- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.241
Evet benide işaretleyin lütfenturuncu agac canım çoğu kişi hamileliğini yazdı ama sen işaretlemedin işaretlermisin onlara soru sormamız açısından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benide işaretleyin lütfenturuncu agac canım çoğu kişi hamileliğini yazdı ama sen işaretlemedin işaretlermisin onlara soru sormamız açısından
Tebriklerrrr canım belirttilerin nelerdi canimEvet benide işaretleyin lütfen
Bilemedim inşallah gebelik vardı ikimizde de onun habercisidir aminnBende de var bu ay. ne ola ki
İnsallah kuzum insallahYuh vallahi Allah yardımcımız olsun biz bu yolda kesenin dibini çok görürüz inşallah hiç birine gerek kalmadan olsun bu ay canım ben de arkanızdan geleyim
Nasıldı acaba akıntınızBende de vardı ve şuan silik çizgiyi gördüm yoğun bı akıntım da oldu
Amin canım.Bilemedim inşallah gebelik vardı ikimizde de onun habercisidir aminn
Sarı beyaz ikiside geliyordu resmen geldiğini hissediyordumNasıldı acaba akıntınız
Kasık ağrılarım çok fazlaydı şuan da da çok hafif var göğüs ucu hassasiyeti var biraz başka bi belirti yok şimdilik canımBelirtiniz var mıydı canm
Çok teşekkür ederim inşallah ben de mutlu haber verebilirim bu ay amin hepimiz içinSarı beyaz ikiside geliyordu resmen geldiğini hissediyordum
Insallah hayirlisiyla gebesinizdirArkadaşlar klomen kullandım test negatif çıktı doktorum 15 gün daha bekle sonra adet sökücü kullan dedi göğüs hassasiyeti ve hergün uzayan akıntım var uzayan akıntı gebelik belirtisi mi iki gün önceye kadar gaz problemim vardı
İnşallahInsallah hayirlisiyla gebesinizdir
Amin amin amin çok çok çok aminAy inşallah hepimiz hamiş olalimm
Anladım canım kaç yıllık evlisinKasık ağrılarım çok fazlaydı şuan da da çok hafif var göğüs ucu hassasiyeti var biraz başka bi belirti yok şimdilik canım
Mesajını böyle görmez etiketle cnmKızlar benım bat 30 agustos yazmıştım 3 değil
Uzayan akıntı yumurtlama akıntısi ben de ne zmn akıntı olsa hemen sonraki gün pik oluyorArkadaşlar klomen kullandım test negatif çıktı doktorum 15 gün daha bekle sonra adet sökücü kullan dedi göğüs hassasiyeti ve hergün uzayan akıntım var uzayan akıntı gebelik belirtisi mi iki gün önceye kadar gaz problemim vardı
Hergün olmaz ama yumurtlamada değil mi yani ben yanlış mı biliyorum bende hergün var hatta acaba spermler mi gün içinde akıyorUzayan akıntı yumurtlama akıntısi ben de ne zmn akıntı olsa hemen sonraki gün pik oluyor
Canim yumurtan catlamis :)Bana bugün de yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
İlk eklediğim dünki testti yumurtlama olmuştu.
İkinci eklediğim bugün. Sanırım artık yumurtlama değil.
Peki çatlama olup olmadığını nasıl anlamam gerekiyor?