- 20 Haziran 2022
- 196
- 248
- 32
- Konu Sahibi turuncu agac
Folik asit kullanmaya başlayan var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben folica kullandım bir ay diğer ay diofol kullandım iki kutu da inofolic combi kullandım ama hala daha normal düzeye çıkmadı değerimFolik asit kullanmaya başlayan var mı acaba
Evet bi tahlil yaptırmanın zamanı geldiVitamin eksikliğinden de oluyor bende de vardı 1 ay doktorun verdiği vitaminlerden kullandım geçti şükür sizde bi baktırın isterseniz
Merhaba bu ay gec kaldim ama beni de eklermisin listeye bat 1 Ağustos insallah guzel haberler aliriz bu ay bize ugur getirsin turuncu agackızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
anne adayları bat sonuç @ad000 1 Ağustos @Waweylaaaa 1 Ağustos @sultansultan90 1 Ağustos @Kimdemi38 2 Ağustos @miresl 2 Ağustos @Gulela gul 2 Ağustos Eslem1234 @caca3344 3 Ağustos @iyilikperisi92 3 Ağustos @Cgh 3 Ağustos @mucizeyimben 5 Ağustos @handan021 5 agustos @santrifuj 6 Ağustos B busemakilic 6 Ağustos @Derinvebebekleri 6 Ağustos @Zekraa 6 Ağustos @beautifulwoman 6 Ağustos @Sevm57 7 Ağustos @Pembelipanjur61 9 Ağustos @sinemmlendi 11 Ağustos @gulayseT 12 Ağustos @beyhudertler 13 Ağustos @angel0003 13 Ağustos @izmir351925 13 Ağustos @Beybiumutlari 13 Ağustos @Minicikfzt 14 Ağustos @cerenay000 14 Ağustos @ZorluBekleyis 15 Ağustos turuncu agac 16 Ağustos cans16 16 agustos @thebluewine 16 Ağustos @Runam 17 Ağustos @yase09 17 Ağustos @CloudCloud 17 Ağustos B BirMucizeOlsunb 18 Ağustos akgnss 18 Ağustos @tubacikom 19 Ağustos @Mira35i 19 Ağustos @pozitifbiri
Valla bende anlamadim adetimi bekliycem gecikirse evimin yanindaki kadin doguma gitcem adet söktürucu yazdircam bide hsg cektirelim bakalmAllah allah mevsimlerden midir nedir ben anlamadım bide bende bu aralar bi kalp çarpıntısı var kansızlığım var ondan dolayı sanırım hep bi halsiz hissediyorum göğsümde baskı ve çarpıntı acile gidiyorum ekg falan çekiyorlar bişey çıkmıyor
Hayir vitamin filan da demiyo doktor saglik ocagina gidiyim bari bideVitamin eksikliğinden de oluyor bende de vardı 1 ay doktorun verdiği vitaminlerden kullandım geçti şükür sizde bi baktırın isterseniz
Doktor folik asite bakiyo mu ya da ilac yaziyo mu folik asit b12 filan değil dimiFolik asit kullanmaya başlayan var mı acaba
Ne guzel ilgileniyolar yaEvet bi tahlil yaptırmanın zamanı geldi
Folik asit için sağlık ocağındaki hemşire aramıştı beni kullandığım bi demir ilacı var içinde c vit çinko demir folik asit var onu kullanmaya devam etmemi yeterli olacağını söyledi
Siz nerede yaşıyorsunuz bağlı olduğunuz aile hekimliğinden aramadılar mı hiç ?Ne guzel ilgileniyolar ya
Ilk suphelendigimde saglikocagindan kan verdim negatif çıkti, o ara aramislardi gebeliginizi buraya bildirin diye baska da aramadilarSiz nerede yaşıyorsunuz bağlı olduğunuz aile hekimliğinden aramadılar mı hiç ?
Insallah olur benimde amh 1,42 ydi gecen ay bu ay 1.13 çıktı maalesefBende gecen ay hsg cekildim bir sorun çıkmadı. Amh bakildi 4.25 cikti yasim 30. Ama cikolata kistlerim var iki taraftada bakalik doktorlar tup bebege yonlendirdi ama ben yine biraz dogal yolla denemek istiyorum. 1 ay korunmasiz iliskimiz olmistu sonra dojtora genel muayeneye gittigimde ogrendim kistlerimin oldugunu agri vs bir şikayetim yok adetlerim duzenli tuplerim de acikmis bakalim Allah nasip ederse olur bekliyoruz
3 ay diyolar ya inşallah normale döner biran önceBen folica kullandım bir ay diğer ay diofol kullandım iki kutu da inofolic combi kullandım ama hala daha normal düzeye çıkmadı değerim
Benim magnezyum eksikliğinden çok çarpıntım oluyordu bi detaylı baktırın istersenizEvet bi tahlil yaptırmanın zamanı geldi
Folik asit için sağlık ocağındaki hemşire aramıştı beni kullandığım bi demir ilacı var içinde c vit çinko demir folik asit var onu kullanmaya devam etmemi yeterli olacağını söyledi
Evet folik asite bakıyorlar vitamin için kan verildiğinde.b12 değil b grubundan b9 vitamini.bebeğin beyin ve kemik gelişimine faydası oluyormuş.ben yumurta kalitesini arttırdığını duymuştum ama doğru olmayabilir internetteki her bilgi yinede başlıcam yarından itibarenDoktor folik asite bakiyo mu ya da ilac yaziyo mu folik asit b12 filan değil dimi
Sağlık ocağına da gidiyim bari, kan kalmadı bendeEvet folik asite bakıyorlar vitamin için kan verildiğinde.b12 değil b grubundan b9 vitamini.bebeğin beyin ve kemik gelişimine faydası oluyormuş.ben yumurta kalitesini arttırdığını duymuştum ama doğru olmayabilir internetteki her bilgi yinede başlıcam yarından itibaren
Ben decavit kullaniyorum karisik vitamin icinde folik asit de var fiyati baya uygundu doktorum vermisti bundan onceki hamileligimde.sonra bos gebelik olunca kullanmayi birakma dedi hala kullaniyorumFolik asit kullanmaya başlayan var mı acaba
Şifa olur inşallahBen decavit kullaniyorum karisik vitamin icinde folik asit de var fiyati baya uygundu doktorum vermisti bundan onceki hamileligimde.sonra bos gebelik olunca kullanmayi birakma dedi hala kullaniyorum