- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.721
Kuzum valla inanasim gelmiyor niyeyse senin gibi net cift cizgi çıksa inanacamAyy bende cok cok silik gördüm ahahaja hepimiz hamile kaldık bat ne zaman tekrarlamalısın ama mutlaka canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum valla inanasim gelmiyor niyeyse senin gibi net cift cizgi çıksa inanacamAyy bende cok cok silik gördüm ahahaja hepimiz hamile kaldık bat ne zaman tekrarlamalısın ama mutlaka canım
Dikkat de etmedim sıvı çok tükettim sabah ilk idrarla yapsaydım belki daha net çıkardı. Sabahı bekleyemedim valla niyeyseYaaa bende gördüm cizgi
Varsa test elinde yarin sabahta yap mutlaka. Ben geçen gun sabah idrarimi kapta topladim test aldim o sekilde yapmistim evde testim yoktu sabah idrarinida ziyan edemezdimDikkat de etmedim sıvı çok tükettim sabah ilk idrarla yapsaydım belki daha net çıkardı. Sabahı bekleyemedim valla niyeyse
Sabah yeniliyelim bence sende yap buraya atarız gene merak ettim insallh vardır ya uzun zamandır çok istiyoruzAkşam üzeri yaptım, çizgi aradım ama eşim dalga geçti bembeyaz bu diye bu arada Allah isteyen herkese versin, benimki şüpheydi sadece, minik bebeklerim var hamileyim diye bir his düşmüştü içime ama değilmişim
Yokki başka bunu da eşim aldı regl gününde yaparım diye ben naptımm sabırsız gizli gizli yaptım neyse regl günü gelirse ve reglim gecikirse koşa koşa aynısından alırımVarsa test elinde yarin sabahta yap mutlaka. Ben geçen gun sabah idrarimi kapta topladim test aldim o sekilde yapmistim evde testim yoktu sabah idrarinida ziyan edemezdim
Kuzum senin bebisinmi varAkşam üzeri yaptım, çizgi aradım ama eşim dalga geçti bembeyaz bu diye bu arada Allah isteyen herkese versin, benimki şüpheydi sadece, minik bebeklerim var hamileyim diye bir his düşmüştü içime ama değilmişim
Canım çizgi var predictor sanırım bu da yapınca hemen çıktı mı?Benim testim canım
Evet canım hemen çıktı bir kaç dakika geçince iyice belirginleştiCanım çizgi var predictor sanırım bu da yapınca hemen çıktı mı?
6 yaşında oğlum, 8 aylık da ikizlerim var, ikizlere tedaviyle hamile kaldım bir yıl uğraşmıştım, doğal yolla tekrar hamile kalmam düşük ihtimal ama yine de bir kurt düştü içimeKuzum senin bebisinmi var
Erken yapmışsın testi gebelik olabilir benceBat 8-11 Ağustos arası canım
O bekleyişi çok iyi biliyorum çok uğraşmıştım ikinci çocuk için, inşallah sağlıkla gelir senin bebeğin deSabah yeniliyelim bence sende yap buraya atarız gene merak ettim insallh vardır ya uzun zamandır çok istiyoruz
Amin inşallahErken yapmışsın testi gebelik olabilir bence
Hahhaha Eylül topiğini de ben mi açsam o zamanTopik açan gebe kalıyor maşallah darısı başımıza canım ins sağlıkla ilerler kucağına alırsın canım
Sıvı alımına dikkat edip mi yaptınız bide erken gebelik testi mi oAmin inşallah
Huyum kurusun dayanamadım yaptım hemde akşam bari sabah yapaydim
Ay ben de mi yapsam ya benim de bat 9 ağustos ama erken geliyor sanki bana elimde normal kaset test var, erken gebelik tedti yok ama, sence yapayım mıAmin inşallah
Huyum kurusun dayanamadım yaptım hemde akşam bari sabah yapaydim
Yok kız sıvı da tükettim bol bol regl 6 gün önceden erken gebelik testi buSıvı alımına dikkat edip mi yaptınız bide erken gebelik testi mi o
Yaa Allah bagislasin hepsini ama istemiyorsan korun yinede tedavi sonrasinda doğum yapip tekrar hamile kalan cok var. Vücut dogurganliga alisiyor çünkü bende 8 sene ara verdim aylardir korunmuyorum olmuyor mesela Cok ara verdim6 yaşında oğlum, 8 aylık da ikizlerim var, ikizlere tedaviyle hamile kaldım bir yıl uğraşmıştım, doğal yolla tekrar hamile kalmam düşük ihtimal ama yine de bir kurt düştü içime
Ya bitane olsun da ikincisi için Allah büyük araya kaç yıl girerse girsin artıkO bekleyişi çok iyi biliyorum çok uğraşmıştım ikinci çocuk için, inşallah sağlıkla gelir senin bebeğin de
Kasettest bende yok olsa onu da yapardım yumurtlama gününü biliyor musun ben takip etmedim bu ay.Ay ben de mi yapsam ya benim de bat 9 ağustos ama erken geliyor sanki bana elimde normal kaset test var, erken gebelik tedti yok ama, sence yapayım mı
Hmm sabah ilk idrarla daha iyi çıkar o haldeYok kız sıvı da tükettim bol bol regl 6 gün önceden erken gebelik testi bu