-
- Konu Sahibi burcus0105
Benimde aynı şekilde 3 senelik evliyim 1.5 senedir olmuyo hsg spermiogram hormon herşey normal hc gebelik olmadığı için aşılama denedim ilk asilamam.sebepsiz olunca asidada tupdede şans azaliyomus %10 şans verdi Drbiz 1.5 yıldan beri çocuk istiyoruz ikimizde de herhangi bir sorun saptanamadı ama bu zamana kadar gebelik oluşmadığı için doktorumun tavsiyesiyle aşılama yaptırdık.
aşılamanın tutma ihtimali çok düşük eğer ki eşinin değerleri çok düşükse sen bilirsin ama direk tüp bebek mi düşünseniz ben bu ay olmadıysa tüp bebeğe geçmeye düşünüyorum açıkçası
Buarada bende aşılama bir daha dusunmem direk tüpe gecicem buayda tam bayrama denk geliyor yumurtlama gunu nasıl tedavi olcak bilmiyorumBenimde aynı şekilde 3 senelik evliyim 1.5 senedir olmuyo hsg spermiogram hormon herşey normal hc gebelik olmadığı için aşılama denedim ilk asilamam.sebepsiz olunca asidada tupdede şans azaliyomus %10 şans verdi Dr
Ben femarayla oldum bi arkdsm benle yakin zamansa birlikte menagonla oldu ama 21. Gün adet oldu kiste cevrms yumurta malesefKızlar menagonla aşılama yaptıran var mı aranızda???
Bende aksine ilaçların kist yaptgni duymuştum birkez klomenle yumurta takibi yapıldı kist olmuştu bende de dojtr degstrdim doktordan iğne istedim hap verdi famera DİEBen femarayla oldum bi arkdsm benle yakin zamansa birlikte menagonla oldu ama 21. Gün adet oldu kiste cevrms yumurta malesef
Benim bugün 10. Günüm canm sabah sağlık ocağında kan verdim yarın alcam sonuç.dayanamadım erken yaptım :)Senin ne oldu peki mervesimay sonuçun
İňs canm hepimiz.sen aşılama oldunmu olacakmisin nezmandir istiyorsun daha önce denedinmiInşallah güzel haberlerini alırız
Canım aksine sebepsiz olunca ihtimal daha yüksek aşılama %20 tüp bebek %50 dedi benim doktorum ama aşılamadan ben hiç umutlanmadım zaten çoğu kişinin de tutmuyo bakalım bizim ne olacak yarın sabah kan testi sonucundan haberdar et olur mu ve bence kesinlikle negatif olsa da hastalanmazsan 4 gün sonra tekrar test yaptırBenimde aynı şekilde 3 senelik evliyim 1.5 senedir olmuyo hsg spermiogram hormon herşey normal hc gebelik olmadığı için aşılama denedim ilk asilamam.sebepsiz olunca asidada tupdede şans azaliyomus %10 şans verdi Dr
Hayırlısı olsun hakkınızda doktorunuz en doğru kararı verecektirbizimde 15 ay oldu Esımın sayı olarak cok dusuk degıl hız problemı var toplamda 58.500.00 ml de 13.000.000 ml sprem var ılk yarım saatte tam ileri hareketli % 5 yarı hareketli % 10 yerinde hareketli % 10 hareketsiz % 75 yarım saatin sonunda tam hareketli tamamen ölüyor 2 saatte ise yarı hareketlinin %5 i kalıyor yerinde hareketli % 10 hareketsiz % 85 oluyor benım dr varikosel olabılır dedi ürolojiye yonlendırdı varıkosel cıkmadı proxedd plus verdi iki ay kullan dedi suan ıkıncı aya gırdı ekımde test yaptıracagız testın durumuna gore hareket edecegız benım dr um suan ıcın yorum yapmıyor test sonucunu gorelım ona gore konusalım dıyor
Hayırlısı olsun hakkınızda doktorunuz en doğru kararı verecektir
Canim ben bu ay kafami dinlyrum bska doktra gtcem adt olnca bkalm nlckgülşaaaah,canım sen ne yaptın tedavi ne durumda?
Doktor bana %10 tüp %40 dedi.neden dedim.bi sebep olsa ornegin sperm yeterli değil bisekilde yikaniyo şans artiyo veya yumurtlama problemi olanın şansı artiyo en zoru sebepsiz olan zaten bi sorun yokki asilamada o soruna çare olsun şansı arttirsin dedi.azaliyomus aman hepsi ayrı kafada :))Canım aksine sebepsiz olunca ihtimal daha yüksek aşılama %20 tüp bebek %50 dedi benim doktorum ama aşılamadan ben hiç umutlanmadım zaten çoğu kişinin de tutmuyo bakalım bizim ne olacak yarın sabah kan testi sonucundan haberdar et olur mu ve bence kesinlikle negatif olsa da hastalanmazsan 4 gün sonra tekrar test yaptır
Ben gecen ay aşılamaya karar verdim 15 doz menagon iğne yaptırdım fakat adet dışı kahverengi bi akıntım oldu Dr gecen ayı pas geçti bu ay tekrar badladım menagonla bakalım sonuç neolacakİňs canm hepimiz.sen aşılama oldunmu olacakmisin nezmandir istiyorsun daha önce denedinmi
Yumurtami olgunlasmadiki geçti o ayiBen gecen ay aşılamaya karar verdim 15 doz menagon iğne yaptırdım fakat adet dışı kahverengi bi akıntım oldu Dr gecen ayı pas geçti bu ay tekrar badladım menagonla bakalım sonuç neolacak
Yumurtada çok olgunlaşmadı 15 mm kaldı ama ara lekelemeye bi anlam veremedi drYumurtami olgunlasmadiki geçti o ayi
tüp bebeğe başlayacak mısın yoksa yine aşılama mı düşünüyosunCanim ben bu ay kafami dinlyrum bska doktra gtcem adt olnca bkalm nlckintrnetm yoktu hc yazamadm ya szlerede
canım naptın ya hala ses yok test sonucun belli olmadı mı halaDoktor bana %10 tüp %40 dedi.neden dedim.bi sebep olsa ornegin sperm yeterli değil bisekilde yikaniyo şans artiyo veya yumurtlama problemi olanın şansı artiyo en zoru sebepsiz olan zaten bi sorun yokki asilamada o soruna çare olsun şansı arttirsin dedi.azaliyomus aman hepsi ayrı kafada :))