- 15 Mayıs 2022
- 3.426
- 2.848
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.901
Yok canım ya ben öyle yaptım böyle yaptım içerde baktım dışarda baktım göremedimÇok çok silik görüyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ya ben öyle yaptım böyle yaptım içerde baktım dışarda baktım göremedimÇok çok silik görüyorum ben
Daha regline çok var koyulaşır inşallahYok canım ya ben öyle yaptım böyle yaptım içerde baktım dışarda baktım göremedim
Benimde adetim 6 gun gectı inşallah hamilemiyimkızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Amin inşallahh. Hepimizin ki en tez vakitte inşallaahhhDaha regline çok var koyulaşır inşallah
Canım benimde bat 28 ağustos Temmuz ayı benimde önden oldu 3-4 gün. Bu ay belki 28 ağustostan geç olabilir diye düşünüyorum. Ben ovulasyon denedim ama çok stres yaptı bana sürekli test yapmak. Bu ay hiç birşey yapmıycam. Sadece 2 güne 1 cinsel ilişki rutini koydum kendime. Sperm sağlığı içinde düzenli cinsel ilişki gerekiyormuş. O zaman zaten ovülasyonada denk gelir diye düşünüyorum. Bu ay akışına bıraktım yaniBenimle bat 28 Ağustos olanlar var mı
Varsa nasıl bir yoldasınız
Ovulasyon kullanacak mısınız
Ben şuan bat 8 ağustostu ama 2 ağustos yani bir hafta erken oldum
Nasıl bir tol ile deneyebiirm yeni döngümde
Fikirlernizw ihtiyacım var hele bu yeni hamişlerden
Döngüm bu arada her ay normalde 28 bu ay 23 gündü hatta 10. Günde ovulasyon pozitifti ama inanmamıştım
Demekki doğruymuş cünkü adete o günden somra tam 14 günmüş
Ben bugün elendim kızlar benim batı 31 Ağustos olarak güncel leyebilirsinBenimde adetim 6 gun gectı inşallah hamilemiyim
Aynı periler bende de var en azından 6 güne kadar beklemeye çalışıyorum çok silik var sanki canım umutlandırmak gibi olmasın ikinci fotoda var sankiEvettt adete 8-9 gün kala gelen test yapma perileriii
Hoşgeldin. Beklenen adet gününü yazarsan eklerler tabi turuncu agac ekliyorMerhabalar arkadaşlar ben grubu okudum ve aranıza katılmak istiyorum yeni birini alıyormusunuz aranıza
Teşekkür ederimHoşgeldin. Beklenen adet gününü yazarsan eklerler tabi turuncu agac ekliyor
Hoşgeldin Ovulasyon testi yaptın mı bu ay adetine az kalmış belirti falan var mıTeşekkür ederim
Bat 10 ağustos
Bu arada 10 aydır deniyoruz henüz çift çizgiyi göremedim herhangi bir problemde görmedi doktor ama nasip herhalde burda sizlerden birşeyler öğrenirim diye geldim birbirinize desteğinizde çok hoşuma gitti
Ay inşallah ya bende testler kargodan geldi hemen açtım yaptım 1 tanesini irade desen 0 0 0Aynı periler bende de var en azından 6 güne kadar beklemeye çalışıyorum çok silik var sanki canım umutlandırmak gibi olmasın ikinci fotoda var sanki
Keşke bu kadar beklemek zorunda kalmasak da hemen ertesi gün tuttu / tutmadı belli olsaAy inşallah ya bende testler kargodan geldi hemen açtım yaptım 1 tanesini irade desen 0 0 0
Yardım lütfenArkadaşlar afedersiniz idrar yaparken küçük bir pıhtı düştü gördüm 10 kr boyutunda nedir bu fikri olan var mı adet mi olacağım
Ah keşke keşkee bildirim gelse keşke trinnkkKeşke bu kadar beklemek zorunda kalmasak da hemen ertesi gün tuttu / tutmadı belli olsa
Adetinize daha varmıydı ? Hiç bi kanama falan olmadan direk pıhtımı düştü ? peçeteyle sildiğinizde kanama var mıydı ? Pıhtı ne renkti ?Yardım lütfen
Yardım lütfen