- 26 Temmuz 2022
- 294
- 271
- 40
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.201
çok aminnİnşallah tez vakitte güzel haber alalım hepimiz amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok aminnİnşallah tez vakitte güzel haber alalım hepimiz amin
süper tebrik ederimKizlar bugün silik çizgiyi gördüm bat 2
Teşekkür ederim 2 kimyasal dan sonra inşallah saglikli olur bu sefersüper tebrik ederim
Kizlar bugün silik çizgiyi gördüm bat 2
Teşekkür ederim cnm darısı hepinize inşallahHayırlı olsunnn
artık ben de yapmıyorum test Dr Ayşe Duman takıntı haline getirmeyin test yapmayın sevişmenin tadını çıkarın diyor,ancak reglim baya bir gecikirse 7 gün falan o zaman test yapmaya karar verdim,çünkü daha önce 6 gün gecikip ertesi gün regl olmuştum.testin negatif olması baya üzmüştü.kendimizi rahatlamamız lazım bence en çok mesela hamile kalmama engel olur belki diye spor yapmıyordum ama artık başladım,yüzmeye de başladım bugün,olacaksa her türlü olur diyorum.Bende de öyle oldu hemde kac kez , sonra biktim ovülasyon falan daha yapmiyorum bana cok stres yaptiriyor ovülasyon
Tebrik ederim darısı bekleyen herkese inşallahKizlar bugün silik çizgiyi gördüm bat 2
Ben de ertelediğim şeyleri yapmaya başladım hatta dün pilatese başladım. O kadar ağır spor yapıp hamile kalan varken ben neden erteleyeyim ki dedim. En azından kafa da dağılmış olacak evde sürekli düşün dur nereye kadarartık ben de yapmıyorum test Dr Ayşe Duman takıntı haline getirmeyin test yapmayın sevişmenin tadını çıkarın diyor,ancak reglim baya bir gecikirse 7 gün falan o zaman test yapmaya karar verdim,çünkü daha önce 6 gün gecikip ertesi gün regl olmuştum.testin negatif olması baya üzmüştü.kendimizi rahatlamamız lazım bence en çok mesela hamile kalmama engel olur belki diye spor yapmıyordum ama artık başladım,yüzmeye de başladım bugün,olacaksa her türlü olur diyorum.
Herkes bir değil ama senin annen istisnalardan biri demek ki. Görümcen de yoksa kafan rahattır benim 3 görümce varYook artik aynen dediğin gibi gelince de kıskançlığı bitmiyor benim annem yengeme cok iyi bize nasilsa öyle yengem hic gelin gibi değil mesela ama onlsr öyle olamiyor
Yuh vallahi Allah yardımcımız olsun biz bu yolda kesenin dibini çok görürüz inşallah hiç birine gerek kalmadan olsun bu ay canım ben de arkanızdan geleyimKuzum mfk simla surup siparisi vermistim miraç a 13 temmuzda sistemden msjda geldi ve ucreti cekilmisti simdi aradilar yeni görmüşler mfk eş paketi sordum icerisine bide esimin kilosu var diye bisey eklediler adini unuttum 1600 kusurlerde
Bende de var bu ay. ne ola kiKızlar bat yaklaştıkça akıntının daha sarı gelmesi hakkında bi bilgisi olan var mı
Evet 30-40 anlarım koyarsın üstüne nerdeyse %100 fiyat koydular üstüne289 nedir ya
Off ya aynenn bendeValla ben de bazen arkadaşlarımla normal konuşmadan bile kaçınıyırum bu konuyu açacaklar diye
MaşallahKizlar bugün silik çizgiyi gördüm bat 2
Valla her yerden vuruyorlar. Kiralar gıdalar herşey yine uçtu gitti . Allah yardımcımız olsun bacımEvet 30-40 anlarım koyarsın üstüne nerdeyse %100 fiyat koydular üstüne
Amin canım aminValla her yerden vuruyorlar. Kiralar gıdalar herşey yine uçtu gitti . Allah yardımcımız olsun bacım
Teşekkürler cnmMaşallah
İnşallah cnm tüm dualarım sizinleTebrik ederim darısı bekleyen herkese inşallah
Bat tarihim mi canım bugün?Teşekkürler cnm
Bende de vardı ve şuan silik çizgiyi gördüm yoğun bı akıntım da olduBende de var bu ay. ne ola ki