- 26 Şubat 2022
- 1.422
- 872
- 32
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.881
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha belli değil canım regl günüm geçsin daha erken gibime geliyor silik çizgi pek tatmin etmedi beniHayırlı olsun canımmm
Amin canım inşallah daha var diyip önümüzdeki aya bomba gibi gideceğimCanım hakkımızda en hayırlısı olsun
C silik değil ki canım net görünüyor, sağlık olsun diğer ay yine devam ederiz napalım, ben henüz test yapmadım ama sanki benim de bu ay negatif, 2 gün önce kasık ağrılarım vardı ama bugün hiçbirşey yok 5 gün sonra da batMalesef negatif kızlar ama C çizgisi niye silik onu da anlamadım
Sıkma canını. Sabah eltimle konuştum. 10 gün diyor. Tam 10 gün olmaz isen o zaman yap diyor. Bende yumurtlama geç oluyor tam takip etmedim ama 18inde belirtilere göre ovu yaptım pik gördüm. Yani adet olana kadar bekleyeceğim. 10 güne olurum zaten . Olmaz isem doktora gideceğim hiç üzme bir dahaki aya inşallah.Be
Benimde aynı 1 agsts ama hala olmadim bu sabah bende yaptim negatif
Kuzu çizgi gözüküyor maşallah kan testi verdin mi ?
Canım ben memlekete geçtim mobilyaların teslimatı haftaya olacak o zamana kadar ailemizin yanına geldik bizde. Pek giremiyorum buralara. Girdiğim de de etiketlemelere cevap verebiliyorum ancaVeziir nasılsın? Kaç gündür göremiyorum seni yazışmalarda Yerleşebildin mi hastane randevusu da kaçmıştı ne yaptın gidebildin mi
Verdim canım pozitif çıktıKuzu çizgi gözüküyor maşallah kan testi verdin mi ?
Canım ben memlekete geçtim mobilyaların teslimatı haftaya olacak o zamana kadar ailemizin yanına geldik bizde. Pek giremiyorum buralara. Girdiğim de de etiketlemelere cevap verebiliyorum anca
Baya baya gebesin yaaa ilk defa senin temmuz grubuna yazarak katıldım buraya inşallah uğur getirirsin hepimize sağlıkla ilerlesin gebeliğinVerdim canım pozitif çıktı
Canım çok şükür, bende bir buçuk senedir bekliyodum :) inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum takipteyimBaya baya gebesin yaaa ilk defa senin temmuz grubuna yazarak katıldım buraya inşallah uğur getirirsin hepimize sağlıkla ilerlesin gebeliğin
Canım benide ekleyebilirmisin bat 31 Ağustos şuan adetim, bitince bende çalışmalara başlayacağımkızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
maşallah canım cok cok sevındım gercekten yaOvulasyonu eşim eczaneden aldı geldi son bir kez şansımızı deneyelim diye bu ay doktora gidecektim. Bide eşim keçiboynuzu özü yedi her gün. Bende kendimi doktora gitmeye odaklanmıştım rahattım bu ay yaptı sürprizini
YouTube den yaz çıkar canimKızlar bu yumurtlama masajı nasıl yapılıyor bilen varmı ?
çok teşekkür ederim canım benim inşallah bakalım olmazsada önümüze bakalım artık hayırlısıysa olsun dedim hep
kızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Sağol canımYouTube den yaz çıkar canim
Çok çok silik görüyorum benEvettt adete 8-9 gün kala gelen test yapma perileriii