- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.221
Ya kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor, yumurtlama da geçti 1 Hafta var regle, uzanınca falan da ağrı oluyor acaba enfeksiyon falan mı kaptım anlamıyorum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun çok sevindim sizin için umarım bizde de ona işarettirBende de vardı ve şuan silik çizgiyi gördüm yoğun bı akıntım da oldu
Canım benimde öyle çıktı adetler düzenli kilom yok ama ultrasonda pko var senin Her iki overde de kistler mi var doktor ne dedi sanaSadece pko var ama adetlerim düzenli ultrasonda öyle görünüyor kilom vs yok eşimde de bi problem yok bekliyorum işte 3 ay önce bi düşük yaşadım
Evet canım hep regl sancısı çektim hep tuvalete kosuyordum suan bile ara ara giriyorMrb benim adetim yarın catlama ignesi olmuştum ama hep adet sancısı gibi sancım var bugun de var acaba siz hamile kaldınız zamn Sancınız oldumu
Ben erken yumurtladim canım benim bat 8 Ağustos büyük ihtimalle. Bugün ovu testi yaptım koyu çıktı. Bir kaç gün aynı şekilde devam ederse gebelik testi yaparım. Şuan alt karnıma hafif sancı var ve sağ kasığımda batma şeklinde sanki regl olucam. Ve inanılmaz ateş basiyor ruhum daralıyorBatı benim gibi 11 Ağustos olanlardan miraclebeyb Demgey3 C Cansu1414 M midnattsol kızlar herhangi bir belirtiniz var mı?? Test yaptınız mı ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz??
Erken gebelik testi canımBat tarihimiz aynı
Bu yaptığınız test erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi
Ay inşallah hamilesindir canım.Bende hiç belirti yok gibi ama bakalım biraz daha bekleyip test yapıcamBen erken yumurtladim canım benim bat 8 Ağustos büyük ihtimalle. Bugün ovu testi yaptım koyu çıktı. Bir kaç gün aynı şekilde devam ederse gebelik testi yaparım. Şuan alt karnıma hafif sancı var ve sağ kasığımda batma şeklinde sanki regl olucam. Ve inanılmaz ateş basiyor ruhum daralıyor
Ay inşallah hepimiz hamiş olalimmAy inşallah hamilesindir canım.Bende hiç belirti yok gibi ama bakalım biraz daha bekleyip test yapıcam
Az ınce 2 damla kadar kahverengi leke gördüm her adet olcgm zamn böle görüyorum galiba adet olcmEvet canım hep regl sancısı çektim hep tuvalete kosuyordum suan bile ara ara giriyor
Evet canım hep regl sancısı çektim hep tuvalete kosuyordum suan bile ara ara giriyor
Bencede tutma ihtimali var ben adetime 10 gün kala kaşık ağrısından anlamıştım hamile olduğumuMerhaba canım,
evet tutma ihtimali var çünkü spermler 48 saat belki daha fazla yaşayabiliyor.
çatlamadan 14 gün sonra regl olunur
Hadi yaa ah kuzum ya insallah son bulsunAz ınce 2 damla kadar kahverengi leke gördüm her adet olcgm zamn böle görüyorum galiba adet olcm
Evet vardı kasık ağrısıİçime doğmuştu
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al
Belirtin var mıydı ?
İnşallah cnm rabbim hepinize nasip etsinHayırlı olsun çok sevindim sizin için umarım bizde de ona işarettir
İşllah olmam bu ay cot umutlandım ve cok dikkat ettimHadi yaa ah kuzum ya insallah son bulsun
Merhaba canım bir kaç gün sonra ben soracaktım aynı bu soruyu benim sanki yumurtlama döneminde olduğu gibi kasıklarım hafif hafif ağrıyor acaba psikolojik mi bilmiyorum ♀ Test yapmadım bi 10 gün de yapmayı düşünmüyorum negatif görürsem diyeBatı benim gibi 11 Ağustos olanlardan miraclebeyb Demgey3 C Cansu1414 M midnattsol kızlar herhangi bir belirtiniz var mı?? Test yaptınız mı ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz??
Belirtiniz var mıydı canmErken gebelik testi canım