- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.281
İnşallah cnm aminnnnÇok teşekkür ederim inşallah ben de mutlu haber verebilirim bu ay amin hepimiz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm aminnnnÇok teşekkür ederim inşallah ben de mutlu haber verebilirim bu ay amin hepimiz için
Aşkım çatlamışBana bugün de yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
İlk eklediğim dünki testti yumurtlama olmuştu.
İkinci eklediğim bugün. Sanırım artık yumurtlama değil.
Peki çatlama olup olmadığını nasıl anlamam gerekiyor?
Fizyolojik akıntı adet döngüsünün her gününde var olabileceği gibi yalnızca belli günlerde ortaya çıkabilir. Yumurtlama döneminde rahim ağzından yumurta akı kıvamında, lastik gibi uzayabilen berrak bir sıvı salgılanır ve bu sıvı kadın tarafından çoğunlukla hissedilerek “akıntı” olarak nitelendirilir.Hergün olmaz ama yumurtlamada değil mi yani ben yanlış mı biliyorum bende hergün var hatta acaba spermler mi gün içinde akıyor
Teşekkür ederimSilindiği çatladığını gösteriyor canım
Amiin. Teşekkür ederim.Aşkım çatlamış
Koyu olup sonra siliklesirse çatlamış demek hadi. İnşallah tutar
Çok erken yapmışsın canım ya işte bende ondan korkuyorum evet Allah nasip ederse ilk bebiş olacak sizinde mi ilkBende şuan yapmıcam 5 gün önce dayanamayıp yaptım negatif çıktı bekleme kararı aldım bende.sizin ilk bebiş mi olucak kısmet olursa eğer
Evet en başında baktı hekim sadece betam 3 ken progesteronda bakmıştı 40 tı adetime 6 gün kalaCanım burda bi arkadaş progestron 40 la öğrenmişti gebeliğini
Inşallah vardırbenim de öyle şuan ya acaba var mıdır?
inşallah. siz gebe misiniz?Inşallah vardır
Aşk olsun ilk benimmm 27 temmuzda öğrendim hayırlı olsunnnnCanım galiba hamileyim ilk haber benden geldi turuncu agac
En çok üzüldügüğüm şeyde bat 8 agustos olup 23 gün sonra gelmesiYarına kadar bekleyecem ama bu adetim sanırım
Çok çpk üzgünüm
Geçen sene babamı kaybetmiştim
Şuan en az onun kadar üzgünğm
Yinede yarını bekleyecem belki bi ihtimal yerleşmedir ki sanmam çogaldı cünkü
Şimdiye kadar hamile kalan herkese hayırlısıyla kucağınıza alın
Kalamayanlar umarım o iki çizgiyi daha bu ay görürsünüz
Yarına kadar bekleyecem ama bu adetim sanırım
Çok çpk üzgünüm
Geçen sene babamı kaybetmiştim
Şuan en az onun kadar üzgünğm
Yinede yarını bekleyecem belki bi ihtimal yerleşmedir ki sanmam çogaldı cünkü
Şimdiye kadar hamile kalan herkese hayırlısıyla kucağınıza alın
Kalamayanlar umarım o iki çizgiyi daha bu ay görürsünüz
Hani bir şeyi çok istersin olmazCanım başın sağolsun
belli olmaz bekleyelim bakalım Allah büyük eğer adetse de son olsun inşallah vardır bir hayır demeye çalış çok zor biliyorum ben de hep aynı hüsranı yaşıyorum ama biz elimizden geleni yaptıktan sonra takdiri ilahi
Evet en başında baktı hekim sadece betam 3 ken progesteronda bakmıştı 40 tı adetime 6 gün kala
Hani bir şeyi çok istersin olmaz
Üzülüyor insan işte
Ama haklısın
AynenAh ah çok iyi anlıyorum, çok isteyince üzüntüsü de çok oluyor
Ben de geçen aylarda öyle bir süpriz hayali çok kurmuştum ama kısmet olmadı, daha güzeli hazırlanıyordur inşallah bizler için deAynen
Eşimle tanışalı 5 yıl olacaktı tam 8 ağustosta yani bat tarihinde
Eşime süpriz planlıyordum
Nasip değilmiş