- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 27
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.921
Test yaptınız mıBenimde adetim 6 gun gectı inşallah hamilemiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptınız mıBenimde adetim 6 gun gectı inşallah hamilemiyim
Bence tatilinin tadını çıkar hiç ovü yapma zaten yumurtlama zamanını akıntıdan falan az çok anlarsın gün aşırı değerlendirmekte yeterli olur neden olmasın hem tatildesin kafanda daha rahat olurKızlar ya size bir şey danışıcam, benim bu ay ol adı ama nasip demekten öte yol yok şimdi umutlar eylüle
Ağustosun son 12si 29u arasında tatilde olucaz eşimle ve uzun zamandır istedğimiz uzun zaman daha gidemiceğimiz bi tatil olacak. O arada ovülasyon takibi falan yapmak istemiyorum sıvı alımı vsleri düşünmeden doya doya tatil yapmak istiyorum sizler ne önerirsiniz sizce yapmalı mıyım ovülasyon yapmazsam nasıl bir yol izlemek mantıklı olur gün aşırı yeterli olur mu sizce
ay aynı fikirdeym ya keşke öyle olsa :)Keşke bu kadar beklemek zorunda kalmasak da hemen ertesi gün tuttu / tutmadı belli olsa
İdrarın içinde gördüm 15 gün önce test yapmıştım negatif idi doktor geç yumurtlaya bilirsin bekle dedi koyu kırmızı idi nasıl anlatayım böyle kaymak gibi geçmiş düz bir kandıAdetinize daha varmıydı ? Hiç bi kanama falan olmadan direk pıhtımı düştü ? peçeteyle sildiğinizde kanama var mıydı ? Pıhtı ne renkti ?
Hoşbuldum ovulasyon testi ben hiç yapmadım yumurtlamayı hastanede çalışıyordum hemşirelerden vücudumu dinleyerek anlayabileceğimi öğrenmiştim Ama sanırım anlayamıyorum bu ay çift çizgi görmezsem denemeyi düşünüyorum kasıklarımda çok ağrı vardı 2 gün önce iğne batması gibi sanki hasta olcakmısım gibi ama arada bir giriyordu ve inanılmaz uyku basması vardı acabamı diyip merakıma erken gebelik testi deneyim umut işte ama negatif çıktı azıcık bile silik 2. Çizgi yoktu sanırım bu ay yine negatifi görücem ama bir umut işteHoşgeldin Ovulasyon testi yaptın mı bu ay adetine az kalmış belirti falan var mı
Yok canım yapmadım bir dahamiraclebeyb canım sen bir daha test yaptınmı bat a çok vardı sanırım senin
Bende senin gibi yaptım negatif çıktı hiç moralini bozma bence bekle biraz dahaKızlar bat 7 gün sizce yapsam çıkar mı
Fikrimce ovulasyon hiç deneme akışına bırak tatilde daha stressiz oluyor ilişki. Biz de bayramda gitmiştik ben femara kullanmama rağmen iğne yapmadım sırf gideceğim diye ama çatlamış olmalı ki adet oldum. Hem ilerisi için de kafanı boşaltmış olursun git güzel güzel tatilini yap kendinizi şartlamadan değerlendirirsiniz. Ev ve tatilde çok farkediyormus ben onu anladımKızlar ya size bir şey danışıcam, benim bu ay ol adı ama nasip demekten öte yol yok şimdi umutlar eylüle
Ağustosun son 12si 29u arasında tatilde olucaz eşimle ve uzun zamandır istedğimiz uzun zaman daha gidemiceğimiz bi tatil olacak. O arada ovülasyon takibi falan yapmak istemiyorum sıvı alımı vsleri düşünmeden doya doya tatil yapmak istiyorum sizler ne önerirsiniz sizce yapmalı mıyım ovülasyon yapmazsam nasıl bir yol izlemek mantıklı olur gün aşırı yeterli olur mu sizce
Peçeteye birşey gelmedi 15 gün geçilmem var ama doktor geç yumurtlama olabilir değerlendir demiştiİdrarın içinde gördüm 15 gün önce test yapmıştım negatif idi doktor geç yumurtlaya bilirsin bekle dedi koyu kırmızı idi nasıl anlatayım böyle kaymak gibi geçmiş düz bir kandı
en güzeli son 3 gün falan heralde yapmak için :) hayırlısı olsun beklyorum sonucunuYok canım yapmadım bir daha
Geçti 15 gün iki gün geçe test yaptım negatifti doktor geç yumurtlama olabilir bekle dedi 15 gün 12. Gün beklememinCanım bilemiyorum hiç inan adetin yakın mıydı
Bence kesinlikle tatilin tadını çıkar belki vücudun bilinçaltın rahatlayınca beklediğiniz bu ay gelir bellimi olurKızlar ya size bir şey danışıcam, benim bu ay ol adı ama nasip demekten öte yol yok şimdi umutlar eylüle
Tamam canımBende senin gibi yaptım negatif çıktı hiç moralini bozma bence bekle biraz
Hayırlısı neyse o olsun inşallahen güzeli son 3 gün falan heralde yapmak için :) hayırlısı olsun beklyorum sonucunu
Erken gebelikte çıkmaması normal çünkü yumurtlama gününü tam olarak bilmiyorsun belki de 2 gün önce gelen yumurtlamaydı değerlendirdin mi peki? İnşallah sana uğurlu gelir burda olmak en azından bizimle aynı bekleyişleri olan insanlarla bir arada olmak güzelHoşbuldum ovulasyon testi ben hiç yapmadım yumurtlamayı hastanede çalışıyordum hemşirelerden vücudumu dinleyerek anlayabileceğimi öğrenmiştim Ama sanırım anlayamıyorum bu ay çift çizgi görmezsem denemeyi düşünüyorum kasıklarımda çok ağrı vardı 2 gün önce iğne batması gibi sanki hasta olcakmısım gibi ama arada bir giriyordu ve inanılmaz uyku basması vardı acabamı diyip merakıma erken gebelik testi deneyim umut işte ama negatif çıktı azıcık bile silik 2. Çizgi yoktu sanırım bu ay yine negatifi görücem ama bir umut işte
Bence tatilinin tadını çıkar hiç ovü yapma zaten yumurtlama zamanını akıntıdan falan az çok anlarsın gün aşırı değerlendirmekte yeterli olur neden olmasın hem tatildesin kafanda daha rahat olur
Evet burası çok bilgilendirici oluyor inşallah en kısa zamanda hamile haberlerini alırız hepimizTeşekkür ederim
Bat 10 ağustos
Bu arada 10 aydır deniyoruz henüz çift çizgiyi göremedim herhangi bir problemde görmedi doktor ama nasip herhalde burda sizlerden birşeyler öğrenirim diye geldim birbirinize desteğinizde çok hoşuma gitti
Fikrimce ovulasyon hiç deneme akışına bırak tatilde daha stressiz oluyor ilişki. Biz de bayramda gitmiştik ben femara kullanmama rağmen iğne yapmadım sırf gideceğim diye ama çatlamış olmalı ki adet oldum. Hem ilerisi için de kafanı boşaltmış olursun git güzel güzel tatilini yap kendinizi şartlamadan değerlendirirsiniz. Ev ve tatilde çok farkediyormus ben onu anladım