- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.961
Sanki çizgi görüyorumEvettt adete 8-9 gün kala gelen test yapma perileriii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki çizgi görüyorumEvettt adete 8-9 gün kala gelen test yapma perileriii
Allahiim inşallahhh ağzınız bal yesiiinSanki çizgi görüyorum
İnşallah kuzum ❤ sende beni gibi merakından çok erken yapmışsınAllahiim inşallahhh ağzınız bal yesiiin
Ben tam koyulaşmadan göremiyorum hiç o çizgileri niyeyse ya az körüm o konuda ama sanki hafif var gibi odaklanınca bilemedim umarım öyledirAy şimdi sanki bende görüyo gibiyim bekledi diyemi acabaEki Görüntüle 3107386
Bana kalsa adetim bittiği gibi yapmaya başlarım resmen bağımlılık oldu. Kendimi köreltmek için ovülasyon testi aldım bu ay olmazsa en azından onu yaparımda test yapma isteğim gider diyeİnşallah kuzum ❤ sende beni gibi merakından çok erken yapmışsın
UmarıımmBen tam koyulaşmadan göremiyorum hiç o çizgileri niyeyse ya az körüm o konuda ama sanki hafif var gibi odaklanınca bilemedim umarım öyledir
İnşallah burdaki herkesin güzel haberini almak nasip olsunHiç sormayın ben gebelik testini internetten sipariş vermiştim denemeye başlıcaz diye 10lu paket almadım ilk seferde tutar diye 4 tane aldım yettimi yetmedi tabi inşallah daha uzun bekleyişleriniz olmaz güzel haberinizi alırız
Bende bekleyecem bakalım ne olacakSıkma canını. Sabah eltimle konuştum. 10 gün diyor. Tam 10 gün olmaz isen o zaman yap diyor. Bende yumurtlama geç oluyor tam takip etmedim ama 18inde belirtilere göre ovu yaptım pik gördüm. Yani adet olana kadar bekleyeceğim. 10 güne olurum zaten . Olmaz isem doktora gideceğim hiç üzme bir dahaki aya inşallah.
Sizde durumlar nedir gecikmemi varKızlar ya garip bir şekilde adetin gelmiyceğini hissediyorum neden bilmiyorum
Bat neydi gecikmemi oldu acabaKızlar ya garip bir şekilde adetin gelmiyceğini hissediyorum neden bilmiyorum
Merhaba öncelikle gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin inşallah süreç Soran olmamış sanırım bu ay farklı olarak ne yaptınız ne tavsiye edersiniz acaba, şimdiden teşekkürlerMerhaba hanımlar bu sefer umarım mesajimi tam yazarım bu mesaji buraya yazdığıma hala inanamıyorum. 2 yıldır topik topik dolaştım.Her ay klomen yumurta takibi catlatma her ay bir umut ama her seferinde ayrı bir üzüntü en son aşilama yaptim mart ayinda o kadar hevesliydim ki her gece yatamıyordum heycandan sonu kocaman bir hüsran oldu ohss oldum bir ay boyunca agridan öldüm dirildim atlattım ve artik vazgectim.Bir daha doktora bile gitmedim bebek için o kadar yorulmuştum ki mayis ayindan beri bu konuyu kapatmıştım.Rabbim tam ben vazgectikten sonra bana bir mucize verdi Çok şükür bugün hamiş olduğumu öğrendim.Çok mutluyum rabbim sizede bu mutluluğu versin belki biraz uzun oldu ama tamamen benim gibi olanlara bir umut olsun ve mutluluğumu duygularımı sizinle paylaşayım diye yazdım.
Merhaba adı nedir o ilacın acabaKuzum calisma sistemi farkli olan bi takviye ama patentli tek takviye işvicre patentli hemde erkeklerdede kadinlardada hücre mitekondrisine etki eden hücre ye enerji veren bi ürün erkeklerde sperm.sayi hiz morfoloji dna etkili bizlerde yumurta kalitesi için firma yetkilisi ile görüştüm Asena hanim anlatmisti
Ah canım hayırlı olsun❤ amin inşallah pozitifleri görürüz burda hep beraber.Merhaba hanımlar bu sefer umarım mesajimi tam yazarım bu mesaji buraya yazdığıma hala inanamıyorum. 2 yıldır topik topik dolaştım.Her ay klomen yumurta takibi catlatma her ay bir umut ama her seferinde ayrı bir üzüntü en son aşilama yaptim mart ayinda o kadar hevesliydim ki her gece yatamıyordum heycandan sonu kocaman bir hüsran oldu ohss oldum bir ay boyunca agridan öldüm dirildim atlattım ve artik vazgectim.Bir daha doktora bile gitmedim bebek için o kadar yorulmuştum ki mayis ayindan beri bu konuyu kapatmıştım.Rabbim tam ben vazgectikten sonra bana bir mucize verdi Çok şükür bugün hamiş olduğumu öğrendim.Çok mutluyum rabbim sizede bu mutluluğu versin belki biraz uzun oldu ama tamamen benim gibi olanlara bir umut olsun ve mutluluğumu duygularımı sizinle paylaşayım diye yazdım
Ay canım benimde 7 gün var bat 11 Ağustos ama dayanamıyorum bende zor duruyorum yapmamak için ama son 1-2 gün kalmadan yapmayacağım negatif görürüm diye de korkuyorumKızlar bat 7 gün sizce yapsam çıkar mı
Evet ben de öyle zannediyordum ama değilmiş gebeliği düşünmeden önce bi de o kadar korkardım kaza olur da hamile kalırım diye29 yaşındayım evet ilk çocuk için nasipse etrafımızdaki herkesin ilk ay denemesinde tuttu bizde öyle olur sandık ama değilmiş meğer
Bat 5 ağustos canım ama ne biliyim bi garibim belki ilaçlardan oldum böyle hafiften ağrım var ama o kadar belki bu sefer böyle başlıycakBat neydi gecikmemi oldu acaba
kanamam dün ve önceki gün oldu çok az az olup geçti şuan hiç bişey yok cumartesi günü kendi doktoruma randevu aldım bakalım ona gideceğim canım
Yok gecikmem yok canım bat yarın bu ay ilaç falan kullandım belki onların etkisi garip hissettiriyoSizde durumlar nedir gecikmemi var
Acayip bağımlılık yapıyo gerçekten İnşallah hamile olunca da her ay test alıp yapmayızBana kalsa adetim bittiği gibi yapmaya başlarım resmen bağımlılık oldu. Kendimi köreltmek için ovülasyon testi aldım bu ay olmazsa en azından onu yaparımda test yapma isteğim gider diye