyor git gide
Günler öncesinden leke gören arkadaşlar var. Öyleyse lekenin geldiği 2.-3. günler doktora gidip muayene mi oluyorlar? Namaz konusu ise o günler de kazaya girer elbette ama muayene için kanama başlayınca gidilmeli, yanlış mı biliyorum acaba adetten önce leke gören arkadaşlar doktora ne zaman gidiyorlar?Bilmiyorum canım ama mantık olarakta leke geldiği gün namaz kılamıyorsun adetli sayılıyorsun
Bende hiç İki gün sürekli leke gelmedi 1 gün gelir ertesi gün kanama başlar bende kanama başladığı günler giderimGünler öncesinden leke gören arkadaşlar var. Öyleyse lekenin geldiği 2.-3. günler doktora gidip muayene mi oluyorlar? Namaz konusu ise o günler de kazaya girer elbette ama muayene için kanama başlayınca gidilmeli, yanlış mı biliyorum acaba adetten önce leke gören arkadaşlar doktora ne zaman gidiyorlar?
Aynen bende de bes alti gun oncesine kadar adet sancisi vardi resmen kasiklarimda. Normalde adet oldugum an baslar benim tum agrilarim sancilarim. Ona biraz sasirmistim. Ama bugun tam adet olacak gibi bir hal var uzerimde. İkindiye dogru olur her zaman oyle oluyorum cunkuBeklemek çok zor. Bir yanım gidip test alıp yapmak istiyor. Bir yanım gecikmeden yapma diyor. Ne biliyim herkeste o kadar farklı ki belirtiler kendimde manyak gibi arıyorum. Geçen haftadan beri var bende adet sancısı gibi ağrı kramplar normalde olmaz. off bilemedim :/
İnşallah olmazsın canım, olmazsan test yap mutlakaAynen bende de bes alti gun oncesine kadar adet sancisi vardi resmen kasiklarimda. Normalde adet oldugum an baslar benim tum agrilarim sancilarim. Ona biraz sasirmistim. Ama bugun tam adet olacak gibi bir hal var uzerimde. İkindiye dogru olur her zaman oyle oluyorum cunku
Merhaba bende merioferm le hamile kalmıştım ama düştü sizde mi düşük yaşadınız şimdi doktor femara verdi ama anlamıyo ki femara bi işe yaramıyor kalitesiz oluşturuyor bendeAslında iki hamilelik geçirdim, biri tedaviyle ikiz oldu
İnşallah canim yeni bat 31 AğustosÜZülme inşallah bu son olur
Bugün kuzum bat bakalım olcak mıyımAmin canım hepimizin yüzü gülsün bu aysenin bat ne zamandı
İnşallah olmayız hayatın bize güzel bir sürprizi vardır :)Aynen bende de bes alti gun oncesine kadar adet sancisi vardi resmen kasiklarimda. Normalde adet oldugum an baslar benim tum agrilarim sancilarim. Ona biraz sasirmistim. Ama bugun tam adet olacak gibi bir hal var uzerimde. İkindiye dogru olur her zaman oyle oluyorum cunku
çok teşekkür ederim canımm yazacağım mutlaka haber alır almazHayırlı mutlu haberlere inşallah bize de yaz merak ederim duamdasın
Kanama başladığı gün birinci gün sayılıyor canım ilk gittiğim doktor öyle demiştiGünler öncesinden leke gören arkadaşlar var. Öyleyse lekenin geldiği 2.-3. günler doktora gidip muayene mi oluyorlar? Namaz konusu ise o günler de kazaya girer elbette ama muayene için kanama başlayınca gidilmeli, yanlış mı biliyorum acaba adetten önce leke gören arkadaşlar doktora ne zaman gidiyorlar?
Ben çektim ama anestezili çektim canım o an için bişey hissetmedim tabi ki kendime geldigimde o gün biraz ağrım oldu dayanilmayacak bı ağrı değil ama ilk gün kanama sonra ki iki gün de lekelenmem oldu rahat ol benceKimler rahim filmi çektirdi arkadaslar sabah cektırıcem bana güç kuvvet yorumlar lazımanestesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?