- 26 Şubat 2022
- 1.421
- 872
- 32
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.001
Bugün adet günüm bakalım henüz bir şey yok ama olacakmışım gibi karın ağrısı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerim onun minikliğiniiiiDeğil annesi cook minik
Tamam insallah cok tesekkur ederimSanmam canım kötü bir rahatsızlık olduğunu adet olursan elle bir kontrol et memeni ya da doktoruna danış için rahat etsin. Içini rahat tut lütfen.
ayy insallah ilk defa boyle bir sey duydum sizden duygulandim insallah benimledirCanım üzme kendini boş yere benimde adete 3 gün var sadece sağ göğsümde sızlama ve hassasiyet var bazen olur öyle inşallah bebeğin seninledir adet gelene kadar umut hep var ❤
Herhangi bir kitle vs yok zaten cok temas da edemiyorum asiri hassas su an. Ya insallah agzinizdan bal damliyorElinle muayne et kuzum. Benimde emzirme donemimde mastit olmustu sol göğüs ve seneler gecti halen daha ara ara cok agri yapar ve şişme olur. Kontrollerimde usg de falan bisey cikmadigi halde. İnsallah seninki bebistendir
umudumuzu kaybetmiyoruz inşallah hayırlısı olacak hakkımızda canımYaptım ama maalesef hiç gölge bile yok. Olsa çıkardı diye düşünüyorum
çok teşekkür ederiiimmmmmmÜ
daga minicik de ondan tebrikler
Teşekkür ederimOyy maşallahh
aaaaa hayırlısı olsuuunnnn güzel anneee :)
Anne diyince de kendimi bi garip hissettim teşekkür ederim galiba sizde de var sizede hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahaaaaa hayırlısı olsuuunnnn güzel anneee :)
İki sayfanın da test fiyatlarından bilginiz var mı pekiCanım benim tecrübe ettiğim iki marka var ikisi de sonuç veriyor biri birgebeningünlüğü biri minnak kurabiyeler diye sayfaları var instagramda. Ama minnakkurabiyeler sayfasının sahibi Sevgi ablanın ilgisi testlerin önünde bir güzellikte ne sorarsan en hızlı şekilde cevap geliyor ses kaydıyla tek tek anlatıyor. Adet bitince başlıyorsun her gün aynı saatte sıvı alımını öncesinde keserek yapıyosun t çizgisi c kadar koyu olunca pik oluyo silininceye kadar devam ediyosun silindikten sonraki günü ve o günleri değerlendiriyosun. İnşallah anlatabilmişimdir
hiç bozmayın moralinizi inşallah o zamanını bekliyordur size gelmek içinSelam kizlar bende 2.bebegim icin ugrasiyorum 2014 eylul dogumlu kizim var nisan ayindan bu yana istiyorum koronadan dolayi korunduk simdi Allah izin verirse 2.dusunuyoruz verimli zamanlari degerlendirmedik bu ay ama Rabbim ne zaman ol derse olur o yuzden moralimi bozmuyorum
çok teşekkür ederiiimmm ayyy bende dün yaşadım bu heyecanıı müthiş bir duygu inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canımmmAnne diyince de kendimi bi garip hissettim teşekkür ederim galiba sizde de var sizede hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
bat ne zamandı tam olarak?O omur ozguven merhabalar ben size bir şey danışmak istiyorum, dün ateş ölçmeyle ilgili yazmıştınız ben de dün sizin mesajınızdan önce bi ölçmüştüm öylesine dün 6dpo idi implantation dip falan olur mu acaba diye yanlış hatırlamıyorsam dün ağız içi 36.5ti bu sabah 36.8 bu anlamlı bi artış mı acaba tecrübelerinize göre şimdiden teşekkürler
Ben en son geçen ayın 15inde bir gebenin günlüğüne fiyat sordum 160₺ dediler, trendyoldan innovita aldım yani minnakkurabiyelerin sattığı 30 ovülasyon 5 gebelik hatta bir kaç tane fazla gönderiyorlar 125 ödedimİki sayfanın da test fiyatlarından bilginiz var mı peki
öyle hemen üzme canım kendinizi lütfen bu dönemler stresli dönemler ama arkadaşa soruyorum o dönemler bile çok güzel hislermiş diyor inşallah kavuşursunuz bebişinize rabbim çok aratmadan kavuştursun inşallahBuradaki mesajlari da okuyorum. Okudukca daha cok stres oluyorum. Maalesef gebelik oyle iki ay oncesine kadar zannettigim gibi kolay bir sey degilmis hatta cok cok zor bir sey mucize yani
Aynen öyleBende bana dedin sandim hatlari karistirdin aşko aslinda cok ta onemli degil saatleri ayni saatlerde sivi alimina dikkat edilsin gün sonu yada sabah idrari olmasin zaten doğru cikiyor
Amin inşallah ben daha emin olamadımçok teşekkür ederiiimmm ayyy bende dün yaşadım bu heyecanıı müthiş bir duygu inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canımmm
canım ilk hamilelgmde kanda öğrendkten sonra merakımdan denemiştim bende ovulasyon testini benimde koyu iki çizgi çıkmıştı :) demekki bi anlamı yokmuş:)Hamileligini bu sekilde anlayanlarda var ama ben 3 aydir yapıyorum ovulasyon ve adetime yakin koyulasma tekrar oluyor.