Ağustos ayı aşılama yaptıranlar

Evet canım yaptırdım.292 çıktı yani pozitif çok tuhaf bi his.. şu cuma saatin de rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :) :) tüm dualarınızı kabul etsin
zeyneppp benim adım da zeynep :) çok sevindim yaa inşallah bende pozitif sonuç alırım :) senin de göğüslerinde şişlik ve ağrı var mı peki ? ben hastalanacağım zaman göğüslerim şişer ve ağrır o yüzden hastalanacakmışım gibi düşünüyorum ondan soruyorum sürekli :)

offfff test yapsam belli olur aslında ama bir yemin ettim ki dönememmm :))) bunda da vardır bi hayır diyorum belki negatif çıkacak o üzülücem adet olmam daha iyi mi o yüzden mi yemin ettim ki acaba :))))

offfff test yapsam belli olur aslında ama bir yemin ettim ki dönememmm :))) bunda da vardır bi hayır diyorum belki negatif çıkacak o üzülücem adet olmam daha iyi mi o yüzden mi yemin ettim ki acaba :))))
Canim namaz kil tovbe et git kan testi yaptir. Ben catladim valla :)

Memmun oldum adaşım :)) tek belirtim şeffaf akıntı ve bi an sıcaktan bunalıp 5 dk içinde üşümek oldu.. göğüslerimde bi değişiklik olmadı henüz.. ama içini ferah tut bol bol dua et ben fetih suresi ve kenzül arş duasını okudum çok..

Canm yap daha ne bekliyom en aceleci ben çıktım daha bugun 12. Gün 10. Günden yaptım adetim geckrse bidaha yapım barı aklım karıştı simdi

Benim göğüslerim çok fena ya adet olucam herhalde

Canm yap daha ne bekliyom en aceleci ben çıktım daha bugun 12. Gün 10. Günden yaptım adetim geckrse bidaha yapım barı aklım karıştı simdi
Merve kesinlikte yeniden yaptır ya hastalanmadın dimi daha ben kesin hastalanıcam ya

Merve kesinlikte yeniden yaptır ya hastalanmadın dimi daha ben kesin hastalanıcam ya
Yok canm olmadım daha normalde 14. Gün yarın test yapmam gerekiyordu.pâzartesi salı adet olmam gerekiyo olmazsam eğer yeniden veririm kan ama zanntmiyorum 10. Günde enazindan 5 çıkardı buarada ilk günü yanı asilamin n yapıldığı günü 1. Gün olarak kabul ediyoruz demi

Buarada 14. Gün kaç çıktı değeriniz zeynep burcu ordan kendime pay cikarmaya caloscam 10. Günümüzü hesaplayim tahmini:) benim 2.71 çıktı 10. Günde

Kızlar hislerim kuvvetli çıktı :) aşılamamın 17. Günü hastalandım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…