Ağustos ayı aşılama yaptıranlar

ben 2 aşılama yaptm sonuç alamadm...4 yıldır her ay her ay tedavi gördüm ve her ay hüsranbu ay da yine ilaç,çatlatma innesi....ve bugün bel ve karın ağrım başladı yine.yani adet olucam yne

Selamlar
Bu basligi ben acmistim hepsini bastan okudum ne.Cok sevinmisim ikizlerim olacak diye... nerden bilirdimki tek tek gideceklerini. Yoklar simdi Cok uzgunm iki ay oldu ama hala kotu oluyorum. Okuyunca yine agladim... Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insallah

ben 2 aşılama yaptm sonuç alamadm...4 yıldır her ay her ay tedavi gördüm ve her ay hüsranbu ay da yine ilaç,çatlatma innesi....ve bugün bel ve karın ağrım başladı yine.yani adet olucam yne
Cnm rahat olmk ve stres yapmamak lazmmş en büyük engelimz bu bence daha az düşünmeli akışına bırakmalı inş bebişlermz olack kızlar üzülme belki adet olmıcksn dua et bol bol cnm

Cnm bnm yaa Üzülme inş yine olur en kısa zamanda

Günaydın kızlar beni de aranıza alırmısınız? 2 bucuk yıldır deniyoruz bebeğimiz olmuyor pko var bendede ama adetlerin Cok düzenli gününde gelir dr sebebibilinmeyen intertilite diyor 6 klanen 2 menegon 1 gonal F kullandım Sonuç alamadık bu ay aşılama yaptıracakt•k 1 yumurta gelişti dr Sansımız az olur diye şilama yapmadı gelecek ay ilacın dozunu artıralım dedi bu ayda izne gidicaz yine kalacak ocak ayında Allah nasip ederse tedaviye yeniden başlayacağız rabbim herkesin gönlündeki verir inşallah

Merhaba arkadaşlar ağustos ayında aşılama ile hamile kalmıştım, 5 tane bebek oluştu 3 tanesi sonlandırıldı diğer ikisi sağlıklı gelişirken malesef kızımı ve oğlumu keselerinin açılıp suyunun bitmesi sebebiyle15 gün önce 18.haftada normal doğum yaptım.Gerçekten zor bi durum ama allah beterinden korusun hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyo elimizden ama şunu söyleyebilirim tekrar tedavi olmam gerekirse büyük konuşmak istemiyorum ama tekrar aşılama yaptırmam direk tüp bebeğe geçerim sanırım. burcus0105 canım doktorun sana belli bi süre korunman lazım falan bişey dedi mi

Selam Canim hayir doktor bir sure vermedi ama ben zaten esimden uzaga dogu gorevine gittim. Yani mecburen 3 ay bekledik. Doktorumda bunu biliyordu bu yuzden bisey demedi galiba... Ayrica benim kendiliginden olmuyor zaten ondanda Dememis olabilir..

artık kimse uğramıyo bizim eskilerden buraya kim ne durumda yazın arkadaşlar. ben tedaviyi bayadır bıraktım.önümzdeki mayıs tüp bebk yapacam....yani aşağı yukarı seneye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…