- 21 Nisan 2022
- 333
- 331
- 18
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Antibiyotiği ne için kullandı canım? Fazladan muayenin zararı olmaz diye düşünüyorum ekstra tedbir iyidir.Eşim sperm testi vermişti iki ay önce antibiyotik kullandı düzeldi acaba yine herhangi birşey yapmaya gerek varmı yoksa yine muayene olması gerekiyor mu
Sperm hareketliliği yoktu doktor enfeksiyona bağladı antibiyotik kullandı diğer ay değerleri iyi çıktı bişey yapmanıza gerek yok dediAntibiyotiği ne için kullandı canım? Fazladan muayenin zararı olmaz diye düşünüyorum ekstra tedbir iyidir.
Yok vericek oda ben hsg ye girinceGüzel sonuçlar çıkar umarım. Eşiniz peki sperm testi verdi mi?
Cevabin icin teşekkürler.gecen ay kimyasal gebelik yasadim.kizima hamile kalmadan bir önceki ayda kimyasal yaşamıştım.reglime daha 3 gün var ama gebelik olduğunu sanmıyorum hormonal yada havalardandirCanım benim geçen ay gögüs hassasiyetim şişkinlik yumurtlama döneminde basladı inan dokunamıyordum regl gününe kadar sızladı yatamıyodum bile o derece bence hormonlardan kaynaklanıyor canım cnku yumurtlamadan 3-4 gğn sonra hemen baslamaz gebelik belirtisi
Benim de bat 29 temmuzdu 2 gündür kanamam oluyor cok erken geldi diye hastaneye geldim vajinal ultrason da bisey cikmadi 21. Hormon testinin sonucunu bekliyorum bendeMerhabaa temmuz ayından geliyorum normalde bat 27 temmuzdu ama çook erken geldisıraki bat 16 ağustos benide ekler misin ? turuncu agac
Sanırım pik ama akşam saatlerine dahada koyulaşır gibi değerlendir canımKızlarrrr ovulasyon testimi yorumlar mısınız pikmiEki Görüntüle 3099430
Adetinin kaçıncı günü acabaKızlarrrr ovulasyon testimi yorumlar mısınız pikmiEki Görüntüle 3099430
Bencede degerlendir sen bu geceyi yarını da degerlendir yumurta salımı bir gün duruyor mus ya hani her ihtimale karsiKızlarrrr ovulasyon testimi yorumlar mısınız pikmiEki Görüntüle 3099430
12 canımAdetinin kaçıncı günü acaba
Sanırım bence de pik çünkü dün yumurta akı gibi sıvı geldiSanırım pik ama akşam saatlerine dahada koyulaşır gibi değerlendir canım
Çok güzelSanırım bence de pik çünkü dün yumurta akı gibi sıvı geldi
Benide haberdar et olur mu bende ona göre gideyim 2 aydır böyle oluyorBenim de bat 29 temmuzdu 2 gündür kanamam oluyor cok erken geldi diye hastaneye geldim vajinal ultrason da bisey cikmadi 21. Hormon testinin sonucunu bekliyorum bende
Sonuçlarin iyi gözüküyor dedi bisey yok dedi neden böyle oluyor peki hic olmazdi dedim normal dedi ilac filan peki ilk kez yasiyorum dedim ben de bile oluyo bazen dedi, her kadinda olur dedi, yumurtaliklama döneminde oluyo dedi, adet söktürucu istedim olamiyorum olsamda sökülmüyor tam dedim 1 gun akiyo 2. Gun yok dedim. Ilaca gerek yok adetin gecikirse gel dedi e ne bu git gel.mi yapcam habire uzak bideBenide haberdar et olur mu bende ona göre gideyim 2 aydır böyle oluyor
Büyün testle hsg eşinizin testi hepsi yapıldı mıKızlar lütfen önerisi olanlar önceki yazdan beri uğraşıyorum kullandığınız bişey faydasını gördüğünüz varsa lütfen bilgilerinizi banada aktarın
Allah allah mevsimlerden midir nedir ben anlamadım bide bende bu aralar bi kalp çarpıntısı var kansızlığım var ondan dolayı sanırım hep bi halsiz hissediyorum göğsümde baskı ve çarpıntı acile gidiyorum ekg falan çekiyorlar bişey çıkmıyorSonuçlarin iyi gözüküyor dedi bisey yok dedi neden böyle oluyor peki hic olmazdi dedim normal dedi ilac filan peki ilk kez yasiyorum dedim ben de bile oluyo bazen dedi, her kadinda olur dedi, yumurtaliklama döneminde oluyo dedi, adet söktürucu istedim olamiyorum olsamda sökülmüyor tam dedim 1 gun akiyo 2. Gun yok dedim. Ilaca gerek yok adetin gecikirse gel dedi e ne bu git gel.mi yapcam habire uzak bide
Çok yoruyor uzun zamadır olmayınca en büyük nedeni stersten kaynaklı olmuyor bende deniyorm 6 aydır falan bu 7. Ayımız olucak bekliyoruz kafama takmayayım diyorum ama olmuyor Rabbim yardımcımız olsn isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahKızlar lütfen önerisi olanlar önceki yazdan beri uğraşıyorum kullandığınız bişey faydasını gördüğünüz varsa lütfen bilgilerinizi banada aktarın
Vitamin eksikliğinden de oluyor bende de vardı 1 ay doktorun verdiği vitaminlerden kullandım geçti şükür sizde bi baktırın istersenizAllah allah mevsimlerden midir nedir ben anlamadım bide bende bu aralar bi kalp çarpıntısı var kansızlığım var ondan dolayı sanırım hep bi halsiz hissediyorum göğsümde baskı ve çarpıntı acile gidiyorum ekg falan çekiyorlar bişey çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?