- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 27
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.701
Ben hiç korunmadım pko var ama adetlerim düzenliNeden femara kullaniyosun ovulasyon testiyle denedin mi? Ben kürtajdan sonra 3 ay korundum marttan beri deniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç korunmadım pko var ama adetlerim düzenliNeden femara kullaniyosun ovulasyon testiyle denedin mi? Ben kürtajdan sonra 3 ay korundum marttan beri deniyorum
Hahaha kafayı yedik yemin ederimKendi testime bakmaktan kör oldum oturdum filtreyle çizgi arıyorum Allah beni bildiği gibi yapsın
Neyseki ben kesin yedim kesinHahaha kafayı yedik yemin ederim
Ben görüyorumDurdukça belirginleşti buuu kız ben hayal mi görüyorum Mucizemmm16 Eki Görüntüle 3107030 Eki Görüntüle 3107032
Kız inanasim gelmiyor niyeyse bu silik çizgi çok yanilti herkesiBen görüyorum
Benim de iki gün gecikti, aynı test aynı şekilde tek çizgi çıktıBu şekilde
Bu kimin testi?Durdukça belirginleşti buuu kız ben hayal mi görüyorum Mucizemmm16 Eki Görüntüle 3107030 Eki Görüntüle 3107032
12.6 çıkmıştı canım pazartesi günü bat daha cuma günü canım ama kanamam oluyor ara ara sanki kimsayal gibiKaçtı ki ilk değerin
Yaaa inşallah kimyasal falan değildir12.6 çıkmıştı canım pazartesi günü bat daha cuma günü canım ama kanamam oluyor ara ara sanki kimsayal gibi
Ben de görüyorum canım :) bat ne zamandı seninDurdukça belirginleşti buuu kız ben hayal mi görüyorum Mucizemmm16 Eki Görüntüle 3107030 Eki Görüntüle 3107032
İnşallah canım bakalım bekleyelim cumartesi günü zaten doktora gideceğim o zaman zaten değerim düşmüş olurYaaa inşallah kimyasal falan değildir
Sen sabah ilk idarlami yaptın yoksa benim gibi akşam üzeri miBenim de iki gün gecikti, aynı test aynı şekilde tek çizgi çıktı
Benim testim canımBu kimin testi?
Bat 8-11 Ağustos arası canımBen de görüyorum canım :) bat ne zamandı senin
Ayy bende cok cok silik gördüm ahahaja hepimiz hamile kaldık bat ne zaman tekrarlamalısın ama mutlaka canımBenim testim canım
Yaaa bende gördüm cizgiDurdukça belirginleşti buuu kız ben hayal mi görüyorum Mucizemmm16 Eki Görüntüle 3107030 Eki Görüntüle 3107032
Akşam üzeri yaptım, çizgi aradım ama eşim dalga geçti bembeyaz bu diye bu arada Allah isteyen herkese versin, benimki şüpheydi sadece, minik bebeklerim var hamileyim diye bir his düşmüştü içime ama değilmişimSen sabah ilk idarlami yaptın yoksa benim gibi akşam üzeri mi