- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.641
Yani en azından 4 günün varmış Allah'tan umut kesilmezbenim de negatif ama daha 4 gün var bata erken mi test için ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani en azından 4 günün varmış Allah'tan umut kesilmezbenim de negatif ama daha 4 gün var bata erken mi test için ya
senin geciktiyse daha yüksek ihtimalYani en azından 4 günün varmış Allah'tan umut kesilmez
Belki çok stres yaptıysanız o yüzden gecikmiş olabilir isterseniz bir de kan verinEvet 28 günde bir muhakkak olurdum
Aksine bu ay hiç takmamistim takı gecikme olunca merak başladıBelki çok stres yaptıysanız o yüzden gecikmiş olabilir isterseniz bir de kan verin
Evet ama az önceki testte negatif çıktısenin geciktiyse daha yüksek ihtimal
Ben bu ay da femara kullanmaya başladım. İğne vurup vurmamakta kararsızım. Dayanamayıp ovulasyon testi aldım yine . Eğer daha önce hic kullanmadiysan bu ay al o sekilde dene. En azından yumurtlama / çatlama olduğundan emin olursun. Ama çatlama olsa da yine günaşırı değerlendir en azından 2 sefer dahaKızlar ovülasyon testi yapıp yapmamakta çok kararsızım. Ovulasyon testi yapsam mı? Yoksa hiç yapmadan 2 gün bir ilişki mi yapsam? Sizce hangisi mantıklı?
adete yakın beyaz akıntım gelir benim. adet yaklaştıkça artar ve adetle biter.Kızlar merhaba yumurtlama dönemim bitti. Benim normalde hiç akıntım olmaz yumurtlama haricinde ama bugün çok ayakta durdum kasıklarım ve belim çok ağırdı eve geldiğimde afedersiniz ama çamaşırımde beyaz yoğun bi akıntı vardı bunu yaşayan var mı ?
12 gun sonra bile kendini belli ediyor diye biliyorum. Cift çizgi mi gördünKızlar bir şey sorucam olası döllenmeden en uzun olacak şekilde 13. Gün öğlen sıvı alındıktan sonra yapılan testin yanlış negatif çıkma ihtimali var mıdır?
Yok canım tek çıktı işte12 gun sonra bile kendini belli ediyor diye biliyorum. Cift çizgi mi gördün
Canim gebelik yoksa bile kendini neden üzüyorsun burada hepimizin derdi neredeyse aynı. Hepimiz çocuk istiyoruz ama sağlıklı ama hayırlı bı adet göreceksin diye kendini üzme belki de görmeyeceksinYok canım tek çıktı işte
Hiç beyaz akıntım olmazdı ama bilemiyorumadete yakın beyaz akıntım gelir benim. adet yaklaştıkça artar ve adetle biter.
O zaman kan verin belki geç döllenme olmuştur idrarda görünmeyebilirAksine bu ay hiç takmamistim takı gecikme olunca merak başladı
Haklızun canım tabi de işteCanim gebelik yoksa bile kendini neden üzüyorsun burada hepimizin derdi neredeyse aynı. Hepimiz çocuk istiyoruz ama sağlıklı ama hayırlı bı adet göreceksin diye kendini üzme belki de görmeyeceksin
benim de bu ay 10 gün öncesinden başladı ama gün geçtikçe adet olacakmışım gibi geliyor. Olabilir de olmayabilir de canım kendini umutlandırma fazlaKızlar bende bel ağrısı başladı geçen ayda böyle olmuştu adete 10 gün kala. Yumurtlamadan 3 gün geçti bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti var bu kadar erken belirti olur mu yoksa bek psikolojik mi yapoyroum adete 14 gün var
Normal bence ya düşük olması tekrarlarsınız testi yükselir ilerleyen günlerde hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olurKizlar sonucum çıktı bana biraz düşük geldi ama pozitif, inşallah sağlıkla ilerler 2. Yumurtlama tuttu diye düşünüyorum onunda üzerinden tam 10 gün geçti :) Mucizemmm16 Lale95 M MiuLego bitliKedi partalina_ R Random3 ucge Marulkafakz miraclebeyb Safransari turuncu agac A Arasdefne M Mavimiresl ve diğer hanımlar
Evet umutlandırmak istemiyorum ama öyle bişeyki kendiliğinden oluyor keşke unutsam şöyle adet geçince farketsem falanbenim de bu ay 10 gün öncesinden başladı ama gün geçtikçe adet olacakmışım gibi geliyor. Olabilir de olmayabilir de canım kendini umutlandırma fazla