- 25 Ağustos 2015
- 285
- 236
-
- Konu Sahibi burcus0105
canım yaa inşallah bakalım bilmiyorum ki hiçEwt vardi canim . Ben umutluyum senden hadi bakalim :))
zeyneppp benim adım da zeynep :) çok sevindim yaa inşallah bende pozitif sonuç alırım :) senin de göğüslerinde şişlik ve ağrı var mı peki ? ben hastalanacağım zaman göğüslerim şişer ve ağrır o yüzden hastalanacakmışım gibi düşünüyorum ondan soruyorum sürekli :)Evet canım yaptırdım.292 çıktı yani pozitif çok tuhaf bi his.. şu cuma saatin de rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :) :) tüm dualarınızı kabul etsin
Canim namaz kil tovbe et git kan testi yaptir. Ben catladim valla :)offfff test yapsam belli olur aslında ama bir yemin ettim ki dönememmm :))) bunda da vardır bi hayır diyorum belki negatif çıkacak o üzülücem adet olmam daha iyi mi o yüzden mi yemin ettim ki acaba :))))
:))))))) çarşamba gecesi idrar testi yapıcam saat on ikiyi geçtikten sonra :)))))) o zamana kadar hastalanmazsam tabi :)Canim namaz kil tovbe et git kan testi yaptir. Ben catladim valla :)
zeyneppp benim adım da zeynep :) çok sevindim yaa inşallah bende pozitif sonuç alırım :) senin de göğüslerinde şişlik ve ağrı var mı peki ? ben hastalanacağım zaman göğüslerim şişer ve ağrır o yüzden hastalanacakmışım gibi düşünüyorum ondan soruyorum sürekli :)
offfff test yapsam belli olur aslında ama bir yemin ettim ki dönememmm :))) bunda da vardır bi hayır diyorum belki negatif çıkacak o üzülücem adet olmam daha iyi mi o yüzden mi yemin ettim ki acaba :))))
Benim göğüslerim çok fena ya adet olucam herhaldeMemmun oldum adaşım :)) tek belirtim şeffaf akıntı ve bi an sıcaktan bunalıp 5 dk içinde üşümek oldu.. göğüslerimde bi değişiklik olmadı henüz.. ama içini ferah tut bol bol dua et ben fetih suresi ve kenzül arş duasını okudum çok..
Canm yap daha ne bekliyom en aceleci ben çıktım daha bugun 12. Gün 10. Günden yaptım adetim geckrse bidaha yapım barı aklım karıştı simdi
Merve kesinlikte yeniden yaptır ya hastalanmadın dimi daha ben kesin hastalanıcam yaCanm yap daha ne bekliyom en aceleci ben çıktım daha bugun 12. Gün 10. Günden yaptım adetim geckrse bidaha yapım barı aklım karıştı simdi
Benim göğüslerim çok fena ya adet olucam herhalde
Yok canm olmadım daha normalde 14. Gün yarın test yapmam gerekiyordu.pâzartesi salı adet olmam gerekiyo olmazsam eğer yeniden veririm kan ama zanntmiyorum 10. Günde enazindan 5 çıkardıMerve kesinlikte yeniden yaptır ya hastalanmadın dimi daha ben kesin hastalanıcam ya
İňs hastalanmazsin stres yapma canm kaç gün var adetineMerve kesinlikte yeniden yaptır ya hastalanmadın dimi daha ben kesin hastalanıcam ya
Cnm benim 102.05 cikti. Ikizya cogaliyor suandada 16binBuarada 14. Gün kaç çıktı değeriniz zeynep burcu ordan kendime pay cikarmaya caloscam 10. Günümüzü hesaplayim tahmini:) benim 2.71 çıktı 10. Günde
Allahm yardm etsin btnem gercktn çok uzldm dkkat et kndne mralni yuksek tut dualarm sninleBu arada kanamam var hastanede yatiyorum dua edin dusuk riskim var(
Bu arada kanamam var hastanede yatiyorum dua edin dusuk riskim var(
Yatiyorum iste bekliyorum bakalm istiraat Verdi tek care duaCanim nasılsın simdi