- 30 Mayıs 2022
- 997
- 1.013
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.181
Canım evim güzel evim pijamam ile rahatça dolaştığım evimiyi yapiyosun ohh miss evim evim guzel evim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım evim güzel evim pijamam ile rahatça dolaştığım evimiyi yapiyosun ohh miss evim evim guzel evim
Benimde adeete bir gün kala adet sancısı gibi sancı cekiyorum catlama ignesi olmuştum 22 temmuzda ve sancılar durmadı bende ilk defa böle sancılar cektim böle cekip hamile kalan varmı acaba yarını iple çekiyorumYa sanki göğüs uçlarım sızlıyor ara ara, bugün kasıklarım da ağrılar oldu sanki, ara sıra başım dönüyor ama ani kalkmakla alakalı olabilir, bir de çok yorgun hissediyorum ama o da son zamanların sıcaklardan belki bilemiyorum psikolojik mi acaba diyorum umutlanmaya korkuyorum 5 ağustosta negatif görürsem daha çok üzülürüm çünkü
Sen de var mı canım
İnsallah kuzum bu ay son bulsun seninde
Mrb benim adetim yarın catlama ignesi olmuştum ama hep adet sancısı gibi sancım var bugun de var acaba siz hamile kaldınız zamn Sancınız oldumuÖyle olunca cinsiyet erkek derler
Bugün igneden sonraki 11. günün genelde 14 gün sonra adet olunuyor ben de 17 gün sonra olmuştum hatta iğneden sonra 2 aydır döngülerim uzadı. 4 gün ben de çok sancı çektim yumurtam çatlamıştı çünkü. Ama adet olmanız için henüz erken diye düşünüyorumBenimde adeete bir gün kala adet sancısı gibi sancı cekiyorum catlama ignesi olmuştum 22 temmuzda ve sancılar durmadı bende ilk defa böle sancılar cektim böle cekip hamile kalan varmı acaba yarını iple çekiyorum
Normalde ayın 3 oluyorum igneden sonra degişirmi 12 ci günüm bugun igneyi yapalıBugün igneden sonraki 11. günün genelde 14 gün sonra adet olunuyor ben de 17 gün sonra olmuştum hatta iğneden sonra 2 aydır döngülerim uzadı. 4 gün ben de çok sancı çektim yumurtam çatlamıştı çünkü. Ama adet olmanız için henüz erken diye düşünüyorum
Vallaha ele . Gerçekten öyle. İstemiyorum kimse sorsun . Hemde benim mahremim yani . Annem de olsa konuşmak istemiyorum kimseyle . Anlamıyorlar ki. Böyle herkese çok basit gelmesi beni sinir eder
İlk gebeligimde çok sancım vardı canım bu normal. Şuan 2 ciyi bekliyorum tez zamanda gelir inşallahMrb benim adetim yarın catlama ignesi olmuştum ama hep adet sancısı gibi sancım var bugun de var acaba siz hamile kaldınız zamn Sancınız oldumu
Çatlatma iğnesi kısmını hiç bilmiyorum ya tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur belkiBenimde adeete bir gün kala adet sancısı gibi sancı cekiyorum catlama ignesi olmuştum 22 temmuzda ve sancılar durmadı bende ilk defa böle sancılar cektim böle cekip hamile kalan varmı acaba yarını iple çekiyorum
İşllah olurÇatlatma iğnesi kısmını hiç bilmiyorum ya tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur belki
İnşallah hepimiz birer birer hamiş çıkarız by topicte kızlar hep toplu dua edelim, melekler biz bir başkasına dua edince bize dua edermiş Bizim de melek yavrularımız olsun inşallah
İnşallah canımBenim de durumum seninle benzer. 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır istiyoruz hsg de çektirdim. Femara ovitrelle kullandm olmayınca bugün adetken yine gittim göremedi yumurta hic. Ama yine de ilacı kullan haftaya gel dedi inşallah vardır ve büyümüştür
İnsanlar cok anlayışsız bu konuda everVallaha ele . Gerçekten öyle. İstemiyorum kimse sorsun . Hemde benim mahremim yani . Annem de olsa konuşmak istemiyorum kimseyle . Anlamıyorlar ki. Böyle herkese çok basit gelmesi beni sinir eder
İşallhİlk gebeligimde çok sancım vardı canım bu normal. Şuan 2 ciyi bekliyorum tez zamanda gelir inşallah
Evet kuzum karisik durumlardan da aklim kalmisti zaten sende. Cok şükür düzeldiyse hersey evet gel bizi yanliz birakma. Tatil hep güzel yaBat 28 biz beraberdik hep kaymis döngü gunlerimiz
Benim değişti. Ama bildigime göre 14 gün sonra olunuyor en az. Daha erken olanı pek duymadım belki de vardır muhtemelen yarın iğnenin etkisi geçmiş olur. Geçen ay iğne vurmadım ama yine de geç geldi adetimNormalde ayın 3 oluyorum igneden sonra degişirmi 12 ci günüm bugun igneyi yapalı
bize kalsa biz her günü değerlendiriyoruz çok isteyerek, 5 aydır bu sekılde olmadıgı ıcın gün aşırı yapalım dıye karar verdık ama sadece 2 kere ara verebildik.Benim de akıntımın geldiği ilk gün test negatifti ertesi gün pozitif oldu değerlendirmekte fayda vardır bence
bana da oluyor kasıklarım geriliyor yumurtlamadaKızlar ya bişey soracam dün yumurtlama günümde feci bir sancı girdi yarım saat sürdü bugün yine çok sancım var kasıklarm aşırı ağrıyor ilk defa böyle oluyorm var mı benim gibi?
İnşallah tez vakitte güzel haber alalım hepimiz aminbize kalsa biz her günü değerlendiriyoruz çok isteyerek, 5 aydır bu sekılde olmadıgı ıcın gün aşırı yapalım dıye karar verdık ama sadece 2 kere ara verebildik.
sanırım saldım gitti, biz normal rutine devam :)
Bat tarihimiz aynı
Kizlar bugün silik çizgiyi gördüm bat 2kızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar