- 11 Kasım 2014
- 298
- 120
- 37
-
- Konu Sahibi burcus0105
canım sonucun ne oldu???? ben de 19 ağustos 2.aşılamamı yaptım ve ben de polikistikoverim malesef...4 yıllık evliym..Selam kızlar;
Ben Ağustos 13unde aşılama yaptırdım. Doktor yumurta çok gelişmiş çoğul gebelik olabilir hazırlıklı ol dedi. Bu ikinci denememiz insallah bu sefer tutar ama umutlanmak istemiyorum. İlk asilamama gore farklı olan şey ağrım. İlk günden itibaren azalan sırt kasık ve bel ağrım var. Ne olacak çok merak ediyorum. Varmı başka bu ay deneyen??? Bu arada bende polikistik över var malesef..
canım sonucun ne oldu???? ben de 19 ağustos 2.aşılamamı yaptım ve ben de polikistikoverim malesef...4 yıllık evliym..
Bu arada test neden yapmadın yaptıralı baya olmuş
Bende bu ayin 20 sinde aşilama oldum we ilk aşilamam gunler gecmek bilmyo
Aynen bnd ayni durumdaym
İlk aşilamanmi ? Agrin oluyordu hiç. Benm ilkinde hiç ağrım yoktu bu ikincisi ilk 3 gün filan kalkamadim neredeyse bide dün olanlar işte onun dışında beklemeye devam(
Ewet ya ilk aşlamam kasklarm agriyo arada ndn blmyrm su 1hafta icnde kafayi ydm ya Allahm nasip edr inş[/QUOTE
Canim ilaçlardan ve asilamadan dolayı vaz doluyormus. Yanı o yasadigin gaz sancısı. Ağır kaldırma sürekli yat fazla yürüme dikkat et ben bu sefer çok dikkat ediyorum. İnşallah olur
He ewet ya olablr bde hawalarda sogudu daha cok dkkat edyrum bn 2buck yllik ewlym sz :)[/QUO
Aynen 2013 ağustos ayı.
merhaba :) bizde bu ay aşılama yaptırıcaz klomen kullandım çarşamba günü tekrar kontolüm var ilk aşılamam nedense içimde hiç umut yok çok düşük bi ihtimalmiş tutması siz neler düşünüyorsunuz
doğru söylüyorsunuz siz ikinciyi mi yaptırdınız ne zaman sonuç belli olacakİlk aşılama çok düşük ihtimal diyor doktorlar.benim doktorumda öyle demişti ama tabi olanda var. Birinci olmadan ikinci olmayacağı için mecbur umut etmek gerek olumlu düşünelim ve dua edelim başka ne belirli elden