- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.681
İnşallah canım inşallahHadi hayırlı olsun kuzucum insallah saglıkla tutunsun saglıkla gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallahHadi hayırlı olsun kuzucum insallah saglıkla tutunsun saglıkla gelsin
Hayırlı uğurlu olsun canım, inşallah sağlıkla artarak devam eder değerin 2 gün sonra tekrarla testini canım, bize de çok dua et lütfenKizlar sonucum çıktı bana biraz düşük geldi ama pozitif, inşallah sağlıkla ilerler 2. Yumurtlama tuttu diye düşünüyorum onunda üzerinden tam 10 gün geçti :) Mucizemmm16 @Lale95 @Fang @venevv partalina_ @Random3 @ucge @Marulkafakz miraclebeyb @Safransari turuncu agac A Arasdefne @miresl ve diğer hanımlar
Dualarimdasiniz canım, tekrarlıcam sağlıkla ilerler inşallahHayırlı uğurlu olsun canım, inşallah sağlıkla artarak devam eder değerin 2 gün sonra tekrarla testini canım, bize de çok dua et lütfen
İnşallah ama sanki benim adet ya kırmızi kan gördüm biraz önce de ama daha adetime 1 hafta var . Hayır ve soğan mi böyle yaptı acabaBilmiyorum canım benim de bat 5 ağustos karnım ağrıyo regl gibi bi de akıntımda sanki hafif kahvelik pembelik vardı 14.30 gibi kafam duyguşarım çok karışık beklemek lazım galiba inşallah adet olmam diye dua ederek bekliyorum amin hepimize
Ya inanmıyorum valla yine negatif çakacak diye çok korkuyordum süper inşallah sağlıkla ilerler, sağlıkla da kucağına alırsın canım çok mutlu oldum. Abiş de çok sevinecek.Kizlar sonucum çıktı bana biraz düşük geldi ama pozitif, inşallah sağlıkla ilerler 2. Yumurtlama tuttu diye düşünüyorum onunda üzerinden tam 10 gün geçti :) Mucizemmm16 @Lale95 @Fang @venevv partalina_ @Random3 @ucge @Marulkafakz miraclebeyb @Safransari turuncu agac A Arasdefne @miresl ve diğer hanımlar
Bende coook korkuyordum şimdi değer yükselecek mi onun korkusu var. Sağol canım tek duam sağlıkla ilerlesin hemde nasıl sevineceekYa inanmıyorum valla yine negatif çakacak diye çok korkuyordum süper inşallah sağlıkla ilerler, sağlıkla da kucağına alırsın canım çok mutlu oldum. Abiş de çok sevinecek.
Kizlar sonucum çıktı bana biraz düşük geldi ama pozitif, inşallah sağlıkla ilerler 2. Yumurtlama tuttu diye düşünüyorum onunda üzerinden tam 10 gün geçti :) Mucizemmm16 @Lale95 @Fang @venevv partalina_ @Random3 @ucge @Marulkafakz miraclebeyb @Safransari turuncu agac A Arasdefne @miresl ve diğer hanımlar
İnşallah yükselecek canım merak etme. Dualarım seninle çok üzülmüştüm geçen ay.Bende coook korkuyordum şimdi değer yükselecek mi onun korkusu var. Sağol canım tek duam sağlıkla ilerlesin hemde nasıl sevineceek
Olabişir canım bilmiyorum ben de hiçİnşallah ama sanki benim adet ya kırmızi kan gördüm biraz önce de ama daha adetime 1 hafta var . Hayır ve soğan mi böyle yaptı acaba
Amiiiin ya benim yumurtlama biraz karışık oldu 22 Temmuz yumurtlamaydı aynı gece catlamada oldu. 24 Temmuz tekrar pik oldu 25 Temmuz tamamen catlamisti hepsini değerlendirdim ne zaman tuttu bilmiyorumMaşallahh canım hayırlı ilerlesin inşallah yumurtlama ne zamandı sizin
Ayy 2 hazirandı hiç unutmamİnşallah yükselecek canım merak etme. Dualarım seninle çok üzülmüştüm geçen ay.
Amiiiin ya benim yumurtlama biraz karışık oldu 22 Temmuz yumurtlamaydı aynı gece catlamada oldu. 24 Temmuz tekrar pik oldu 25 Temmuz tamamen catlamisti hepsini değerlendirdim ne zaman tuttu bilmiyorum
Canım ben 5. Hafta falan giderdim heraldeKızlar ne zaman doktora gideyim ?
Ben kaset testle artışı takip edeyim yani koyuluğunu, pazartesi günü kan veririm sabah erkenden aile hekimine. 10 gün sonra falanda doktora giderim diye düşündümCanım ben 5. Hafta falan giderdim heralde
Oyy tam bir minnoşş katkat büyüsün inşallah canımKizlar sonucum çıktı bana biraz düşük geldi ama pozitif, inşallah sağlıkla ilerler 2. Yumurtlama tuttu diye düşünüyorum onunda üzerinden tam 10 gün geçti :) Mucizemmm16 @Lale95 @Fang @venevv partalina_ @Random3 @ucge @Marulkafakz miraclebeyb @Safransari turuncu agac A Arasdefne @miresl ve diğer hanımlar
Anaa var evet böyle daha net görüyorumDurdukça belirginleşti buuu kız ben hayal mi görüyorum Mucizemmm16 Eki Görüntüle 3107030 Eki Görüntüle 3107032
Kendi testime bakmaktan kör oldum oturdum filtreyle çizgi arıyorum Allah beni bildiği gibi yapsınDurdukça belirginleşti buuu kız ben hayal mi görüyorum Mucizemmm16 Eki Görüntüle 3107030 Eki Görüntüle 3107032