- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 29
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.041
Kuzum kişiden kişiye değişiyor ama genel olarak adete az kalmiş ve adeti gectikten sonra 37ve üzeri oldukta hamilelik çıkıyorMerhaba ben ölçüyorum son günlerde de kaç olmalı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum kişiden kişiye değişiyor ama genel olarak adete az kalmiş ve adeti gectikten sonra 37ve üzeri oldukta hamilelik çıkıyorMerhaba ben ölçüyorum son günlerde de kaç olmalı acaba
Evet canım bak belirtilerin başlamış acaba hangisi döllendi soldaki biraz fazla büyük ama kist oluşmamıştır inşallah kaç gün vardı adeteSolda 29 sağda 16 mm vardı sol kasığım çok ağrıyordu göğüslerimde ağrıyor
Adetime 4 gün var canım bugün de iğnenin 14 günü acaba onun etkisi olabilir mi diye düşünüyorum yoksa gerçekten var mı bilemedimEvet canım bak belirtilerin başlamış acaba hangisi döllendi soldaki biraz fazla büyük ama kist oluşmamıştır inşallah kaç gün vardı adete
İgneyi ne zaman vurdurdun canim?progestan fitil veya duphaston kullaniyormusun?Adetime 4 gün var canım bugün de iğnenin 14 günü acaba onun etkisi olabilir mi diye düşünüyorum yoksa gerçekten var mı bilemedim
Benimde adetime 6 gün vardı ve elindeki testten daha silikti 17yle öğrenmiştim sol kasık ağrım vardıAdetime 4 gün var canım bugün de iğnenin 14 günü acaba onun etkisi olabilir mi diye düşünüyorum yoksa gerçekten var mı bilemedim
Bak o kaç gündür bende de varArkadaslar sadece sol gogus agrisi ve hassasiyeti var cok yogun bir sekilde. Su andan itibaren adete 3 gun kaldi. Adet belirtisidir degil mi?
Rica ederim canım ne demekHemen baktım gerçekten daha uygunmuş tekrar teşekkürler
Anladım canım inşallah son denemendir inşallah tutmuştur Beklemek biraz zor bende çok sabırsızım ama en azından negatif görüp üzülmemek için beklemek en iyisi böyle sohbet etmek yazılanları okumak en azından günlerin geçmesine yardımcı oluyor yoksa hiç sabredemezdimYok canım, birgebenin günlüğü sayfasından aldım 2 defa, ilkinde olmadı şimdi 2. Denemem. Bende pcos var adetlerim de Düzensiz o yüzden ovulasyon testi benim için çok önemli. Yumurtlama ve çatlaması gördüm, çatlama ya göre haftaya salı beklenen adet tarihim, ama inşallah beklemem
17 dediğiniz yumurta boyutu muBenimde adetime 6 gün vardı ve elindeki testten daha silikti 17yle öğrenmiştim sol kasık ağrım vardı
Bakalım inşallah gebeyimdir teşekkürler hepimiz gebe olalım inşallah aminKuzum kişiden kişiye değişiyor ama genel olarak adete az kalmiş ve adeti gectikten sonra 37ve üzeri oldukta hamilelik çıkıyor
19 temmuzda otrivelle yaptırdım ondan önce klomen kullandım folik asit kullaniyorum başka da bi ilaç kullanmadımİgneyi ne zaman vurdurdun canim?progestan fitil veya duphaston kullaniyormusun?
Hayır kan testi hcg sonucum 17ydi17 dediğiniz yumurta boyutu mu
Bu ay senin o jelden alcaktim cok pahalanmis yaa doktora para ver ovulasyonlara ver letu ya para ver vitaminlerimde bitti almam lazim onlarda ekstra battık anacim cocuk pesinde gebelik testlerini saymiyorumYemediğimiz gol kalmadı
Asko sen hamilemisinnnnHayır kan testi hcg sonucum 17ydi
Aha o zaman tebrikler hamilesiniz, iğne etkisi falan değil, saglikli gebelik olsun inşaallah19 temmuzda otrivelle yaptırdım ondan önce klomen kullandım folik asit kullaniyorum başka da bi ilaç kullanmadım
Yok kuzu olsam bağıra çağıra burda ilan ederdim heralde ilk gebeliğim ne yazıkki düşükle sonuçlandı 3 ay önce kaybettim o belirtilerimi bildiğim için buradaki arkadaşlara yardımcı olayım dedimAsko sen hamilemisinnnn
Hemen mi çıktı eğer hemen çaktıysa tebrik ederimMerhabalar, artımed gebelik testi nasıl yanlişlik olmaz degil mi, bugün bat test yaptimEki Görüntüle 3106190
Merhabalar, artımed gebelik testi nasıl yanlişlik olmaz degil mi, bugün bat test yaptimEki Görüntüle 3106190